Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^holt na ptáky jsem krátkcí;-D

0 0
možnosti
Foto

Líbí se mi vysoká čtenost a ne až tak velká karma. Dáno vtipným nadpisem v touze zvědět, jestli jste, Jiří, náhodou neotočil.

Karma za dobrý fór i za článek

4 0
možnosti
Foto

Děkuji. On to, Tomáši, neměl být původně žádný fór, ale "seriózní článek" z mé občasné přírodozpytecké rubriky. Okamžitý nápad z toho udělal malou mystifikaci

1 0
možnosti
Foto

Zazil jsem dva roky po sobe jejich nalet v Plzni na Radbuzu a neco takoveho jsem jeste nezazil. Az jsem se bal projit po nabrezi do sve kancelare.

0 0
možnosti
Foto

Divná doba, ve které se hájí a pomáhá škodícím a nešanují se a nepodporují užiteční. Šelmy a dravci jsou podporovaní a že už téměř sežrali zajíce, div. králíky, křepelky, koroptve, div. bažanty, div. kachny, jeřábky, tetřívky a na řadě je srnčí - to je těm nahoře jedno.

3 2
možnosti
Foto

Obávám se, že drobnou polní zvěř mají na svědomí naši socialističtí zemědělci - tedy bývalá JZD. A jejich nynější nástupci se nechovají lépe - likvidace remízků, houštin a pod. je ještě intenzívnější. O použitých chemických přípravcích nemluvě. Proti jednání jednoho takového "zemědělce" jsem se musel obrátit na CHKO.

Zato se nám tu namnožila divoká prasátka, jejichž odstřel myslivecká sdružení nezvládnou. Obávám se, že, škody, které působí, jsou větší než škody, co mají na triku kormoráni.

7 0
možnosti

Ano, byli tu uz drive. Ale tenkrat se jmenovali narodni hoste a mimo jakeho si studia se venovali hlavne obchodu s valutami ci nedostupnym zbozim. Kdysi jsem od nich kupoval kapacitni diody na stavbu tuneru.

0 1
možnosti