Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

R^:-)

Přemýšlím též o tomto problému, vrací se mi pocity z totality, kdy jsem vládnoucí představitele a jejich podporovatele upřímně nesnášela.

4 1
možnosti
Foto

Ano, nemyslím si, že je nutné politiky milovat, dokonce bych řekl, že to dobré není, ale nenávist a opovržení by vzbuzovat neměli. Mohu cítit respekt k někomu s jinými názory a postoji. Jaký respekt si však zaslouží lháři, podvodníci, bezskrupulózní bytosti, zlí, nenávistní a samolibí lidé?

6 0
možnosti
JS

Jaká je Vaše představa řešení, tohoto vážného společenského problému, pane Turnere?

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, pane Sedláčku, že tento problém má nějaké okamžité řešení. Nemyslím si ani, že by každý pojmenovaný problém vždy nějaké řešení mít musel. Možná se ale alespoň někdo zamýšlí nad tím, jestli třeba v prezidentských či sněmovních volbách neudělal chybu. :-)

4 0
možnosti
JS

Na základě vystoupení některých zapadajících umělců začínám mít dojem, že plivání na Zemana a Babiše považují za šanci ještě se někde uplatnit, na. př. v ČT

21 3
možnosti
JK

J53a80n 50K64o82z18á56k

19. 1. 2019 22:47

A že se jim to daří.

1 0
možnosti
PK

Pokud si dobře pamatuji, tak grant není nároková složka, má sloužit na podporu dramaturgie a fungování divadel, o jeho přidělení rozhoduje výhradně komise složená z odborníků v daném oboru a pro Pražskou scénu to tuším činí Magistrát, takže silně pochybuji, že by se ten ve stávajícím složení klaněl a plnil zbožné přání hradního pána , spíše opak je pravdou.

8 0
možnosti
Foto

Pokud se dobře pamatuji nic takového v článku netvrdím. Já vyjadřuji pouze pochybnosti o tom, že to vliv nemělo, a to v obou protichůdných případech. Mimochodem nešlo v případě Jezerky ani tak o grant magistrátu, ale o odchod generálního sponzora.

4 0
možnosti
AL

Z článku:

-------------

Zaregistroval jsem vyjádření divadelníka, ....

----------

Přesně tak, je to divadelník. :)

6 2
možnosti
Foto

Vy máte nějaké relevantní argumenty pro to, že to tak je či není. Pokud ano, použijte je pro argumentaci místo nějakých emotivních výkřiků.:-)

6 0
možnosti