Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na každém šprochu pravdy trochu.

0 0
možnosti
Foto

..a kdo jinému jámu kopá...

0 0
možnosti
Foto

Ach Jiří, Vy nám blogerům dáváte zabrat...;-DR^

0 0
možnosti
Foto

:-) ...no a začít mohu u sebe

0 0
možnosti

Podle těchto kritérií by bulvár zanikl zcela a mnoho článků v solidních tiskovinách by mělo taky zmizet.

0 0
možnosti
Foto

Neměl jsem v úmyslu moralizovat, konečně i kdyby si všichni autoři vzali Sokrata k srdci, tak by jistě zcela nevymizel bulvár, protože onou účelností může být i čtenáře pobavit

0 0
možnosti

Pane Turnere, Karma. Tento clanek je presne to, co by mel kazdy pouzit v komentarich. At domacich, ci svetovych. To se take tyka vas. Poukazuji na vas predchazejici clanek, ktery ma nadpis " Americko – korejský národní cirkus zavítal do Singapuru". Proto jsem ani na nej nereagoval. Vim, ze mate na vic. Proste, ten clanek se vam nepoved. To je muj pocit.

2 0
možnosti

J30a60k97u28b 40Š16o83l68c

13. 6. 2018 14:33

A teď si pročtěte vaše blogy např. o Zemanovi. Kolik z nich by prošlo síty?

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Myslím, že je to hodně aktuální téma. Veřejný prostor je přehlcen informacemi, u nichž téměř nikdo nezkoumá, zda jsou pravdivé, zda slouží k něčemu dobrému a zda je skutečně potřebné je šířit.

Mimochodem "každý správný bloger" je přesvědčen, že šíří "pravdu nejskutečnější", že ji šíří pro "nejvyšší veřejné dobro" a tudíž její omílání (posté a postopadesáté) je právě z jeho klávesnice nejužitečnější. ;-D;-D;-D

A pak taky máme překrásné internetové portály, které šíří přímo umělecky namíchaný koktejl lží a polopravd. Což je špatnost, nic dobrého to není. Ale jejich provozovatelé jsou patrně přesvědčení o jisté podivuhodné "užitečnosti" takového počínání.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji.R^:-)Ano, přesně tímto směrem ubíhali mé myšlenky, když jsem článek psal. Nevolám však po cenzuře (i když na cenzurování lží a pomluv není nic nedemokratického), ale spíše po autocenzuře, a jak jsem již uvedl, mohu začít u sebe.

0 0
možnosti

Osobne si myslim, ze muzeme kombinovat tyto podminky jakkoliv a porad zustat v etickem ramci pokud alespon dve jsou pozitivni. Pokud by byla pozitivni jenom jedna (zla, ale uzitecna lez) pak je to opravdu neeticke. Ale pokud je lez dobra a uzitecna ( milosrdna lez...), pak by to sedelo. Taky zla, ale uztecna pravda (no pain, no gain), nebo dobra, ale ne uzitecna pravda (fun fact).

1 0
možnosti
Foto

R^karmissima-kolik místních blogů by asi přes ta síta prošlo?:-)8-o;-D

3 0
možnosti

Víš, Sokrate, je to o tvém příteli a tvé manželce...

3 0
možnosti