Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ 168 h jsem sil pustil později ze záznamu. No řeknu Vám, hrůza! Takhle se navážet do těch, kteří vyhráli demokratické volby. Proč se ti novináři stále v něčem šťourají? Stojí jim to za tu námahu a následné opovržení? To se za ty naše koncesionářské poplatky nemohou politiků ptát jen na pěkné věci? "Jaký jste měl den, pane demisní premiére? Dotace dorazily v pořádku?" "Tomio, vyfakturoval jste si vše, co jste potřeboval?"

41 2
možnosti
JR

J45a78n 37R78á85ž

19. 3. 2018 11:53

ČT si nesmíme nechat vzít. V jiných TV nemáme názorově blízké redaktory podporující naše názory a kde by pak mohli vystupovat naši mluvčí jako je M.Kalousek, Msgre Halík, či představitelé nám nakloněných neziskovek ?

Pomocí nátlakových skupin a spřízněných členů Tady pro kontrolu TV musíme prosadit omezení možnosti TV Barandov infiltrovat do veřejnosti nepřátelské myšlenky, neb zásadním ohrožením demokracie je, když Duel Jaromíra Soukupa má daleko vyšší sledovanost než Otázky Václava Moravce.

Výsledky voleb se dají, slovy Jakuba Patočky, označit jako ústavní politický převrat a proto je nutné permanentně demonstrovat za uskutečnění nového politického převratu, sice neústavního, ale v náš prospěch.

30 10
možnosti
VM

V43á45c49l48a24v 51M25a85c95h

19. 3. 2018 11:52

kritizovat Okamuru, Babiše a s výhradami (výhrady kvůli povaze funkce) i Zemana je v pořádku

selektivně upozaďovat nepohodlné zprávy, vybírat "odborníky" na základě preferencí určitého světonázoru, přidávat k událostem zavádějící komentáře....

nic z toho u veřejnoprávní televize opravdu v pořádku neníRv

24 7
možnosti
Foto

Jaké nepohodlné zprávy a jaký světonázor máte na mysli? Myslíte třeba názory komunistů, fašistů nebo zločinců "zrovnoprávnit" a názory opačně smýšlejících?

To jistě přeháním, ale někdy mám pocit, že řada lidí by si tento druh vyváženosti přála. Nicméně na pluralitě názorů a různých pohledů se dá vždy mnoho vylepšovat. To je problém každého veřejnoprávního média.

5 1
možnosti
Foto

Problémem ČT není to co odvysílá, ale to co neodvysílá.

20 2
možnosti
Foto

Máte pravdu Jiří, přece požadovat po Andrejovi omluvu za slova o zkorumpované pakáži je nemístné. On sice poté uvedl, že myslel korupci ne finanční, ale myšlenkovou - tak to nás uklidnil.

A poté Tomio - ten samuraj míru - pěkné bylo, jak i on řekl "proč mi kladete zkorumpované dotazy?", což je další posun ve smyslu slova korupce.

Nejspíše dnes zajdu na zkorumpovaný biftek do Stejkhausu a pak si navrch nechám natočit jeden opravdu, ale opravdu tuplovanej zkorumpovanej ležák.

R^

36 1
možnosti
MM

Bacha, ať Vám to neservíruje nějaký ksindl! :-)

3 0
možnosti
JS

Vaše ironie nutí k zamyšlení. Co když.........

1 0
možnosti
VS

je zajímavé, že si nikdo nestěžuje, že TV Barrandov ovládl Miloš Zeman, případně Tomio Okamura;-DR^

20 2
možnosti
EH

Určitě to nebude tím, že Barrandov povinně nikdo neplatí. ;-)

10 0
možnosti