Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L45u58d14ě15k 91T84o33n97d43r

16. 3. 2019 16:58

Islám není třeba zakazovat. Stačí kdyby se našel nějaký český politik (poslanec, senátor) který by našel odvahu, nechat překontrolovat oprávněnost registrace Ústředí muslimských obcí ( http://www3.mkcr.cz/cns_internet/ ) které dostalo povolení šířit islám v ČR.

Zkontrolovat JAKÝ DRUH ISLÁMU dostal v naší zemi od státu povolení k veřejné činnosti!!

Je to salafistický (wahabistický) islám jaký mají v Saudské arábii? Je to islám šířený Muslimským bratrstvem? Je to islám šířený Talibanem? Je to islám jaký mají v Iránu? Nebo...

Jaký druh islámu Ministertsatvo kultiry ČR povolilo veřejně šířit?!!

3 0
možnosti
Foto

Chránit lidi před myšlenkami je hloupost.

1 0
možnosti
Foto

Vezměte lidem zbraně a možnost bránit se a vystavíte je nebezpečí útoku různých fanatiků. Je jedno jaký motiv vede fanatika zabíjet nevinné lidi, jedno je ale jasné, že stát tomu nemá jak zabránit a na druhou stranu tyto nepravidelné útoky posilují jeho možnosti jak více sevřít své poddané do chomoutu závislosti a dohledu, pod údajným slibem vetší ochrany. Na rozdíl od svých poddaných stát vydává velké zdroje na ochranu sebe a lidí patřících k vládnoucí kastě.

Pokud by to s námi stát myslel dobře, zrušil by veškerá omezení týkající se pořízení a nosení střelných zbraní.

1 0
možnosti
JS

Myslím, že islámským radikálům jde primárně o ovládnutí muslimského světa, chtějí, aby je podporovala většina muslimů. A to se jim bude dařit tím líp, čím víc se jim podaří poštvat nás nemuslimy proti muslimům jako celku. Tedy ne proti konkrétním teroristů, ale proti všem muslimům. Což se jim bohužel daří. Lidé, kteří nadávají na muslimy jako celek, netuší, jak tím nahrávají islámským radikálům.

2 4
možnosti
MK

Promiňte, ale ti islámští radikálové vůbec nemají na mysli to co píšete. Oni jsou pochodeň islámu, pěst Mohamedova. Jejich útoky nemají za účel poštvat Evropany a Američany proti islámu, ale jejich smysl je povzbudit muslimy, dát muslimům příklad.

13 0
možnosti
Foto

Skvěle napsané, Jiří.

Velice se obávám, že prakticky titíž lidé, se zvráceně "těšili" z islamistických útoků. A většinou jaksi až s "potěšením" šířili zprávy o nich. Mám silný dojem, že, jim nejde o bezpečí spoluobčanů a o normální pokojný chod společnosti, jim jde o rozvrat a šíření zla. Anebo jsou někteří z nich jednoduše psychologickou obětí terorizmu a obětí následné populistické vlny strašení. Moudrý politik šíří pokoj, povzbuzuje a dodává odvahu, a přitom koná rázné kroky směřující k bezpečí občanů. Populisté dělají pravý opak. Straší občany a úmyslně šíří neklid, přičemž mám u nich velké pochybnosti o tom, že by sami něco pro bezpečnost občanů dělali. Oni když tak spíše ještě kazí, co se dá a snaží se zpochybnit i mezinárodní spolupráci v boji proti terorizmu

5 6
možnosti
Foto

Moudrý politik zabrání masové migraci. Protože je mu jasné, k čemu povede.

8 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Osoby jako Brenton Tarrant samozřejmě mohou pro své plánované zločiny hledat záminku či ospravedlnění. Nicméně nějaké si najdou tak jako tak, pokud o ně opravdu stojí. Dost možná však ani žádné alibi hledat nebudou, a už vůbec ne na českých diskusích. Ani jsem nikde nečetla, že by nad těmi vraždami lidé jásali.

3 0
možnosti
JK

To Vás ctí, protože taková místa nenavštěvujete. Třeba drsnysvet.cz, tady pár příkladů

Líto mi jich rozhodně není, kdyby to bylo naopak, ještě by oslavovali.

konečně někomu ruply nervy !!! říkejte si co chcete, ale neni mi líto jedinýho muslimskýho xichtu !

musim uznat ze to je celkem dobre odvedena profesionalna praca a dobre sa na to pozera...

0 0
možnosti
AC

Velká karma a skvěle napsané. R^

Lidé mohou spekulovat o příčinách, to je pravda a nic nenamítám...ale souhlas či dokonce jistá radost vyplývající z některých komentářů je přímo děsivá.

5 0
možnosti
MK

A ti muslimy zavraždění v New Yorku, Bostonu, Londýně, Madridu, Paříži, Berlíně Vám a Vám podobným nikdy nestáli za slovo. Nikdy jste si nepoložili otázku, kdo nabíjí. Jenom jsme slyšeli. Žádnou kritiku muslimů, to není islám, neodsuzujte muslimy apod. Jenomže já si moc dobře pamatuji na záběry v amerických televizích po 9/11 kdy muslimové v islámských zemích, ale také v Londýně vyšli do ulic a oslavovali.

Žádný normální člověk vraždění neoslavuje. Pár jedinců na internetu na tom nic nezmění, ale vidíte, že by někde v evropských či amerických ulicích vyšli lidé a oslavovali ten čin? Že by měli transparenty s nápisy připravte se muslimové na holocaust či bílá rasa bude dominovat světu? Protože přesně podobné transparenty nesli muslimové po 9/11 v ulicích Londýna jen tam bylo napsáno.....Evropo připrav se na holocaust, islám bude vládnout světu apod. A co dělala britská policie? Nic, jen mlčky přihlížela.

28 0
možnosti
Foto

Takže slova jsou nebezpečná a můžou motivovat k zabíjení. Ale když zabíjí muslim, tak to nemá žádnou souvislost se slovy v islámských textech, která nabádají k zabíjení.

17 0
možnosti
JK

Neřekl bych žádnou, ale nemyslím že nějak zásadní.

0 0
možnosti