Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 5
možnosti
LV

Přesně tak. Jen jste zapomněl na MZ, to bude expert na všechno.

3 2
možnosti
RB

Jako sorry. Když se podíváte na záznam, tak Hrstková zmínila první nějakou chybu a než to ze sebe vykoktala, tak Ledecká byla o 9 branek dále!!! Nekecám, se podívejte. Díky tomu oba propásli druhý mezičas!!! Jak může expertovi co spolukomentuje něco tak rychlého trvat skoro 30 vteřin než vykoktá jednu větu? A to nemluvím o Vichnarovi, který tento 30ti vteřinový výlev Hrstkové doplnil slovy "Ester to i doprovodila zvukovým projevem", Lol, to asi těžko, ona Ledecká právě projížděla ostrou levotočivou zatáčkou a Vichnar asi netuší co to je G přetížení, on zná tak možná G bod ;-D Ono si vlastně stačí pustit kterýkoli komentář jiné televize, aby člověk poznal rozdíl. ... Nepáchám autore ohavnosti na Ledecké, ale zvracím z výkonu Vichnara a Hrstkové a to ne jen v tomto konkrétním závodě ;-)

13 7
možnosti
LV

A Vy tušíte, co to je G přetížení? Pokud ano, prosím vysvětlete.

3 3
možnosti
JF

J36i49ř58í 70F67o21g89e16l

25. 2. 2018 12:16

A vy se řadíte přesně tam, kam umísťujete své "střely". Nešlo přece jen o to, že expertka upozorňovala na chyby, šlo hlavně o to, že jí jaksi unikalo nasazení, skvěle fyzicky odjetá jízda a hlavně, hlavně i s Vichnarem vůbec neregistrovali mezičasy, které celou jízdu napovídaly boj o medaili. To, že to nebylo hned napřímo, budiž, ale v přestávce hokeje musely nejdříve proběhnout nekončné reklamy, ještě jakýsi šot a pak teprve zlatá jízda.

Ano, veřejnoprávní TV se tímto opravdu nevyznamenala. To spíše vy, využíváte situace ke střelbě (hloupép na prezidenta a předsedu vlády....Rv

11 4
možnosti
LV

Jde o to, že Miloš Zeman není žádný nadčlověk, za kterého se za potlesku Vás a Vám podobných, považuje. Koneckonců - ať ho Babiš pro příští olympiádu angažuje jako moderátora v některém ze svých médií. Můžou oba společně nakoupit práva na přenosy a ukázat všemu lidu, a hlavně té odporné ČT, jak se to má dělat.

Jakže to ten pán řekl? "Obvyklá česká závist a obvyklý užvaněný komentátor, který by sám upadl na první překážce, o to raději poučuje ty, kteří to umí".

Novinářům už uhýbat umí. Buďte zdráv.

5 6
možnosti
DB

A ještě jedna poznámka. Sportovec má nepochybně právo na soukromí a média to mají respektovat.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650972

všichni máme nárok na soukromí. A to včetně politiků. Většinou se nezdravě myslící žurnalisté, tedy skoro všichni ,ohánějí frází, když jste placen z daní tak přece má veřejnost právo vědět. No nemá tohle právo a nemají ho ani ti žurnalisté. Politika si někdo zvolil do funkce ale nekoupil si jeho soukromý život ani jeho zdravotní kartu. To je vše jen tupá a nízká zábava, kterou žurnalisté dopřávají těm méně myslícím mezi námi. jakákoliv osoba ve veřejném prostoru je tam jen za tím účelem aby udělal svou práci a ne aby všem musela skládat účty ze svého života. Politika politická funkce právě tak jako sportovec a jeho funkce, je jen jeho práce, a ta trvá maximálně 8 hodin denně a dva volné dny v týdnu. A pokud musí politik pracovat více času a nemá čas na svůj život tak to jen obětuje veřejnosti...a veřejnost nemá právo nic vědět o tom, co dělá mimo svou pracovní dobu. A ani o sportovcích ne.

je to vše jen ubohý hlad médií po senzacích.

Je velmi dobře, že Ledeckou její tým odstínil od žurnalistů a jim podobným.

Pan Soukup má sice jednu přednost, a to že nikoho negriluje jako Moravec a spol. ale tím jeho výhody také končí., Ve skutečnosti jako moderátor je velmi neúspěšný a velmi nekvalitní, bohužel..tedy přinejmenším v těch jeho pořadech , které jsem viděl.

5 3
možnosti
MB

Omyl, politik se vzdal svéhoi práva na soukromí - Stal se Veřejným statkem, dobrovolnou výměnou za prebendy funkce, imunitu ... Příklad Alžběty, volno 2 dny v roce, mj. posilování pravomocí nepotřebuje - vše táhne skutečným majestátrem. M. Zeman si jej naopak dohazuje už oplzlým pragmatismem. Tu bez lustrací jmenuje agenta STB, tu hájí přímé referendum na tribuně SPD, pak vyráží za KSČm. I Ledecká je pak dobrá, čekám kdy pronikne ihrormace, že Mynář jí vlastně mazal lyže. A nejlépe, že trénuje v Lánské oboře - Proto ty miliony mimo účetnictví ! ... :-)

4 1
možnosti
MK

Já si myslím, že sport by neměl být součástí politiky. A těžko zpoza televize vidět co vidí komentátor. Ale vlastně ani to nemohu posoudit, protože televizi nesleduji a ve sportu fandím všem. Dnes jsem sledoval hokej na internetu a fandil jsem jak Něm um tak Rusům. Krásný zápas bez ohledu na vítěze.

0 0
možnosti
Foto

J39a70k65u55b 81R47o70t80h

25. 2. 2018 11:42

Karma a díky. Dnes jsem online viděl další dva díly fanouškovského webseriálu SG Origin. Divím se, že se k němu ještě Hrad a Strakovka nedopustili hodnocení.

4 0
možnosti
Foto

Díky.:-)Vůbec jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat, ale to nejde...

2 0
možnosti