Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.Výborně napsáno.R^

5 4
možnosti
DH

D63a70v59i86d 29H81o31l19e22c

15. 6. 2019 10:50

Chtěl bych oboje lepší ale musím uznat že má Zeman pravdu a ČT je velice jednostranná a neobjektivní.Přesně jak za komunistů.Kdo nejde pod naším praporem tak je zrádce.

11 7
možnosti
MS

Blábol. Tak nějak vám uniká, že za komunistů ČST sloužila vládnoucímu aparátu, což se dnes rozhodně tvrdit nedá.:-P

9 6
možnosti

P40e61t24r 41Č89e92j12k82a

15. 6. 2019 10:42

Můžete mi sdělit, na základě čeho dovozujete, že prezident nemá právo vyjádřit svůj názor na chod veřejnoprávních médií a na RRTV? 8-o

9 2
možnosti

P13e11t38r 19Č72e47j67k59a

15. 6. 2019 10:57

A ještě takový dotaz - v OVM se asi před rokem a půl řešil vztah českých občanů vůči EU a vyšlo z průzkumu, který si ČT nechávala dělat, že většina voličů by pravděpodobně hlasovala pro setrvání v EU. Potud v pořádku. Přijde vám však normální, aby Moravec výsledek toho průzkumu okomentoval způsobem "myslíte si, že čeští voliči už chápou, jakou katastrofou pro zemi by bylo vystoupení z EU?"..... Přijde vám to v pořádku???

7 1
možnosti
LS

Těžké bláboly.Vy máte právo na svůj názor. Prezident má také právo na svůj názor i když se Vám to nelíbí.

6 3
možnosti
Foto

Myslím, že jsem jasně vysvětlil, v čem je rozdíl mezi řadovým občanem a prezidentem. Pokud máte pro své vyjádření nějaké argumenty, tak nám je sdělte, protože bez nich je váš komentář tím, čím označujete můj článek.

2 0
možnosti
RK

Co je na tom? Zlepšování je správná cesta. A prezident nemá držet ústa.

5 2
možnosti
Foto

Aby zlepšování mohlo být chápáno jako zlepšování, musí proběhnout nějaká diskuse, ve které se použijí fakta, názory a argumenty. Proto jsou takové volby kolektivní. Do takové diskuse se mohou zapojit ti, kteří jsou k tomu zákonem určeni a řadoví občané si mohou říkat v mezích zákonů co chtějí a kde chtějí. Vrcholní politici nemají zasahovat do procesu, který je mimo jejich mandát a pravomoc. Pan Zeman má nepřeberně možností, k čemu se vyjádřit může, stačí, když nebude používat slovník z chlíva, nebude lhát, vymýšlet si a spekulovat.

1 0
možnosti
VK

Karma. R^

Snad bude prezidentova intervence oslyšena. Poslední dobou co Váš blog, to perla, lépe bych to sám nevyjádřil.

Děkuji!

PS jen počkejte, pan Nožička Vám to nandá. :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. :-)V podstatě bych si docela rád přečtl komentář nějakého mého názorového oponenta, který své názory skutečně věcně vyjádří a smysluplně zargumentuje. K vyjádření souhlasu stačí ideogram nebo krátký text, k vyjádření nesouhlasu je vždy potřeba nějak argumentovat. Argumenty typu, že jsem dlouho pobýval na slunci z mého pohledu jaksi neobstojí.

3 0
možnosti
MV

Zeman uz to nejak preklepe a my s nim. Vic k tomu chlapkovi nemam chut psat.

3 1
možnosti
Foto

Na tom se zcela shodneme, ale problematické mi přijde to, že on , stejně jako třeba Babiš za dobu své vlády stačí zcela pokřivit naše politické klima. Ději se zde věci, které normální nebyly a jinde normální nejsou.

1 0
možnosti
Foto

Nojo, chtělo by to novou Radu. Nějakou, která zakáže Zemanovi vystupování ve veřejnoprávních médiích, aby tam nemohl šířit ty svoje trapné sprosťárny. Karma.

5 11
možnosti
Foto

Propaganda potřebuje po 30 letech obměnu, proto je přání pana prezidenta jen nezbytné minimum - je nutná výměna redaktorů i vedení ČT

3 6
možnosti
MB

Není třeba, mazaný Miloš za čínské prachy - Soukupovi koupil TV Barrandov. PŠM mužstva se koná každý čtvrtek - I účast kotelníků, písařů a lapiduchů je nutná. Ani knihovník zašívač, se neskryje! Přezůvky + psací pomůcky s sebou .... :-)

5 2
možnosti
MB

Se Zemanem žiji tak, že jej neberu vážně - nejde to = Má metoda se mi osvěčila. Já bych zase chtěl, aby se Miloš věnoval už konečně něčemu rozumnému. Třeba, že by s Ovčáčkem vyrazili kopat ten kanál. Pomohlo by to i Hradu, ty splašky už nemají kam odtékat ... :-)

9 4
možnosti