Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K75a16r87e10l 36C64a84c53h

15. 6. 2019 3:20

Nevím sice, zda je, či není tzv. veřejnoprávní ČT na někom závislá, ale rozhodně je závislá na poplatcích, které jsme všichni povinni platit. A mně osobně se pane Turnere nelíbí, že jsem povinen si platit svou názorovou opozici. Ona ta ČT sice může být nezávislá, ale je aktivistická v jednom názorovém politickém směru. Zda je to směr správný, či nesprávný nemá cenu řešit, protože to je relativní pojem. Podstata je v tom, že ji musí platit všichni, tedy i ti, co se jim její aktivismus zajídá, protože potlačuje názorový směr, který mají lidé kupříkladu mně podobného smýšlení. Lepšího presidenta může chtít prakticky 100% národa, protože nikdo nemůže být tak dobrý, aby se nemohl najít pro každého někdo ještě lepší. Pokud jde o ČT, těžko si může říkat veřejnoprávní, když straní jen části veřejnosti. Žádná rada tomu nemůže zabránit, nebo to napravit. Jsou jen dvě možnosti. Buď tuto instituci zprivatizovat, ať si na svůj provoz sama vydělá a hlásá si názory v mezích zákona, jaké chce její vlastník, nebo ji platit ze státního rozpočtu a pak se stane médiem vládním. To již pak nemohu kritizovat, že je placena i z mých daní, když podporuje vládu, kterou já nepodporuji. Musím totiž ctít fakt, že můj názor utrpěl volební porážku.

20 4
možnosti
Foto

Váš názor jednoduše "trpí porážku", protože důvěra naší veřejnoprávní televize dlouhodobě přesahuje 60 procent. ;-D;-D;-D

5 5
možnosti

Způsob, jímž má být odvolána Rada ČT, navíc není hoden demokratického státu. Pan prezident se chová jako představitel východní diktatury. Pokud jsou výroční zprávy v pořádku, pak mají být schváleny. Využít jejich neschválení k odvolání nepohodlných lidí z rady instituce, která má být nezávislá na politických tlacích, je příznakem upadající demokracie. Pan prezident není demokrat. Možná kdysi byl, ale to už je dávno.

8 8
možnosti
Foto

I25v78a48n 40M87a88r63e48k

14. 6. 2019 20:43

Máte smůlu p-.Turnere, není z čeho vybírat. ;-(

4 1
možnosti
JV

Snad nechcete říct, že v této zemi neexistují slušní a inteligentní lidé ? Momentálně je opak na Hradě.

5 1
možnosti
JL

Demonstrace za nezávislost ČT, proběhla již loni na jaře. Tentokrát by však nezůstalo

na relativně malém počtu účastníků.R^

https://www.youtube.com/watch?v=SlVSXn3p6-A

0 0
možnosti
JH

Docela mě pobavilo, že pod tímhle svérázným blogem se nachází dost podobný, s výstižným titulkem - Vedro vysouší mozky:-)

19 0
možnosti
Foto

Byl bych bláhový, kdybych od vás, pane Havránku čekal komentář, ve kterém vyjádříte třeba nějaký věcný názor s relevantními argumenty, ale jsem trochu smutný z toho, že se pod takovou stupiditu podepíše dalších deset lidí. Asi není v tomto kontextu překvapivé, že máme takovéhoto prezidenta.

3 3
možnosti
Foto

Zatímco Česká televize tak nějak netoleruje vulgarity hlavy státu, pan Soukup na Barrandově má svou úrovní k panu Zemanovi blízko. Takže - současný stav, kdy se pan Zeman chodí verbálně vyzvracet na TV Barrandov - je celkem vyhovující. Ještě 3 a půl roku to musíme vydržet.

13 13
možnosti
Foto

Jsem s tím smířen, ale nechci se smiřovat s tím, že prezident překračuje svoje pravomoci a obecná pravidla slušnosti.

1 0
možnosti
JP

Nevím, proč vy a vám podobní, si myslíte, že jste víc než ostatní lidi, kteří volili v demokratických volbách tak, jak se vám nelíbí?

23 4
možnosti
Foto

I70v77a78n 11M38a54r70e81k

14. 6. 2019 20:40

P.Pinkavo, jsou o tom nezlomně přesvědčení. 8-o Rv

4 1
možnosti
Foto

Zeman je na TV Barandov, protože mu ČT diktovala nehorázné podmínky. Lepší Radu ČT bych si přál taky. Za prvé kvalita ČT 1 klesla a o objektivitě zpravodajských programů nelze mluvit. Bídná je i úroveň večerních programů, zejména seriálů. Jakž takž to zachraňuje ČT2. Tuším, že dalším prezidentem bude Soukup.

16 5
možnosti
KT

Máte pravdu, úroveň ČT a televize Barrandov opravdu nelze srovnávat.

8 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 9
možnosti