Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K49a25r56e29l 38B29o41k

16. 12. 2018 10:18

Rozumně napsaný blog.Karma.R^

1 7
možnosti
PT

P60e20t80r 39T95o71m48e89k

16. 12. 2018 11:15

Myslím, že bude stačit, když odkráčíte vy dva s Turnerem.

5 1
možnosti
MT

RvRvRvRv

Pan Turner musi byt dezorientovany nebo mirne pomyleny ...

6 2
možnosti
Foto

J41i61ř87í 32T90u34r40n89e51r

16. 12. 2018 10:29

Adekvátní odpovědí na váš chytrý a přínosný komentář, by bylo asi, že jen hlupák ignoruje to, co je do očí bijící, ale já vám však jen doporučím, byste místo hodnocení autora reagoval na to, co jste si v článku přečetl, vyjádřil své názory a podpořil je argumenty. Pak by mohl mít váš komentář nějaký smysl.

3 4
možnosti
JZ

J60a68n 69Z13í44m24a

16. 12. 2018 9:30

Jste nepostižen realitou a to je milé. Zkuste si tak jako já, vedle našich nových sousedů dva roky žít. Tyhle levicové úvahy Vás přejdou tak po 14 dnech. Je to jako byste žil na okraji Chánova.

19 0
možnosti
VZ

No, marně jsem očekával, že se ukáže, že tenhle na bližší pohled slunéčkový výplod je myšlen jako ironie, ale zřejmě to vypadá, že autor takovýmto bludům sám věří. Pro začátek bych autorovi doporučil se podívat co je ona Schengenská dohoda, proč vznikla a hlavně jaké jsou její hlavní pilíře ve vztahu k vnějšímu světu. Ono totiž pokud se někdo vybodne na ochranu vnějších hranic a je jedno zda z neschopnosti, pohodlnosti anebo sluníčkového poblouznění, tak je pak hodně nefér chtít po dalších, aby mu pomáhali s řešením následků. Maďarsko plně ctilo ochranu vnějších hranic a pomatenci typu belgického premiéra je za to málem ukřižovali.

15 1
možnosti
Foto

Stejně jako jsem to psal jiným, přečtěte si článek a reagujte na to, co jste si v něm přečetl. Třeba ochrana vnějších hranic EU není za respektování určitých pravidel v žádném rozporu s mými názory. Podstata mého článku se zcela míjí s tím, co jste mi napsal.

2 6
možnosti
JV

Neprotestují již i mnozí Belgičané v žlutých vestách? Proč asi? "Emigranti", mnozí, si možná přišli pro dividendy z práce svých předků. Proč chce Británie z EU? Již má asi dost těch nařízení z Bruselu.

6 0
možnosti
Foto

Francouzi i Belgičané aktuálně protestují proti ledasčemu, pokud i proti migraci, tak je to minoritní téma. V těchto zemích je multikulturní společnost něčím samozřejmým, lidé protestují proti živelné nelegální migraci, která je pochopitelně zatěžující, kterou se konečně někdo snaží řešit. Bohužel těm, kteří se snaží toto řešit aktuálně státy V4 okopávají kotníky.

0 8
možnosti
PK

V současnosti žádá několik tisíc českých žen aby jim bylo povoleno přivézt si sem legálně jejich "lásky", převážně z Arábie či Afriky. Jde i o ženy, které tam nějakou dobu žily a života v exotice se nabažily. Ta informace byla uváděna v souvislosti s "podvodnými sňatky". To víte, že části bude vyhověno ...

0 0
možnosti
Foto

...a co má tato vaše informace ( jejíž pravdivost byste asi měl dokázat nějakými argumenty, aby to mělo charakter seriózní informace) něco společného s mým článkem ?

0 2
možnosti
Foto

“snášenlivějšímu obyvatelstvu” ;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Je zajímavé, že jste si všiml zrovna něčeho, co je mimochodem zcela nezpochybnitelné. Kdybyste v nějaké západní společnosti žil, vnímal byste toto konstatování jako zcela samozřejmé.

2 4
možnosti
Foto

Zdravím Jiří, a karmuji samozřejmě:-)R^R^ ... koukám, že si rozpoutal hotové peklo - ti lidé zřejmě neumějí číst, případně nechápou smysl textu. Ne, dělám si srandu, oni to chápat nechtějí - to je celé, a vytáhnou na tebe všechno možné, aby tě "umlátili" rádoby argumenty - ovšem o vypočítavosti, se raději ani jeden nezmíní. Prostě tento postoj, je naprosto nepřijatelný - to je bez debat, a není divu, že už toho mají evropští politici plné zuby - jde o pomoc státům jako je Řecko a Itálie, nikoliv o pomoc Německu, Belgii a podobně, jak zde mnozí argumentují - je to jeden ze způsobů řešení té krize, která je právě v těch zemích, a šlo spíše o symbolickou pomoc, při těch počtech. Samozřejmě, že hlavní je zastavit příliv utečenců, a na tom se pracuje a dosáhlo se i dílčích úspěchů; jenže tohle všechno ti lidé nechtějí slyšet. Také zde není ani zmínka o tom, že jsme měli možnost si prověřit a vybrat, koho přijmeme. To vše je nepodstatné. Podstatné je to co píšeš správně ty, vstoupili jsme do EU dobrovolně, čerpáme výhody, jsme na tom ekonomicky dobře právě proto, že jsme členy EU. A je to jen česká "vyčůranost" co předvádíme, je to ostuda! Všechny ty kecy a ta zloba, je jen důkaz,, že ti lidé to dobře vědí ... proto se tak rozčilují. :-(RvRv

7 17
možnosti
TB

Nepochopení a nesouhlas zaměňují dohromady jen tupí demagogové typu vás a autora. A vaše fráze o "psaném textu" je již jen hodně trapné klišé.

11 2
možnosti
VT

Netušil jsem, co jsem se tady mohl dozvědět !!! Pokud to není poněkud krutá satira, tak je to neštěstí ... [>-][>-]

7 4
možnosti