Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68a64k27u73b 92Š13o84l36c

13. 2. 2019 13:51

To jsem zvědav, co na to vaši věrní (Trizuljak, Ábelovský ad.). Politik by se měl snažit hledat řešení systémová, nicméně proč by se v něčem nemohl angažovat i osobně?

1 1
možnosti
Foto

Co na to jiní čtenáři asi není, pane Šolci, vaše starost, pokud se tedy nechcete stát šéfem mého fanklubu, což by mě jinak velmi těšilo...:-) Nikde jsem neuvedl, že se politik nemůže angažovat osobně, může stejně jako kdokoli jiný třeba přispívat na charitu. Třeba to paní europoslankyně dělá, ale to co dělá v této souvislosti není žádné osobní angažmá, ale aktivita s pozice politické funkce, ve které se nachází, a za kterou je placena

4 0
možnosti
JH

J67a72n 18H81y24n73e78k

13. 2. 2019 13:46

Paní Šojdrová se svým poslaneckým platem a snad i našetřeným EURO by si ty děti mohla vzít zasvé. Má možnost je "adoptovat " a samozřejmně je připravit na život. Nevým jaký, zda evropský-křesťanský, či muslimský . Ona to asi ví. Takže by to něměl být problém. Držím jí palce.

12 0
možnosti
Foto

To jste napsal vážně? Kde je obyčejná lidskost?

1 15
možnosti
FL

Tohle si myslela původně Merkelová. Dnes říká "udělaly se chyby" a nyní se západní Evropa probírá do reality a řeší, jak důsledky těch chyb pokud možno zmírnit. Tak se taky proberte ...

17 1
možnosti
DR

Pan autor bohužel dodnes nepochopil že tady vůbec nejde o to zda-li jich bude 186, 123,94,57,32,18 anebo 5, ale o úplně něco jiného. Rv

5 9
možnosti
VV

Chlapce, chlapce, tusite vubec co jste to napsal?

6 1
možnosti
MM

Máte pravdu, že se jedná o "gesto", protože v porovnání s velikostí problému pomoc několika málo dětem je opravdu symbolická (podobně jako urputné odmítání pomoci je symbolické a zástupné). K politice ale, ať se nám to libí nebo ne, gesta patří, protože není vždy jen o pragmatických krocích, ale i o emocích a o jakési "soft power" (gestem dáváme najevo, že jsme schopni solidarizovat s Řeky, kteří jsou v uprchlické krizi první na ráně). Politik, resp. stát, má především vytvářet podmínky, jak píšete, řešit problémy systémově.. to jistě.. přesto bych nebyl tak příkrý, když se angažuje v pomoci fyzickým osobám. Politice obecně neprospívá, když se odděluje od konkrétního člověka a navíc nikde není psáno, že konání jednoho či druhého se vzájemně vylučuje.

1 0
možnosti
VV

Problemy se maji vzdy resit na miste a jako prvni. Ne resit az nasledky. Ovsem kdyz si sovetsky svaz a jeho vazalove udelali z Ariky a blizkeho i stredniho vychodu svoji zkusebni strelnici bylo na problem zadelano. Rusko v tom dodnes pokracuje a nejsem si jist zda ostatni zbrojovky byvaleho tabora miru a socialzmu v tom take nepokracuji.

1 5
možnosti
VS

Možná, že někdo už řeže někde strom aby tomu zabránil a Okamura má další nábojeR^

0 1
možnosti
JD

Nejde o pomateného seniora ani o pana Okamuru, ale o budoucí oběti násilí z naší společnosti, které takovéto počínání v budoucnu způsobí.

7 0
možnosti
LH

objetí válek - opravte si:)

Není účelné stěhovat do ČR Afriku a Asii, ale je účelné podpořit vlastní porodnost.

Nechat se vydírat potřebnými dětmi - kolik takových je třeba v Somálsku? Jen nemají 10000 dolarů na cestu a tak tam umírají hlady. pomůžeme jim? Jak? Kolonizací?

13 1
možnosti
LT

L68u87d79ě33k 83T25o50n19d17r

13. 2. 2019 12:34

Doufám, že voliči na jaře europoslankyni vykopnou z europarlamentu a bude klid.

24 2
možnosti
Foto

Nevím, kdo bude mít klid, ale z mého pohledu není problémem paní Šojdrová, ale všudypřítomné politické pokrytectví a populismus. Na základě toho se totiž neřeší problémy, ale pouze dělají pro toho či onoho líbivá gesta.

1 0
možnosti