Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

Přečtěte si blog Petra Buriana ať prozřete, vy blouznivý zastánce teroristů.

11 5
možnosti
Foto

... proč tak nestoudně lžete, ignorante? Kde v textu najdete jediné zastání se teroristů? Jste opravdu takový chudák?:-/Rv

4 7
možnosti
KB

K59a45r92e47l 85B42o62k

15. 12. 2018 21:38

Migrace je mor, který rozloží nejen EU, ale celé světové společenství. Pravda je, že většina migrantů jde za lepším životem do vyspělých zemí. Je jisté, že se proti tomu velmi špatně bojuje. Z tohoto důvodu vyspělé země hledají pomoc ve všech 27 zemí EU. Bohužel V4 nekorektně tuto pomoc tvrdošíjně odmítá. V tom má autor blogu pravdu.

4 10
možnosti
PV

Svatá prostoto. Přestaňte blekotat hloupé ideologické nesmysly. Zkuste přemýšlet a najít relevantní fakta. Například statistiku Eurostatu. A nebo si najeďte na článek , na který jsem odkazoval v předešlém příspěvku:

https://www.euro.cz/udalosti/statistici-bori-mytus-o-sobeckem-vychodu-eu-nejvic-migrantu-loni-prislo-do-polska-1427169

4 6
možnosti
PV

Jste mimo. Problém absolutně není v nedostatku solidarity, jak dokazuje článek (a statistika !!!), jejíž odkaz uvádím dole.

Problém je, že v západní Evropě už nemají demokracii, ale liberální demokracii.

Největšími zly 20. století byly komunismus a nacismus. Obě tato zla spojovalo jedno - sociální inženýrství s cílem změnit strukturu společnosti a převychovat ji k obrazu zastávané ideologie. Bohužel, západní částí Evropy se začala šířit nová zrůdná ideologie, která se nikterak netají cílem změnit strukturu společnosti a po dobrém či po zlém ji převychovat (multikulturalismus, genderismus). Opět se objevuje cenzura, pronásledování ideologických oponentů, lidé jsou za názory opět vyhazování z práce. Opět je tu budován externí nepřítel, který může za „všechny naše problémy“. Znovu tu máme „ideologickou diverzi“, tentokrát nazývanou „fake news“. Opět se diktatura začala zaměřovat na naše děti a tlouci jim do hlav tupé ideologické poučky.

Politici západní Evropy začali tuto formu autokracie nazývat „liberální demokracií“. Je to stejné svinstvo jako za komunistů, kteří modifikovali demokracii na tzv. „lidovou demokracii“. Je nutné mít na paměti, že demokracie s přívlastkem není totéž, co demokracie bez přívlastku. Základní problém mezi zeměmi západní Evropy a Visegradem je ten, že země Visegradu respektují demokracii bez přívlastků, kdežto řada západních zemí se mění na liberálně demokratické, nebo chcete-li liberálně fašistické státy.

Lidé Visegradské skupiny (+ části tzv. „východního Německa“) si velmi dobře pamatují komunismus. Vybudovali si kritické myšlení a není je snadno oblbnout tupou propagandou. Západ (+ mladí lidé) bohužel opravdovou diktaturu nezažili. Proto je u nich absence kritického myšlení zřetelná a bohužel, jsou prvními oběťmi propagandy novodobé liberálně-fašistické ideologie.

Zdroj, který vás usvědčuje z nepravdivých tvrzení: https://www.euro.cz/udalosti/statistici-bori-mytus-o-sobeckem-vychodu-eu-nejvic-migrantu-loni-prislo-do-polska-1427169

30 4
možnosti
Foto

Petře, to nemá cenu. Pan Turner si stejně bude mlít svoje. Jinak souhlasím R^

7 1
možnosti
ZD

Marně si lámu hlavu za co ? Jen tak ze zvyku ?

12 2
možnosti
DK

Nejhorší je žvanit o problému, o kterém nevím ani zbla.

5 3
možnosti
ZD

Že by nevěděl nepředpokládám, když udrží pravopis. Mám jej za navedeného nebo člověka úmyslně rozdmýchávajícího zbytečné vášně.

3 4
možnosti
JV

Jaká solidarita? Z ČR odteče zahraničním firmám z EU více peněz, než kolik je náš státní rozpočet. Jsme smetištěm dražších a nekvalitnějších konzerv, než těch v západních zemích původu. Vyprodali jsme naše národní bohatství včetně vody a stali jsme se montovnou. Mladí lidé nemají na byty a pozvaní Syřané odmítají přemalované kravíny zdarma a utíkají do Německa. Neumíme se postarat ani o naše bezmocné a staré. Co ještě máme dělat? Chodit po ulicích s pocitem, že nás převálcuje náklaďák nějakého fanatika nebo nás prostě někdo zastřelí jako za odměnu, že dostal azyl? Dostaneme se do situace, kdy poslancům bude doporučeno, aby vůbec nevycházeli ze sněmovny, jako se doporučilo europoslancům? Hraniční kontroly by země V4 opravdu měly zavést, ale ne mezi sebou, ale s Německem a Rakouskem, kde začala destrukce právního státu. Mám v obou zemích bohudík příliš mnoho přátel a naprosto přesné informace, jak to tam vypadá. Pobaltské země uprchlíky přijaly, dneska už tam není ani jeden. Volný pohyb osob všechno vyřešil. Ubytovat u sebe uprchlíka ovšem nikdo nikomu nebrání, ale za svoje, ne z našich daní. Pokud ovšem vím, tak naše země bez problémů absorbovala půl milionu cizinců, kteří se dokázali zařadit mezi původní obyvatelstvo a mnohým se podařilo vyniknout. Máme solidárně přijímat uprchlíky se zemí, které bezohledně drancují nadnárodní koncerny a kde se veškerá pomoc rozkrade?

19 2
možnosti
JP

To nehrozí protože nezdaněné zisky západních firem jsou vyšší než dotace z eurosojuzu , oni to vědí dobře .

6 0
možnosti
PT

P93e46t30r 51T73o68m79e75k

15. 12. 2018 20:02

Že se nestydíte pane Turnere. Pro mě jste vlastizrádce.

10 5
možnosti
AB

A70d91a95m 30B21í86l84e71k

15. 12. 2018 19:36

Já si myslím, že pan Turner je smyšlená osoba podobně jako Anička Barochová, Luboš Palata a dlaší. Nevěřím, že jejich existence je možná.

13 3
možnosti
ZD

A nebo je to skrytá buňka šířící pod jeho jménem fake news. Princip o kterém zbytečně zdlouhavě píše je akceptovatelný, v případě že by se požadovala solidarita při přírodních katastrofách, vzniku oblastí sucha apod. Někde v rámci EU nastale dlouhodobé sucho a značná část lidí se chce stěhovat jinam. Lidé podobné sociální úrovně, lidé na přibližně stejné vývojové úrovní. Myslím, že by problém nebyl.

Pouštět do země materiál, který buď hned, nebo ve druhé a třetí generaci přivodí stav, který vidíme za hranicemi může jen člověk mdlého rozumu, navedený nebo ta buňka šířící účelové zprávy. .

7 3
možnosti
VB

V68i29l43é19m 47B30a13r74á22k

15. 12. 2018 18:50

Česko neplní své závazky rozvojové pomoci ani vůči Unii ani OSN a má pouze panské rady, že migrace se má řešit v zemích její původu. Jak, když na to nedává peníze?

6 14
možnosti
JU

J73o80s60e23f 61U86l62m32a54n

15. 12. 2018 19:23

Státy EU neplní své závazky na ochranu vnějších hranic Schengenu...co s tím uděláme?

18 1
možnosti