Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Domnivam se, ze je to marne. Oni ti EU-antiaktivisti nikdy nepochopi o cem pistete.

1 1
možnosti
Foto

Česko není nafukovací, a to je třeba brát při posuzování migrace v úvahu.

1 0
možnosti
Foto

J81i70ř59í 76T81u20r67n14e33r

16. 12. 2018 14:10

Vy jste si snad v mých článcích přečetl, že nafukovací je, respektive, že bych si přál k nám nějaké migranty direktivně umístit?

0 0
možnosti
Foto

I97v28a79n 40M53a98r72e52k

16. 12. 2018 12:24

P.Turnere, výše je článek o tom, že u nás žijí jen "umírnění" muslimové. jaký je vlastně rozdíl mezi "umírněným" a radikálním ? Existuje i něco mezi tím ? Pokud ne, jsme i my "umírnění". Jak by jste "oklasifikoval" naše občany podle těchto měřítek? 8-o

2 0
možnosti
PK

Oceňuji Vaší snahu diskutovat s jiným názorem, chápu,že to není jednoduché.R^ Leč co se týče mě chci a budu mít vždy jiný názor než blogaři a většina diskutujících, bo nestojím o přátelské poklepání typu ,,Jsi pašák, napsal jsi o skvěle". WCH to pojmenoval vhodně: "Raději se budu přít se sto idioty, než mít jednoho který souhlasí se mnou".

A pokud píšete o vulgaritách, jejich nositelů je zde dosti a někdo ani nemá zájem diskutovat jen se vhodně trefit.

Například jsem položil jednomu blogaři panu T. slušně dotaz, bo jsem skutečně neznal jeho termín, dostal jsem dosti výsměšnou odpověd ,že tady není mým učitelem ať si to vyhledám (což jsem učinil a šlo o jedno slovo).Tato odpověď od silně věřícího člověka mě překvapila...;-)

2 0
možnosti
Foto

J46i35ř30í 55K13i74n38d33l

16. 12. 2018 12:24

"Mně přijde zcela jasný až do očí bijící náš nestydatý přístup k členství v EU." Ten nestydatý přístup spočívá v tom, že nechceme u nás lidi, kteří utíkají za lepším a nechcem opakovat stejnou chybu, co udělaly jiné země Evropy. Vám je líto, že u nás na vánočních trzích nedochází k pumovým atentátům, k vraždám. Vy opravdu nevíte, co se děje v Evropě v zemích, kteří si na své území pustili migranty o kterých nevěděli zhola nic. To tak toužíte, aby se u nás vytvářily zóny do kterých se bojí vstoupit policie ČR a pokud ano, tak ozbrojena po zuby. Já jsem to zažil ,před sedmi lety co znamená a obnáší vstoupit do čtvrtě, kde žijí muslimové a to prosím v Paříži,

5 0
možnosti
PK

Nejde o to, že nechceme, ale obáváme se, že jejich ideologická doktrina se nikdy nesetká s křestanstvím a do budoucna to zakládá na mnoho konfliktů. A mimochodem, ani křestani zde nechtejí žít, viz příklad syrských utečenců, kteří se zde pouze zastavili a pokračovali do D.

2 0
možnosti
VE

Zřejmě váš omyl spočívá v představě, že západní Evropa přistupuje k migraci správně. Pak vám z toho vychází že V4 a my jsme špatní, že se nechceme podílet na té podle vás dobré věci. Jenomže většina lidí to za správný přístup nepovažuje. Zkuste se zajímat proč a pochopit jejich argumenty, možná přijdete na to, že mají pravdu ...

17 0
možnosti
SB

Mé životní zkušenosti s lidmni sluníčkářského typu, jsou jiné:

Jim vůbec nejde o pravdu.

Chtějí si hrát na intelektuály a chtějí za každou cenu říkat nějaké na první pohled hezké, ale v reálu od života odtržené fráze.

Cílem těchto lidí je hrát si na lepší lidi.

Mnohdy v největších hlubinách své duše sami vědí, že říkají a píší nesmysly, ale navenek chtějí být vysoce intelektuální.

Já v nich vidím mnohem spíše pokrytce než naivní lidí, kteří se sice mýloí, ale míní to upřímně.

14 0
možnosti
SB

Píšete, že cítíte potřebu ty články psát.

Já zase naopak cítím potřebu, aby se v našich městech nestřílelo, jako se střílelo nedávno ve Štrasburku, a aby v našich městech nikdo nebodal do našich žen, jako nedávno byly pobodány tři ženy v Norimberku.

Nějaké intelektuálně vyhlížející bláboly lidí, kteří si myslí, že psaním takovýchto frází se z nich stávají lepší lidé, na tomto mém přesvědčení nic nezmění.

Mí prarodiče nehorovali pro přítomnost německých vojsk, mí rodiče nehorovali pro přítomnost sovětských vojsk, tak já budu v rodinné tradici pokračovat a nebudu zastáncem toho, aby sem přišli muslimské nezvladatelné hordy.

Raději se budu vyjadřovat přízemně, ale nikoli vlastizrádně, než abych ze sebe soukal nějaké rádoby intelektuální fráze, ale s tím, že za pět nebo deset bych si říkal, že na začátku pobodání třech českých žen na Novém Městě v Praze nebo na Náměstí Svobody v Brně byl mimo jiné i můj postoj v roce 2018.

15 0
možnosti
SB

Oprava překlepu:

Správně má být "Přišly mislimské hordy" s tvrdým "y" na konci příčestí minulého.

0 0
možnosti