Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Když máte o ty lidi z Kliniky tolik péče, můžete jim koupit něco za své peníze a dát jim to k dispozici.

V tom vám nikdo nebrání.

14 1
možnosti
Foto

O tom, co budu nebo nebudu dělat, si rozhoduji sám, žádného Slavomíra Beneše k tomu nepotřebuji. Prostor, do kterého píšete, je určen ke komentáři k článku, pokud k tomu nic nemáte, běžte otravovat někoho jiného nějak jinam. Děkuji.

1 6
možnosti
SB

Prostor zvaný Česká republika by měl zase být prostorem, kde platí česká zákony a ne nějaké nesmyslné názory nějakého Jiřího Turnera.

Když se vám to nelíbí, jděte na Kubu nebo do severokorejského ráje.

7 0
možnosti
Foto

Takže ještě jednou pro méně chápavé. Buď se budete pod mými články slušně vyjadřovat k jejich obsahu, nebo se nebudete pod nimi vyjadřovat vůbec. Můžete si vybrat.

Jinak pokud byste si ten článek přečetl a zamyslel se na jeho obsahem, zjistil byste, že nijak nezpochybňuji uplatnění práva.

0 2
možnosti
SB

Já se vyjadřuji slušně.

Píše vám, co můžete udělat. Pod pojmem "můžete" není řečeno, že vám to nařizuji.

Jestli chcete mé příspěvky mazat, v tom vám bránit nemohu. Ale ostuda bude na vaší straně. Vy tím jen a jen ukážete, že neumíte obhájit to, co píšete, a že jsem vás dostal v konverzaci na lopatky.

6 0
možnosti
VH

Oba (s panem Benešem) jsme se evidentně zamysleli. A pochopili jsme, že tvrzení, že nespochybňujete uplatnění práva je pouze formální, alibistické. Neboť z obsahu článku vysvítá, že měl zvítězit "rozum", "cit", "dobrý projekt", nikoliv právo. Navíc ještě útok na vlastníka objektu (nepravdivý).

4 0
možnosti
Foto

Dobře, co tedy budete dělat, když se nějaká podobná skupina rozhodne "demokratizovat" majetek, který patří vám?

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že patrné, že nezpochybňuji průchod práva, ale něco jiného.

Pokud mě tlačíte do nějaké osobní roviny, tak tedy pokud bych vlastnil tisíce objektů, se kterými bych si nevěděl rady, klidně bych některé přenechal lidem, kteří se snaží ( třeba ně vždy dobře ) řešit to, co se snaží řešit Klinika.

0 0
možnosti
SB

A uvědomujete si, že byste také ručil za to, co se tam děje?

Víte, že kdyby tam byl porušován zákon, tak byste také klidně mohl být hnán k odpovědnosti za to, že se to stalo ve vašem objektu?

Víte, že kdyby tam byl porušován noční klid, tak byste také mohl dostat předvolání k soudu nebo k přestupkovému řízeni? Já jako soused takového objektu bych se nebavil s těmi, kdo tam dělají hluk, nýbrž bych si stěžoval na vás. Je to váš barák, zajistěte, abych po dvaadvacáté hodině noční nebyl rušen hlukem, který z něho vychází.

Vlastnění, to není jen právo, to je o odpovědnost.

8 0
možnosti
VH

To se to mluví (píše), když žádné nevlastníme!

2 0
možnosti