Diskuse

Smrad z Hradu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).........Pěkně jste se rozohnil, ale.......včera jsem dvakrát v TV 24 slyšel a večer to běželo i na liště, že lékaři ze Syrie říkají, že k žádnému chemickému útoku nedošlo a že tudíž nikoho neošetřovali.

Jak jsem psal již dříve, žádná zmínka o počtu mrtvých a všechny vyjádření komentována se slůvkem "údajně". Macron to podpořil, protože viděl jakési video. Na FB je přesně dokumentováno, jak se tato videa vytváří. Hlavně tam musí být děti, to zabírá na city.

Čili, novičok nezabral,(pohádky ovčí babičky), tak se vytáhne plyn v Syrii. Před tím také bylo v TV ukázáno, že Assad umožnil rebelům a rodinám autobusy odjet. Pak se dal do vraždění vlastních lidí, kteří jsou s ním spokojeni! Jakou to má logiku?

Prostě struna se musí napínat, jak psal ve svém blogu pan Hannig, je doufejme, že někdy nepraskne. !!!!!!

0 0
možnosti

já teda nevim, u nás se odjakživa říká: smradu jako v Cařihradu.

2 0
možnosti
Foto

Krom toho, že to je rytmicky výrazně horší horší varianta, tak asi je i méně logická, z ohledem na dřívější "hygienické normy" hradů a těžko uchopitelné téma "jak to voní či smrdí v Istanbulu":-)

0 0
možnosti

jsem zvědavá, co za bezpohlavního a bez názorového hotentota si zvolíte po Zemanovi a jeho družině

2 1
možnosti

Hotentota jsme si už zvolili.;-)

4 2
možnosti

To je pozoruhodné, jak zdejší blog uvádí v zuřivost pány Beneše a Kulhavého. Pan Turner na rozdíl od nich nemá černobílé vidění světa, na rozdíl od nich nemá ve všem jasno, na rozdíl od nich pokládá otázky a hledá odpovědi, a na rozdíl od nich se posouvá vpřed. V jejich očích je bezpochyby jeho nejhorším hříchem to, že odmítá žít ve strachu. R^

6 2
možnosti

Popírač no-go zones chce ještě navíc stanovovat diagnózy;-D;-D;-D

Můj klídek bych Vám přál; Vy ho zřejmě nemáte a kompenzujete to rýpáním do ostatních. Mašku, Mašku, kdy konečně zmoudříte!:-/

0 1
možnosti
Foto

pana Ovčáčka nejspíše nebere vážně už ani on sám. R^

4 1
možnosti
Foto

Karma,yslim, že to je hradní finta, jak mohou ústy Ovčáčka znít Zemanovy názory, za které by se dokonce i on sám cítil trapně. Ve slušné společnosti se tomu říká zbabělost a špína, ale u Zemanů hýkají blahem, jak zase se všemi vydupali.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji:-), to je přesnéR^

0 0
možnosti

Jestli to nebude tím, že je to historicky již druhé období, kdy na Hradě vládnou jen šašci;-D

Vám pane Turnere karma

11 2
možnosti

RvLít hnojůvku na hlavu Ovčáčka a neuvést ani jeden příklad toho, co Vás rozohnilo, je velkou chybou a sráží článek na okraj bulváru.Rv

K Sýrii heslovitě: na celém území bylo několik laboratoří a některé jsou v držení rebelů; ze zasaženého místa se rebelové stahovali pod dohledem bílých přileb; po ohlášení Američanů, že se ze Sýrie stahují následoval 2x chemický útok - někdo si to nepřeje, aby odešli.

Reakce Západu se dala předpokládat a tento fakt, když akce přičítá Asádovi, z něj dělá dementního blba. Z reportáže p. Kubaly, tedy z rozhovoru s Asádem, to tak opravdu nevypadá.

4 8
možnosti

Pane Kulhavy, o Syrii KECATE. Tak jsem ohodnotil vas vyplod. Oblasti zasazene spojenci, byli v drzeni Assada. Kazdy dalsi jeho pokus pouzit chemicke zbrane bude mit stejny konec. To je dnesni varovani jak Assadovi, tak jeho "pomocnikum"!!

3 1
možnosti
Foto

R^také se říká že každý hrad má nějaké své hradní strašidlo;-D

7 3
možnosti
Foto

chybička se vloudila, mělo být plus;-(

1 1
možnosti

Humanitární organizace?

To skutečně ve svém věku ještě věříte, že jim jde o něco humanitárního?

Jdou jen za osobním prospěchem a za ničím jiným. Z utrpení jiných si dělají koryto.

6 12
možnosti
Foto

Na rozdíl od vás, pane Beneši, vím o čem píši. Vy pouze papouškujete nějaká nenávistná stanoviska lidí, kteří nedokázali nic jiného, než z tepla a bezpečí svého obýváku bezuzdně žvanit.

21 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS