Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velika karmuša ... Jiří, a díky za hlas rozumu:-)R^R^

2 6
možnosti
PT

P76e73t43r 87T70o77m52e61k

16. 1. 2019 17:00

Je to od těch muslimů provokace. Jediným jejich cílem je ovládnout svět. Islám není náboženství ale odporná ideologie, která úplně změní a často zničí životy i těm, kteří s ním nechtějí mít nic společného.

8 2
možnosti
JS

Nejlegračnější na té deklaraci "Muslimského reformního hnutí" je asi tato věta: "Chceme návrat k progresivnímu duchu, s nímž se islám zrodil v 7. století a převést jej do století 21."

Buď si z nás dělají srandu a nebo nevědí, jak vypadal "progresivní duch islámu v 7. století".

Zajímalo by mne, o jaký věroučný text se opírá islám, který je založen na "míru, sociální spravedlnosti, lidských právech, ženských právech, sekularizaci vládnutí, respektu, soucitu a inkluzi". Podle jakého z těchto principů donutil v roce 627 Prorok Muhammad všechny medínské Židy (asi devět set osob), aby si vlastníma rukama vyhrabali progresivní hrob a pak jim nechal progresivně useknout hlavy, jejich majetek progresivně zabavil a jejich ženy a děti progresivně prodal jako otroky?

20 2
možnosti
Foto

nejlegračnější je že tuto událost z roku 627 zde opakujete tisíckrát - chtělo by to změnit repertoár protože to vypadá že jinou kruťárnu nemáte.ve srovnání s křižáckými výpravami a vyhlazením Indiánů nebo tím co v druhé světové provedli židům jiní křesťané-nacisti- to opravdu zas tak šíleně nevyznívá

0 3
možnosti
VV

kdysi, kdyz se o ne zminovali redaktori svobodne euvropy mi toto jmeno cosi rikalo. Ale za poslednich 20 let jsem o nem slysel jen v souvislostech s jeho ponekud podivnymi vyjadrenimi.

A s temi islamisty to bude uplne stejne jako s komunisty. V CSSR jich udajne byly az 3 000 000. A vsichni jiste vime kde jsou.

3 1
možnosti