Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Petr Hannig by měl šanci Zemana ve druhém kole porazit, protože představuje podobný názorový proud jako samotný Zeman. Dalším vhodným kandidátem by byl býval Marek Hilšer nebo možná i Mirek Topolánek. Tihle tři měli skutečný potenciál ve druhém kole sebrat Zemanovi nějaké to procento hlasů. Tohle si měli uvědomit Zemanovi odpůrci předtím, než poslali do druhého kola někoho názorově zcela protichůdného, než je Zeman. Protože Drahoš ze Zemanova tábora nedokázal přetáhnout vůbec žádné voliče, tak to bohužel dopadlo, jak to dopadlo...

Druhou věcí, která autorovi (a většině národa) uniká, je, že pálení trenek mělo v médiích a u veřejnosti upozadit včerejší jednání, na kterém Zeman opět překročil své pravomoci a angažoval se v personální problematice ČEZu. Pročež může Zeman pálení trenek považovat za svůj naprostý triumf, poněvadž se řeší pouze "brífing" a o ČEZu se téměř vůbec neobjevují zprávy.

4 0
možnosti
JK

já souhlasím s paní Holotovou

0 1
možnosti
Foto

Komentář paní Holové jsem nenašel, takže nevím, s čím souhlasíte.

0 0
možnosti
MB

Tohle se mi líbilo víc, nežli se před jízlivými novináři a recesisty jen pasivně schovávat za zákony na ochrany hlavy státy. Rozdal si to s nimi otevřeně, bez právníků..sám se nechal vysadit na koně a vyrazil na válečné pole;-D.

Málokdo z potrefených má možnost vychutnat tu geniálně jednoduchou ale účinnost strategii: Upoutat pozornost tajuplným oznámením, vzbudit falešná očekávání a naděje, časomíra odpočítávající čas do zahájení on-line přenosů a stupňující napětí, zapálení ohně ... a pak tam vrhne ten starý otřískaný rabiát se svou partou kumpánů, vysměje se recesistům, tradičně zpouráží novináře, falešným nakřáplým hlasem zapěje chorál o něčem novém v politice ..a vítězně odcválá... aby mu po několik dalších dní patřila pozornost médií..

Ne, Zeman nic nemění a nikdy se nezmění ..ale popravdě jsem raději, když v čele stojí otřískaný válečník, od kterého létají jiskry, nežli v Perwollu vypraný plyšový medvídek, že kterého by létaly pouze chlupy;-)

4 6
možnosti
Foto

To nejsou jiskry, co od něj odlétají to j......

1 0
možnosti
Foto

Chcete někoho ignorovat a přitom o něm píšete blog. To Vám ten happaning nějak hnul žlučí. Mělo Vás to pobavit, ne rozčílit.

3 7
možnosti
KT

Já myslím, že akce pana prezidenta nikomu nehnula žlučí, to je jen Vaše zboží přání.

Trapnost toho byla přece nakonec jen k smíchu, kterému dobytku, jak známo, netřeba.

A žluč?

Prosím Vás...

9 1
možnosti
JK

co e na to podívat očima Halíka? že to vlastně nebyly trenky co Zeman pálil a to do čeho to hodil nebyl oheň?

0 1
možnosti
Foto

Ten pohled "očima Halíka" je mi blízký. Trenýrky jsou vskutku pouze symbol arogance hlavy státu a oheň prostředek jak se za každou cenu zviditelnit, viz moje reakce na komentář pana Trizuljaka

0 0
možnosti
Foto

Rád karmuji za velice trefný komentář. Jinak je ale mojí osobní volbou tuhle taškařici úplně přejít. Vypadá to jako zoufalý pokus upoutat na sebe pozornost a spíše se divím těm, kdo tohle "zlaté rouno" dál rozmazávají, aby "ještě lépe vonělo"

6 2
možnosti
Foto

Souhlas.R^ Sám jsem se často "prezidentskými tématy" zaobíral, a je to asi chyba. Prezident trpí syndromem "vyhaslých hvězd", které na jedné straně jakoby odsuzují média, že je propírají, a na druhé straně zoufale touží být stále v centru pozornosti. Smrtící ranou je pro ně nezájem.

1 0
možnosti
BV

Pane Turnere,

moc dlouho jste se neradoval. Takovou podlost jste zřejmě nečekal. Ta vámi tak opěvovaná ČT vás během necelé hodiny bezostyšně podrazila a zařadila tu informaci o žehu oněh slavných trenýrek dokonce do hlavní zpravodajské relace.

Příště byste si možná měl připomenout přísloví: "Nechval dne před večerem"

1 3
možnosti
Foto

Nějak vám uchází podstata děje.

3 1
možnosti
JN

Ptáte se pane páně Zemanových voličů, zda by nebyl lepší i Petr Hanig? Já jsem pana Zemana nevolil, přesto si dovoluji upozornit, že pan Hanig by možná lepší byl, ale k vaší smůle nepostoupil do druhého kola. A tak mnohým, kteří by rádi volili Haniga nezbylo než volit Zemana, nebo nejít k volbám (můj případ).

1 0
možnosti
Foto

Chce to mít smysl pro humor. A obdivovat, jak pan prezident umí pěkně založit řízený požár.

4 3
možnosti
Foto

přesněji řečeno protipožár.

2 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu, zejména pro návod v kontetu ČT.

Stále mám před očima výjev z devadesátých let, kdy v Paříži před prezidentským palácem tvoří novináři špalír přicházejícímu prezidentovi a u každý má před sebou na zemi svůj foťák. Byla to reakce na jeho urážky novinářů za jejich kritiku jeho nevhodného chování.

Doufal jsem, že se něčeho podobného dočkám i u nás, ale postupem doby se z toho stal pouze nesplnitelný sen.

13 1
možnosti