Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rv antikarma,zřejmě jste koukal na jiný pořad. Premiér měl data od ŘSD a Moravce o tom chtěl přesvědčit či se s ním vsadit,že jsou správná....váš pohled a výklad je snůška nesmyslů.

10 11
možnosti
Foto

Nemáte pravdu, podívejte se znova, odkaz je pod článkem.:-)

Pro vaši informaci neexistuje ani žádná antikarma.:-)

4 5
možnosti
VM

Karma R^

No a ke konci blogu - veřejnost to vnímá pozitivně, veřejnost guru Babišovi minimálně v 20% případů oprávněných voličů bezmezně věří a to že mlží nebo lže prostě nevnímá. Neboť božstvům je třeba drobné nedokonalosti odpouštět. Jenomže jenom ty drobné.

Bohužel, onomu procentu je úplně jedno, že ten člověk lže pernamentně a že i pohádkář Andersen by se červenal.

16 5
možnosti
Foto

Děkuji.

:-)R^

Byť to tak někdy nemusí vypadat, jsem schopen chápat lidi s jiným politickým názorem, než mám já včetně sympatizantce k AB. Důchodce, který dostal tento měsíc pěkných pár stovek k důchodu a má téměř zadarmo autobus i vlak ze své vesničky do okresního města, a který se o politiku moc nezajímá, může být takovým prototypem Babišova voliče. Vnímá excesy, ale přechází je větou, všechno sou to lumpové, tenhle pro mě něco alespoň udělal.

Moc ale nerozumím vzdělaným a informovaným lidem, kteří ho podporují.

6 2
možnosti
Foto

Z toho, co se děje, to vypadá na varovné signály o bezvládí.

Flagrantní je nyní průšvih s dálnicí, zvláště při faktu, že ANO má v rukou rezort dopravy už pět a půl roku. Vždyť je to do očí bijící! A přitom ten z manažerského hlediska totálně nezvládnutý problém s opravou jednoho úseku dálnice, (z něhož se vyvinulo tragické divadlo), je jenom špičkou ledovce.

Průšvihem je také schůzka našeho premiéra s čínským velvyslancem, která proběhla na hodně nestandardní úrovni. Protože se jedná o velice citlivou věc naší národní bezpečnosti a zpráva úřadu pro kybernetickou bezpečnost se nesmí brát na lehkou váhu, tak mělo dojít pouze k dobře připravenému a protokolárně přesně danému oficiálnímu jednání, ne k nějaké zvláštní polosoukromé schůzce, která de facto shazuje nezbytnou autoritu a reputaci premiéra svrchované země.. Právě z toho, z takových nestandardních jednání potom vzniká prostor pro dezinformace. A to už hraničí s vážným rizikem poškození zájmů České republiky

26 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
20 5
možnosti
PT

P83e24t30r 58T10o77m85e66k

7. 1. 2019 12:42

No vidíte i já s vámi souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

No to mě těší.:-)

1 0
možnosti
DV

D26a31v75i87d 27V43l72k

7. 1. 2019 12:25

Dobře napsáno, sledoval jsem s vypětím s manželkou. Oba jsem nechápali, jak to Moravec může vydržet. Na Babišovi je strašně vidět, jak je to autoritativní nedemokratický diktátor. Má pocit, že nikomu nemusí skládat účty a odpovídat na jakékoliv otázky. Nemá co dělat v politice, je to aukratický tyranosaurus z dob nesvobody.

51 9
možnosti
Foto

Ba naopak mi jako Tyranosaurus Rex často připadá Václav Moravec, protože u všech hostů, které si do svého naprosto nepotřebného TV pořadu pozve, má neotřesitelný dojem, že jsou tam všichni přímo povinni na jeho nejapné otázky odpovídat.Rv!!

8 28
možnosti
EH

Já spíš nechápu, proč Babiš do něčeho takového šel? Nemohlo to dopadnout jinak než jako přetlačovaná dvou kohoutů. Kdyby AB hrál podle VM, tak vyjde z pořadu jako neschopný hlupák, kterého do vlády dosadili asi omylem. Kdo čekal, že se AB nechá rozsekat v televizi, bude asi volič M. Zemana. :-)

9 3
možnosti
ZD

Pana Babiše jsem ani neznal a již dopředu ocenil, že ač bohatý (tzn. i s průšvihy, které nabalil cestou) jde do politiky na své jméno a na svůj obličej. To zatím neudělal nikdo. Současně musím ocenit, že se ctí obstál před fenoménem Moravec. To není nic o "vědeckých" rozborech jeho čísel to je taková základní úvaha. Od rozborů tady máme premiérovu sympatizantku Leonu.

7 9
možnosti
ZD

Na doporučení autora jsem si ještě jednou rozhovor poslechl, abych nedělal sám pro sebe unáhlená stanoviska. Pana Moravce nemám rád pro jeho obsáhlé otázky, které diskutujícím dopředu určují úlohu odpovídačů jestli ano nebo ne. Ačkoliv to svědčí o jeho přehledu, schopnostech a profesionální přípravě - nemám jeho rozhovory rád. Jeho pořady nejsou diskuse, vynášejí do popředí především jeho schopnosti. Je umělec v tom jak diskutující "rozhodit" a těžit z jejich přeřeknutí - tedy když chce. A tady chtěl opravdu hodně. Pro daný rozhovor musím ocenit pana Babiše, jako rovnocenného diskutéra tomuto (všeho)schopného moderátora.

23 22
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 12
možnosti
ZD

Chytat se přeřeknutí, nesprávně vyslovených výrazů a stavět na nich své soudy - bez poslechu toho o čem se hovoří a jaké skutečnosti se presentují - nepotřebuje moc rozhledu nebo uvažování.

7 10
možnosti
LC

Z nabídky na sázku o omluvu divákům, čí čísla jsou správná, Moravec rychle utekl. A to mně stačilo.

11 5
možnosti
Foto

Tady přeci nejde o to, čí jsou správná čísla, ale o jejich interpretaci potažmo o to, jak mohou mít ŘSaD a Nejvyšší kontrolní úřad čísla špatná a premiér ta dobrá. Že by si sám metrem měřil dálnice? Je to navíc otázka důvěry, a proč bych měl důvěřovat notorickému lháři?

7 2
možnosti
VS

Problém je, že "novákům" stačí dát stovku navíc a myslí si, že je to nejúspěšnější vláda. Bohužel takových je dost. V roce 1946 jich bylo víc jak 40% a poslali nás na sedmdesát let do srabu.R^

16 6
možnosti
EH

Kdyby nebyly rozevřené nůžky mezi chudými a bohatými do extrému, žádný Vítězný únor by nebyl. Nemůžete kritizovat lidi, že se chtějí mít lépe. Nebo v tom vašem případu že se chtějí mít jako lidská bytost a ne jako nevolník.

4 7
možnosti