Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mimo sklínku,a přesto až žbluńk. Když jsem dávno prezentoval svůj článeček, po čase jej i poněkud reinkarnoval, s tématem ,,třetina lidí jsou blbci", opět se ozvali někteří z mých ,,skalních";-D Ujistil jsem, a nejen je, že rozhodně nikomu nebráním v tom aby se v čemkoli vypracoval coby až selfmademan/women, a to na jakoukoli(!) ,,úroveńR^ Jinak si ,,zaparafrázuji" jeden z nezpochybnitelných Murphyho zákonů, končící konstatováním: ,, ...ten to jistě dokáže";-)

1 1
možnosti
MV

Jiří, měl jste ještě blog podepsat jako lepsoclovek a bylo by vymalováno. Pak by uz nebylo nutný dovysvetlovat v diskuzi.

5 1
možnosti
JH

J65a92n 18H14a88r84v78a69n

11. 1. 2019 13:10

Cože, jen 30% blbců? Je jich 50, 70 a někdy i 95%!

Ale samozřejmě vždycky jsou to ti druzí ;-D

9 0
možnosti
Foto

No, samozřejmě. Vy byste napsal tento komentář, kdybyste si o sobě myslel , že jste hlupák? Jak to hodnotí jiní, je však už něco jiného:-)

3 0
možnosti
OB

No a co žije, já na rozdíl od té vaší party bych se nad ně nikdy nepovyšoval, nikdy bych se nepovyšoval nad jakéhokoliv člověka, že jsem něco víc, pořád tady máte potřebu někoho kádrovat a moralizovat. Vy máte tu jedinou pravdu a kdo volí babiše nebo zemana je blbec. Krásně vás vystihl president Klaus "bolševici myslí" :-P

7 1
možnosti
JK

Pokud píšete, že byste se nikdy nepovyšoval nad jakéhokoliv člověka, zatímco pan Turner má podle vás pořád potřebu někoho kádrovat a moralizovat, znamená to jediné - že se povyšujete nad pana Turnera, protože vy podle svého mínění nikoho nekádrujete ani nemoralizujete. A zároveň Turnera kádrujete a moralizujete, neboť jste ho okamžitě zařadil do kategorie "bolševika mysli".

Znáte radu - nikdy neříkej nikdy? Naběhl jste si na vidle.

0 0
možnosti
Foto

Přečetla jsem si jen nadpis - stačí - a zajímalo by mne, do které kategorie jste se zařadil :-/Vy... Dík\ za odpověď.

4 1
možnosti
JH

J42a18n 25H45a16r19v68a73n

11. 1. 2019 13:16

Určitě tak jak píšu výše - "Já ne, to ti druzí jsou blbci"

2 0
možnosti
JN

J84o63s66e18f 22N44i33k50l

11. 1. 2019 12:46

...kdyby to celé nebyla, jak píšete "nadsázka", řekl bych, že těch 30% populace podceňujete a už dopředu je diskriminujete....a co čekáte od diskuze pod takovým článkem?...

2 0
možnosti
Foto

Celé to jistě nadsázka není. Pokud se domníváte, že třeba ve smyslu zdejší diskuse diskriminuji a podceňuji blbce, máte jistě pravdu, myslím, že to dělá každý. Těžko si lze totiž představit, že bych k moudrému a uvážlivému člověku choval stejný respekt, jako drzému pitomci.

0 0
možnosti
JL

Zdejší diskuze to jen potvrzují.R^

4 1
možnosti
Foto

R^No, kdybych soudil podle diskusí, nevím, nevím, jestli by ta třicítka obstála:-)

2 1
možnosti
Foto

Řekl bych takto - stát se může každému, pak zmýlená neplatí. Pro některé však je to jediná účinná metoda a drží se jí jako... Karma

2 1
možnosti
Foto

R^ za toho U.E., čili ,,vedle sklenice". Tedy, skoro;-D

1 0
možnosti
Foto

;-DR^to se moc povedlo-jen těch 30% mi připadá jako hodně podhodnocený údaj;-)

2 2
možnosti
Foto

:-) Děkuji. Mně někdy taky:-)

1 0
možnosti