Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T37o52m10á45š 79P20í92c25l

26. 2. 2018 11:22

Kterak vytěžit z vlny hejtování komentátorů munici k tisícému hejtování prezidenta. ;-D Aneb když dvě dělají totéž... ...je to totéž. :-)

5 6
možnosti
TB
LU

Těším se na mistrovství světa v komentování komentátorů. To budou pro ČR medailové žně.

0 0
možnosti
TB

Naprosto zbytečný blog. Komentář jízdy Ledecké nestál za nic. Tečka. Akorát Vy si chcete kopnout do Babiše a ostatních Rv

15 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
DM

Je zcela nasnadě co vede Zemana i Soukupa k jízdě na vlně hysterie a stupidity.

Nemá cenu pitvat obecně známá fakta a to že Ledecká nebyla v přímém přenosu bylo celkem logicky vysvětleno a zdůvodněno.

8 0
možnosti
JL

Nemohu si pomoci vam ctenarum pripomenout legendy rozhlasovych komentatoru. Josefa Laufra, Stefana Maslonku a Otakara Prochazku. Ti dokazali ocenit kazdy krok ceskych sportovcu. Ti dokazali posluchacum prednest jakykoliv sport ve SPORTOVNIM duchu. Jejich vysilani hokeje v roce 1949 ze Stockholmu a privitani zlatych hokejistu v Praze je k nezapomenuti.

4 0
možnosti
Foto

Preferuji sport, tedy jsem již ve svém životě slyšela mnoho komentářů. Ty nejkrásnější byly v rozhlase a je zajímavé, že mi děj dokázaly přiblížit více, jako ty dnešní v televizi.

Komentátorů bylo málo, ale byla to esa. Dnes je jich mnoho a je to slabota. I když mají k ruce experty, neumí nás vtáhnout do děje, naopak svými připomínkami, které jdou mimo mísu, nás přímo ruší.

Hlavně nejsou profesionálové, neumí zastřít svoje sympatie, nebo naopak antipatie k sportovcům probíhajícího sportovního klání, nebo jim také v průběhu děje dělá problém hodnocení. Dokáží někoho vychválit do nebe před začátkem, jako mávnutím proutku změní názor na dotyčného za chybu kterou udělá a po ukončení přenosu na něm nenechají nitku suchou.

A ke komentování letošních OH. Já tam necítila vřelost a emoce. Byl to slabý, pracovní výkon, který si nezaslouží prémie, tak vlažně se úspěch neslaví. Chtělo by to pustit si staré záznamy a naučit se oznamovat vítězství tak, jak to uměli dříve a to i za cenu ztráty hlasu.[>-]

16 2
možnosti
PK

I když s Vámi zcela a plně souhlasím, tak si dovolím vyslovit domněnku, že by se našli lidé, kterým by to vadilo... Dovedete si představit, že by nějaký komentátor řekl např. toto?: "A vážení televízni diváci, cyklisti pedálmi krútia, do cieľa sa rútia, Poliaci tam nasadili polku, Maďari čardáš a naši..a naši.. prepáčte, nevšimol som si kto zvíťazil." či "Sú tam teraz traja hráči, dvaja v červenom, dvaja v bielom – teda štyria!"... Takových výroků měl Gabo Zelenay plno... mi se u toho bavili, ale dnes by se našlo kvantum kritiků, kterým by to vadilo... Asi se máme vážně tak dobře, že se nimráme v takových prkotinách jako je komentování sjezdu Ester Ledecké...

2 0
možnosti
JH

To jsem moc rád, že se Vám to veřejnoprávní komentování jízdy Ester Ledecké líbilo, že nevidíte důvod ke kritice:-)

3 4
možnosti
MV

komentovat vykony Soukupa v jedny mistnosti se Zemanem neni pro nektere treba, ale jako opakovani pro ty, co jejich strategii nepochopili, nebo ji prehlizeji, je dobre

3 2
možnosti
Foto

komentování a spolukomentování tzv "experty" je slabinou sportovních přenosů na ČT. Od nich se člověk dozví všechno možné i nemožné, jenom ne to, co se právě děje.

A komentování výkonu E. Ledecké toho bylo exemplární ukázkou.

9 5
možnosti
Foto

On je to docela dobrý kšeft. Za socialismu býval skvělý a i úroveň byla podstatně vyšší.

0 1
možnosti
FP

...kterou žurnalisté dopřávají těm méně myslícím ...Obvyklý žvást pana vševědoucího!Bartoše

Rv

1 0
možnosti
MV

pro pravdu se lide casto zlobi

0 1
možnosti