Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Nerezignovat. Informovat. Komentovat. Projevit nesouhlas s tím, co není správné, etické. Nemlcet. Nenechat se koupit sliby a populistickymi slovy nebo gesty. Dostat ze sebe to, co očekáváme od druhých. Neprivirat oči. Připomínat desatero, usmívat se na ostatní a nenechat se otrávit těmi, kteří s vlastním žitím spokojeni nejsou.

14 0
možnosti
Foto

:-)R^Děkuji, Marku, ano, to je jediná cesta.

0 0
možnosti
Foto

Těžko se dočkat změny, když jako protiváha k Babišovi se do EP volí jeho bývalí spolustraníci Štětina či Telička.

6 1
možnosti
LB

Jen tak mimochodem, Pavel Telička patří k nejvlivnějším poslancům EP, a na rozdíl od mnohých jiných poslanců, které v regionech nikdo nikdy ani nezhlédl, Telička jezdí po republice a setkává se občany a beseduje se studenty. Mě Pavel Telička příjemně překvapil.

6 9
možnosti
VF

Nepostižitelnými zbohatlíky, oportunistickými šéfy gangsterských klanů, kteří se do obličeje smějí všemu ostatnímu obyvatelstvu se to v historii světa jen hemží. Proto také většina revolucí obvykle pokračuje řežbami vítězných zákulisních hráčů o tučné kořisti. A proto také je mezi lidem známé pořekadlo, že za každým velkým majetkem a bohatsvím stojí počáteční zločin. Potomci chicagských gangsterů, kteří se mordovali v garážích jsou dnes čistí počestní bojovníci za lidská práva. Slavný sametový přechod by sametový jen na povrch, pod kterým se skryla stejně nelítostná řežba o moc a prebendy, jako při všech společenských převratech. Obyvatelé však nejsou slepí, hluší a nechápaví, aby všechny tyto zločinné šarády vládnoucích partají a jiných klik, nevnímali jako devastaci a proměnu státu na koloniální gubernii. A proto je nakonec pro mnohé zoufalé voliče přijatelnější bývalý estébák a kulhavý tlusťoch s chlebem se sádlem, než slaboch v područí nenasytné hysterky.

8 0
možnosti
MV

Každému, co jeho jest.

0 0
možnosti
Foto

R^ Jak se to mohlo stát? Protože je to paráda, lehnoust si na záda a chrápat. A sem tam spolknout nějakou koblihu, nechat si něco slíbit. Mít v úctě stát a na škarohlídy se šklíbit.

9 3
možnosti