Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V pořádku, máte nějaké stanovisko, ale to si musíte odpolemizovat, a ne aby se do toho montovala státní moc, respektive cenzura či mazání. Musíte jít na novinky.cz bojovat. A nenechávat o na někomu jiném, zvláště ne na státu, je to záležitost morálky.

0 0
možnosti
JP

J69o72s40e27f 81P84o44t84r

16. 3. 2019 10:05

Je úsměvné sledovat vaše svaté rozhořčení, jak my jsme dobří a dokonalí, narozdíl od těch ostatních.

Když už, tak bych chtěl jen připomenout, že naše pokroková, liberální společnost ročně popravuje na 30 000 (slovy:třicettisíc) nenarozených dětí. To je cca denně na 80 obětí. O tom nikdy a nikdo se ani nezmíní.

Neomarxistka paní Palková neustále útočí a popisuje chyby, kterých se kdo a kdy dopustil v rámci křesťanství. A úplně jde mimo ni, že její duševní předchůdci komunističtí socialisté, po dobu instalace toho učení, ne ve střeedověku, ale v prvních 2/3 20. století zavraždili na 100 milionů lidí. To je za těch 60 let denně cca 4 000 mrtvol.

0 0
možnosti
JP

J44o16s42e94f 96P96o53t96r

16. 3. 2019 7:34

pane Turnere,

váš článek je jen snůškou kliše a prázdných frází. Sice popisujete jací jsou to chudáci, ale na druhé straně připouštíte jejich kriminalitu. Ale co je zásadní žádné řešení nenavrhujete.

Na vaší omluvu všechny články na této stránce k tomuto tématu jsou na stejné brdo. Každý je plný rozhořčení, ale řešení žádné.

Buďte rád, že zde v diskuzi mnozí s vámi souzní, stejně jsou mimo realitu jako vy.

0 0
možnosti
JP

J57o29s68e57f 83P87o83t27r

15. 3. 2019 23:59

Allahu akbar,

naše učení vítězí i v té morálně prohnilé Evropě, příslušníci, dokonce příslušnice evropské civilizace jsou znechuceni Evropou, hnusí se jim, a stydí se za ní, v očekávání naší pokrokové víry uvěřejňují její prohnilou historii jako paní Palková.

Za to bude od nás, po našem vítězství po právu odměněna :

"tak třeba nacisté vyvražďovali masově jiné Evropany s heslem Gott mit uns a u vás na Slovensku zas monsignor Tito ve snaze vytvořit katolický stát posílal na smrt židy...Za Tisova prezidentování bylo v roce 1942 ze Slovenska deportováno asi 58 000 Židů do německých vyhlazovacích táborů. Po vypuknutí SNP souhlasil s vysláním německých vojenských jednotek na zákrok proti povstalcům"

0 0
možnosti
Foto

Z toho, co jste napsal, pane Potře, má pocit, že jste právě tím typem člověka, který sice své pomatené myšlenky nerealizuje v podobě násilného činu, ale inspiruje a legitimizuje jednání ještě větších pomatenců, kteří jsou pak schopni "léčit svět"vraždami nevinných lidí. Zdržím se vůči vám jakýchkoli invektiv , které mě napadají,a to jen proto, že si myslím, že jste vážně duševně nemocný

0 0
možnosti
OK

O20t30a 44K68i44n41c

15. 3. 2019 22:15

Naprostý souhlas s tím, co jste napsal. Již titulek to naprosto vystihuje. Bohužel se v diskuzích najdou lidi (zdali je možné je tak nazývat), kteří se snaží tento teroristický čin obhajovat. Zasloužená karma.

0 0
možnosti
Foto

R^naprostý souhlas-bohužel některé komentáře pod jinými blogy na toto téma naznačují, kolik nelidských lidí mezi námi žije-napsal jste to opravdu výstižněR^

0 0
možnosti
JK

Zdá se, že co jste napsal, je každému jasné. Avšak není, proto je dobře, že jste to takto explicitně vyjádřil. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Přesně to jsem si říkal: proč psát něco, co přece každý chápe. Bohužel to tak není, a nemusí to být nějaký pomatenec, který si vezme flintu a...

Děkuji:-)

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas R^R^R^

Obávám se, že terorizmus je tak starý jako lidská historie. Zajímavé jsou například zmínky o existenci tzv. sikariů, povstalců z Judeje, kteří bojovali proti římské okupaci akcemi podobnými tomu, co dnes nazýváme teroristickými činy. Ale tipoval bych, že tato "politická metoda" bude ještě mnohem, mnohem starší.

Hrůzná událost z Nového Zélandu se mi zdá být přímo ďábelská v tom smyslu, že téměř jistě jde o snahu vyprovokovat novou vlnu islámského terorizmu v době, kdy to ve světě spíše vypadá na náběh k určitému zklidnění.

1 0
možnosti
PV

R^ Myslim, ze jste to vystihl celkem presne a kratce. Clovek muze chapat pohnutky, nemusi/nesmi vsak souhlasit s provedenim. Mstit se na nevinych byl, je a bude cisty terorismus.

1 0
možnosti
JS

Můžete mi prozradit kde spáchali křesťané teroristický útok s výkřiky Bůh je jediný? Zdůrazňuji jsem sice křtěný, ale v kostele jsem nebyl cca 30 let. Můžete mi prozradit o co Vám skutečně jde a kdo Vás za to platí?

1 5
možnosti
JK

K tomu, co jste napsal, lze uvést jedině, že je to odporné, pane Slavíčku.

5 3
možnosti