Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Havel byl především idealista a už vůbec ne politik. Průměrný politik by nikdy nedal sousloví "humanitární bombardování"!! Jeho horování za likvidaci zbrojního průmyslu už nebyl jen akt idealisty (samozřejmě konkurenčním Západem hojně chválený), ale jasné mínus proti hospodaření státu.

To, co Havel v politice znamenal je jasně vidět na videu, které běhá po sítích a na kterém je rozhovor mezi ním a Zemanem.

9 7
možnosti
JS

J10a88n 46S89v41a40t57e51k

22. 12. 2018 19:16

A přece se točí!

....

A v důsledku toho mě každé nové ráno udělá větší a větší radost - zase o jeden den blíže ke konci mandátu současného prezidenta (rozhodně je pro naši vlast škodlivější než předchozí dva prezidenti ČR)!

...

A na tom nezmění nic ani poslanec Volný, který mi naštěstí může být úplně volný...

(aneb kdo "kopá do mrtvol" nezaslouží si nic jiného než poslat do pekel).

4 2
možnosti
Foto

Jakou ústavu slíbil Havel dodržovat při svém prvním zvolení prezidentem?

4 3
možnosti

Takže to podle vás Volný myslel tak, že Havel zradil komunistické Československo, což byl vazalský stát Ruské říše?

8 0
možnosti
Foto

Připouštím že se jedná o autentický názor člověka Volného, z jeho hlediska je nejdůležitější, že ho plivl do médií. Pro přímodemokraty je to příznačné. Karma.

5 0
možnosti
Foto

Velká karma, Jiří!

Chtěl jsem také reagovat, ale příliš nestíhám.

Tenhle Váš blog je precizní a úplně stačí.

Viděl jsem to na ČT. Oceňuji, že moderátor Volného důrazně napomenul, ale ten i přesto drze své obvinění Václava Havla z vlastizrady opakoval. (Ptám se, za kterou vlast ten člověk mluví. Určitě ne za Československo ani za Českou republiku, jichž byl Václav Havel prezidentem)

Podání trestního oznámení schvaluji. Nechci nijak předjímat výsledek, to není moje kompetence. Ale jsem si jistý, že demokratický stát se v určitých chvílích musí svými demokratickými institucemi a mechanizmy zasadit o právo a nenechat si líbit úplně cokoliv. .

15 2
možnosti
Foto

J25i27ř43í 48T94u64r42n21e44r

22. 12. 2018 18:39

Děkuji Vám , Marku:-)

1 0
možnosti
JS

Je to zajímavé. Pokud se jedná o prezidenta Havla, zdá se, že každý výrok proti němu může být trestný. Ovšem pokud se jedná o prezidenta Zemana, každý výrok proti němu je beztrestný.

16 8
možnosti

Jistě to doložíte příklady.

6 0
možnosti
Foto

Solidní strana by pana Volného požádala, aby vrátil legitimaci a někam se uklidil do soukromí. Pokud to neučiní, lze se domnívat, že jeho názor sdílí. A to už je na pováženou. Ovšem - jaký šéf ...

16 3
možnosti
DR

Volný? Není to ten ostravský kšeftař z byty a prodejce SPD odznáčků a vlaječek na přilepšenou?

Nemusím ho stejně jako celou tu jeho partaj ale to nic nemění na tom že je to jeho názor takže nevidím důvod proč to pitvat. U nás se říká Havlovi třeba kulisák a taky z toho nikdo nedělá aféru, co člověk to názor, jsou důležitější věci které je potřeba řešit.

2 1
možnosti

Tak, on je rozdíl mezi vlastzrádcem a kulisákem, viďte?

10 0
možnosti

I33v55o 66Ž55á48č65e56k

22. 12. 2018 16:03

Vlastizrada je zločin, neboli čin spáchaný se zlým úmyslem. Všichni naši prezidenti, tedy pánové Havel, Klaus a Zeman, udělali věci, s nimiž jsem nesouhlasil, považoval jsem je za chyby, ne-li přímo za blbosti. Ale žádného z nich nepodezírám, že by něco udělal se zlým úmyslem poškodit naši zemi. Ani pana Zemana, vůči němuž mám největší výhrady.

4 0
možnosti

Zločin nemusí být veden s úmyslem někoho poškodit. Někdy i dobré úmysly mohou vést k následkům, na něž se vztahuje trestní zákoník. U Miloše Zemana můžeme pozorovat vědomou službu cizí moci. Ta je jistě vedena nikoli s úmyslem poškodit nás, ale dobře posloužit té cizí moci. I to je ovšem vlastizrada.

7 6
možnosti