Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P79e52t94r 53L44a51n93g93e93r

17. 6. 2019 10:16

Všiml jsem si, že jste si opravil nadpis. Jen chci podoktnou, že v první verzi písně se psalo "blíska" a "hromi" . Tak nějak jsem si to pamatoval buď že školy nebo nějaké knihy. Viz anglicky psaná wiki, je tam snímek dobového textu.

0 0
možnosti
LC

Nad Tatrou se už jednou blýskalo, když byl zvolen Kiska. Slovensko tančilo, čeští "demokraté" jásali a samozřejmě záviděli. Kiska končí s důvěrou občanů tak nízkou, na jakou se náš nenáviděný prezident nikdy nepropadl. Takže, já s opěvováním slovenské prezidentky-aktivistky tak dva roky počkám. Uvidím jaká moudra z ní budou vypadávat a jaké dobro to Slovensku přinese. Samozřejmě vám však ani slovíčkem nebráním v tvorbě oslavných tirád na paní aktivistku a vyjadřování studu za našeho prezidenta.

2 3
možnosti
JN

Pokud vyjdete z demokratického kultivobvaného slovníku v době prezidentských voleb, pak vám jistě neuniklo, že pro mnohé z nich i šimpans je lepší než Zeman. Jinými slovy, mnozí Zemanovi odpůrci nevidí rozdíl mezi profesorem Drahošem a šimpansem. Myslím, že gratulace od takových lidí není pro paní Čaputovou žádným vyznamenáním.

0 0
možnosti
JN

"Je hanbou, kdo ony schopné, pracovité a slušné lidi reprezentuje"

Dlouholetým studiem vaší literární tvorby jsem došel k názoru, že vy ani do jedné z uvedených kategorií nepatříte. Tak se tím netrapte.

2 0
možnosti
PK

Když chcete místo chyby v nadpisu názor - ani jeden z těch Vašich dvou belzebubů není ozdobou politiky. Myslíte si ale, že se jevy, které kritizujete nějak významně pohnou kupředu po jejich svržení? Bude Hřebejk točit lepší filmy, které zaberou i na Západě? Budou se žáci lépe učit? Přestane národ stárnout? Myslím, že ne. Souhlasím ale v tom, že úroveň národa (státu) jen nebo převážně na růst Há Dé Pé je hloupost nebo kamufláž.

1 0
možnosti
PK

vypadlo mi ...vázat (na růst HDP)

0 0
možnosti
Foto

J58a70n 63H10o16r82n74í38k

16. 6. 2019 12:02

Vnímám to stejně, dík :-)R^.

1 0
možnosti
ŠM

strašný, hrubka v nadpisu to celé zabila....

1 0
možnosti
Foto

Třicet komentujících se chytilo na návnadu a místo vyjádření názorů a argumentů si smlslo na s/z. I to o něčem svědčí:-)

3 1
možnosti
JF

J38i41ř25í 96F31o83g58e36l

16. 6. 2019 7:49

Slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plyn......

Jestlipak autorovi dojde co jsem napsal?

3 0
možnosti
Foto

NJn, i ve slovenštině sa blýska (i když Slováci rádi motýle):

Nad Tatrou sa blýska

hromy divo bijú,

Zastavme ich bratia

veď sa ony stratia,

Slováci ožijú.

2 0
možnosti
JV

Plný souhlas a karma R^

2 3
možnosti
VF

Mně osobně situace nad Tatrou je blízká. Jsem z Československa.V (Jen jestli si bratia nezvolili pani Čaputovú Čehůnom, natruc :-P;-D.)

5 1
možnosti
PP

Nadpis některé upoutal natolik,že obsah nepochytili. Ahoj na Letné.

4 1
možnosti