Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas s napsaným, Jiří a karma. A dodal bych jen to, že pokud někde bolševik či nácek kvičí, že je něco nesprávné, pak je to jedinečný ukazatel, že jde naopak o věc veskrze správnou.

10 4
možnosti
FD

Komunisté jsou v čt nejčastěji!!!

5 0
možnosti
Foto

Předmětem jednání PS o ČT měla být zpráva o jejím hospodaření. Kolikátá už? A žádná se dodnes neprojednala, neschválila, nezamítla, ani nebyla vzata na vědomí. Proč asi a v čím zájmu tomu tak je?;-)

2 0
možnosti
JH

J79a56n 96H73a96r84v12a53n

1. 2. 2019 12:45

Pohrobci komunistického režimu aktuálně řídí Českou televizi - ředitel Dvořák, věrný to komunista do posledních dnů 1989 Rv

7 0
možnosti
JF

J89i42ř80í 67F42o40g14e37l

1. 2. 2019 12:43

To, že je Moravec v extrémním střetu zájmů velmi často je ovšem neoddiskutovatelný fakt.

Když vyplavalo na povrch, že má Alex něco s Mynářem, letěla prakticky na hodinu.

To, že Moravec si zve hodně často do svého pořadu svého osobního partnera je naprosto skandální a nikomu to nevadí.

14 3
možnosti
PK

Rád se kouknu na CT 24, jinak moc tuto stanici nemusím bo se obávám, že Česká televize, a zde myslím především zpravodajský dom, je názorové ghetto. V jeho nitru si lidé žijí sami mezi sebou. Netvrdím, že úplně všichni jsou propagandisté a všichni propadli tomu, aby novinařinu dělali takhle. V zásadě se tam ovšem nic jiného nenosí. Nevím komu patří jestli Fridrichové, Kalouskovi, nebo Moravcovi. Ale vždy se dá cosi zlepšovat.;-D;-D;-D

7 3
možnosti
FS

Chápal bych vaše názory, pane Korecký, kdybyste poukázal na konkrétních příkladech, kdy a co Fridrichová či Moravec řekli lživě, propagandisticky či jinak špatně proti obecně platné morálce. Ti lidi prostě šťouchají doproblémů a podle mně i mého okolí to dělají dobře. A kolik jsou tam minut z celkového vysílacího času všech kanálů ČT? To snad chcete, aby našim dvěma nejvyšším představitelům mazali med kolem pusy jako TV Burranov či tam pouštěli "těch 30 opakujících se vět z kafemlejnku" Okamury?

Dále bych byl rád, kdybyste řekl, kdy a jak často se v posledních dvou letech ukazuje Kalousek na pozvání ČT - to, že vystupuje často v Parlamentu nemůžete počítat, je to poviností ČT ho zabírat.

12 4
možnosti
FS

Výborný článek a plný souhlas. Co jsou tyto dvě politické strany a zejména jejich představitelé zač (v tom negativním smyslu), to ví všichni, troufám si tvrdit že i část jejich voličů. Nejhorší ovšem je, že mají silnou podporu a to v prezidentu Zemanovi, který by nejraději ČT zadupal do země proto, že mu nelezou "někam" a dovolí si upozorňovat na jeho přešlapy, lži a podivné hospodářské praktiky jeho squadry.....

9 6
možnosti
Foto

Hrad nepřítele ukázal a věrní se šikují pod bojovými zástavami do útoku...

Co je platné, že nemají pravdu, co je platné, že mluví z cesty. Co je platné, že u nás neexistuje objektivnější televize, než je ta Česká.

Nepřítel existuje a basta.

15 7
možnosti