Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto trapné:-) - a je to třikrát:-)

3 1
možnosti
JK

Dobrá satira a ironie. Získal jste si zaslouženou pozornost. R^

6 2
možnosti
Foto

Kvůli té jejich "nestrannosti " je to již k nekoukání... Skoro jako za "totality,"milá Noro... Ztrapňuješ se. Rv

8 9
možnosti
Foto

A co má společného, paní Pantlíková, skutečnost, že se vám osobně nelíbí program ČT s tím, o čem je tento článek? Já mám také výhrady k programu ČT a nesouhlasím s mnohými lidmi, kteří dostávají v televizi prostor. Řeč je ale o naprosto nepřijatelném chování ústavních činitelů o jejich hlouposti a bezcharakternosti. Máte něco proti tomu, že nás s tím zmíněný pořad autenticky seznamuje?

13 1
možnosti
SB

Co kdyby se v pořadu ČT 168 hodin také objevily alespoň z 50 % i pozitivní zprávy z ČR ?

4 0
možnosti
FS

A proč? To je investigativní pořad, najděte si ve slovníku, co to je. A pokud chcete pozitivní zprávy tak se dívejte na ČT zprávy, pokud chcete krváky tak sledujte NOVU, pokud chcete slizské lži, kladné zprávy o panu prezidentovi a lezení do pozadí tak sledujte pana Soukupa na tv Barrandov - dosáhl mistrovského stupně.

11 0
možnosti
Foto

Reportéři a tvůrcové mnohých televizních pořadů by se měli zamyslet především nad tím, že přes jejich fandění Kalouskovi byl Zeman zvolen prezidentem. Proč dobrovolně ze sebe dělají užitečné IQ tykve.

Jinak řečeno, alespoň v Česku platí, že kdo je chválen, je také pohřben. A komu je nadáváno, dlouho žije.

4 5
možnosti
FS

Či-li podle vás mají všichni jenom chválit a nehledět na přešlapy a zjevné omyly?

7 0
možnosti
VM

Vy to vlastně vysvětlujete hned na začátku. Problém je totiž v tom, že veřejnoprávní médium má pouze komentovat stav věcí, informovat.

V okamžiku, kdy začne někoho jak sám píšete zesměšňovat a naopak druhého ne, pak je pogicky někde něco špatně.

Tedy, veřejnoprávní médium má informovat a nikomu nestranit. A to se neděje.

15 4
možnosti
FS

Pane Moravče, váš problém je v tom, že když ČT například odvysílá záznam z otevírání korunovačních klenotů kde pan prezident Zeman byl výrazně indisponován (a vždy šlo jen a jen o informaci), pak je to podle vás zesměšňování. Totéž se děje i dnes při informacích o Číňanech, dnes je u vás i vám podobných jakákoliv zmínka o "výborných investicích" brána jako zesměšňování a ne jako informace. Proč? To mají denně stále velebit neskonalou moudrost pana prezidenta jako se děje na záběrech v Severní Koreji či v Rusku směrem k jejich představitelům?

8 3
možnosti
JZ

Už celkem dlouhou dobu sleduju Fridrichovou a pod stolem schovanýho Wolnera. Co ti 2 dokážou spolu s par pipkama a rádoby reportérama páchat za zlo, to je k neuvěření. Z nich ta nenávist k demograticky zvoleným stranám a hradu přímo tryská. Jediní, na kterých nechají nit suchou jsou TOP09, STAN, KDÚ a poslední dobou i úlisní ODS.

9 13
možnosti
FS

Pane Zetský, láska bývá slepá, a láska k politikovi bývá i hloupá. Přece když veřejnoprávní tv či nějaký redaktor poukáže na objektivně zjištěný přešlap politika tak to není zlý úmysl (jak líčíte vy a Ovčáček) - to je jeho úkol!

A teď k té vaší lásce - dám příklad: Kolik se toho nakecalo okolo zjevné lži prezidenta Zemana o Peroutkově článku, že Hitler je gentleman. Byla to lež či omyl, dodnes tvrdě zapíraný a přesto vy a ostatní vám podobní budou prezidentova kritika kamenovat. Nebo i dnes popisovaný případ s čínským poradcem - prostě to byl omyl, celá kampaň s Číňany není tak slavná, jsme pro ně "nula, nula, nic", jsme pro ně jen a jen bránou k EU a ne jejich kamarádi. Kde jsou ty investice, proč je CEFE ve ztrátě stovek miliard, cožpak to je dobrý obchodní partner, cožpak jejich generální ředitel stíhaný pro nějaké ekonomické zpronevěry může být spolehlivý přítel???

A vy a vám podobní budete jakoukoliv zmínku o zjevných přešlapech prezidenta Zemana a jeho spolupracovníků vždy hrubě napadat jako útok na demokraticky zvolené politiky? To je opak demokracie, to je ovčáčkovina!

9 2
možnosti
JS

Co se děje v pořadech Reportéři ČT a 168 hodin nevím, přestal jsem je sledovat.

Ale šokovalo mne co se dělo v zábavném pořadu Zázraky přírody.

Jeden z hostů se obul do Zemana a Ovčáčka a snažil se je tam zesměšnit.

Tento pořad není vysílán v přímém přenosu a normální televize by tyto poznámky vystřihla.

Svým postojem si opravdu ČT kope hrob.

7 12
možnosti
MK

Takže chcete cenzurovat názory hostů? No to teda potěš

12 1
možnosti