Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nejsme prezidentský stát a ani přímá volba nedělá z prezidenta politika č.1. Navzdory všemu napsanému si bude tento člověk dělat "svou " politiku a názory polit.stran s jeho rozhodnutím nic neudělají. Daleko více bych uvítal nějaký kvalitní , psychologický rozbor jeho konání,tyto info nic nového nepřináší.

2 0
možnosti
MB

Zeman je zvláštní hráč. Vstoupí , si zahrát Ferbla a pojednou hraje Kvarteto motýlů. ! Do pravidel - vnáší svá pravidla - Parlamentní demokracie - Prezidentský systém. I obdivuji, že objel 4.000 měst - městeček. Co mi chybí - Nějaký seznam, čemu bylo skutečně pomoženo ! V Ostravě vyhlašuje Bakalu za Hyenu, pomůže nájemníkům s byty RPG a sežene Vítkovicím investora z Číny. Výsledek = 0 ! Budiž, jde p tuzemsko, Mocnář zavítal mezi lid. Zahraniční politika je ovšem katastrofa. Skřípot mezi MZ a Hradem . Nekonečná série bludů a ostud, kdy Starosta 10 milionového města - ČR si hraje na světový formát ! Krym odnímá Ukrajině - Určuje, že Rusko to zaplatí, Chřipky na samotné Uktajině - pak není Sancí zapotřebí. Vrcholem blamáže jsou investice Číny a letadlo za agentem KGB na Rhodos.právě za Jakuninem,. Říkám to nekonečně, - M. Zeman bude jednou historicky vyhodnocen - Jde po hraně zrady a jeho místo bude někde - u kontraproroduktivního E. Beneše ... :-)

8 5
možnosti
Foto

Myslím, že Beneše ještě strčí do kapsy.

1 0
možnosti
Foto

O71t47a41k13a33r 96S29e51k33l

30. 3. 2018 19:39

Souhlas a karma. Zejména se mně líbí půvabná formulace o "docela snesitelných pěti letech s MZ " ;-D

10 1
možnosti

V době prezidentské volby se všude říkalo, že tajemné peníze, které platily kampaň Miloše Zeman, pocházejí z Ruska. Pokud to tak skutečně bylo, v Moskvě teď řeší zmařenou investici. Tohle se v Kremlu líbit nebude. Nejenže ČR se přidala na stranu západu (kam patří) a vyhostí několik „diplomatů“ Ruska. Dnes přišla pro tuzemskou ruskou partu další rána. Ruský hacker Nikulin byl vydán z tuzemského vězení do USA.

Zeman opakovaně vytvářel tlak na ministra spravedlnosti Roberta Pelikána, aby byl Nikulin vydán do Ruska. Ten tlak byl tak silný, že si na něj Pelikán postěžoval veřejně i svému šéfovi Babišovi. Miloš Zeman údajně dostal úkol zajistit vydání od samého Putina při jeho poslední návštěvě Ruska. Úkol evidentně nesplnil.

Kdyby byl Nikulin skutečně vydán do Ruska, znamenalo by to nejen velkou ostudu, ale i mimořádnou zradu spojenců. Zkrátka, tuhle bitvu Rusko nevyhrálo a Zeman má asi stále horší spaní...:-)

11 1
možnosti
Foto

Buď jde v případě Nikulin o politiku, nebo o právo. Pokud jde o právo, tak řeči o zradě spojenců nejsou na místě. Pokud se tyto řeči vůbec vedou, kompromitují náš politický systém, říkají, že jsme v podstatě pokrytci.

Například Ryan měl odmítnout vyslovit jakékoliv komentáře. Buď platí dělba mocí, nebo neplatí. Kde jsou ty hranice zamlžovány, tak to je velmi zlé. Pro nás.

1 2
možnosti
Foto

A jste si jistý, že víte, jaké hry hraje Zeman?

4 2
možnosti
Foto

To si samozřejmě jistý nejsem, tím méně jsem si jistý tím, jaké hry hrají ti, co ho dost možná již ovládají. Píši o tom, co je zjevné a vyjadřuji naději, že tento trend bude pokračovat

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

12 6
možnosti

Arnold Amicus nesouhlasí:-)

2 2
možnosti