Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nadpis mě zaujal. Tak nějak mi připomněl některé blogery.

2 0
možnosti
Foto

Nevím, proč by měl být v jistém smyslu nepravdivý. Samozřejmě že v tom je i určitá nadsázka s ohledem na to, jak kdo vnímá chudobu a úspěšnost a o co kdo vůbec stojí.

0 0
možnosti
Foto

Politik je člověk, jehož plat je získáván z, jinak trestných činů, které ale před tím zlegalizovali jiní politici.

1 0
možnosti
Foto

To je hezký aforismuR^, ale stejně jako u jiných aforismů se nesmí brát úplně doslova, což platí i o tomto článku.

0 0
možnosti
DH

"Nikam mě nevezmou! Nezbývá mi než nadávat na politiky, pošklebovat se jim, psát..."

Ještě že máte tuhle zdejší "pavlač". Tady si se spoustou podobných pěkně od plic zanadáváte, a zapláčete nad nespravedlností světa.

1 1
možnosti
Foto

:-)Nesmíte to brát zas tak vážně, to je satirický článek. Konečně jsme na stejné pavlači. Rozdíl bude jen v tom, že já svým malým dílem tu pavlač tvořím, vy z ní jen cosi deklamujete.

5 0
možnosti
Foto

Karmuji a přiznám se dobrovolně, některými replikami jsem se skvěle bavil. :-);-D:-)

Známý český fotograf František Dostál říkal, že je to jako když člověk přehazuje vidlemi hnůj a z toho, co občas mezi zuby vidlí propadne, se rodí humor.

Z takto bizarních situací se dají vytěžit perly, ale je mi zároveň z toho smutno. Je to takový dávný papalášský přístup k "bavičům". Oni i novodobí monarchové potřebují ozdobit dvůr několika postavičkami oblíbenými u lidu.

6 0
možnosti
Foto

:-)R^Děkuji, Marku. Je to přesně tak. Je snad patrné, že v tom z mé strany není zloba nebo zášť ke zde uvedeným. Jenom mi to někdy přijde takové srandovní a říkám si, jestli to mají zapotřebí a jestli si uvědomují, že jsou jen těmi "monarchy" využíváni.

4 0
možnosti
Foto

;-D Tak veselé Velikonoce. A bacha, aby se zas někomu nevyklubal mezi kuřátky i nějakej ten plivník(Plivník je bytost ze slovanského folklóru sloužící hospodáři, typicky v podobě kuřete a vylíhlá ze zvláštně opatrovaného vejce. Tyto a další rysy někdy sdílí také skřítci a jiní ochránci domovů, ale plivník se od nich liší častějším přisuzováním ďábelského charakteru, včetně podání o ztrátě duše hospodáře a uzavření smlouvy podepsané krv :-Pí)

3 0
možnosti
Foto

:-)R^Děkuji, také Vám přeji veselé svátky. S plivníky jsem jedna ruka, byť zde konkrétně je tou emocí spíše legrace než zloba.

0 0
možnosti
Foto

Jen doufám, že Jaromíra Jágra nečeká občasný úkaz...posun z geniálního hráče hokeje na podprůměrného šaška v politice.

Karma Jiří.

5 1
možnosti
LH

A že těch sasku už v politice je jak z umělců tak sportovců......

2 0
možnosti
MB

se oblohu, doplnil temný hukot vrtuníků. Zásahová jednotka zaujímá klíčové pozice a postupuje. Ovčáček ve chvatu pálí dokumenty o totačním hospodaření, Nejedlý o sponzorství Čínské a Ruské strany. M. Zeman nervozně dokuřuje své poslední cigáro u popelníčku. Přichází komise NKÚ a BIS. Mynář byl objeven skryt za kašnou na nádvoří! Kde je A. Babiš? Odjel do Švýcarska, údajně tam má nějakou nedohranou partii šachů! Nastupují historikové i slovutný pychiatr Cyril Höschl. Cíl - Zhodnotit etapu výkonu Pontifikátu Prezidenta - Název díla = Podíl Byzantsko - Oligarchistických prvků v novodobých dějinách České republiky - Aneb. Politika, jako zábava pro chudé a neúspěšné ... :-)

5 0
možnosti