Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Přesně tak - člověk by se neměl vyjadřovat k něčemu, do čeho nevidí, třeba do Ústavy ČR.

Zde je názor ústavního právníka:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ustavni-krize-vladni-krize-kompetencni-zaloba-zeman-hamacek-babis-ministr_1906281034_per

Ten, kdo začne křičet, že Gerloch je Zemanův kámoš, měl by si to nejprve důkladně přečíst, neb by pochopil, že se vůči Zemanovi nevyjadřuje úplně pozitivně.

1 1
možnosti
Foto

Četl jste ten článek, jehož odkaz jste mi poslal? Je to aktuálně ojedinělý právní výklad, který navíc nezpochybňuje oprávněnost kompetenční žaloby, ale jenom jaksi ospravedlňuje prodlevu nepřijetí demise, nikoli deklaraci, že si prezident ústavní povinnost nesplní.

V tomto kontextu bych si dovoli upozornit na rozdíl mezi různým pohledem na výklad a bláboly, lžemi a nepodloženými spekulacemi, které někdo národu hlásá.

8 1
možnosti
JS

Mozková kapacita se začíná ztrácet už po dvacítce. Považuji za trapného každého génia, který si myslí, že jeho se to netýká. Takoví jedinci pochopitelně mohou existovat. Jedná se o výjimky, kterým nemá z čeho ubývat.

4 0
možnosti
MK

Nebojte, moderní technologie to spraví. Sláva transhumanismu.:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D ... jo, jo - na některých lidech, to není tak vidět, ale když otáčíš stránku a nakláníš při tom hlavu, je to celkem evidentní ... fotografická paměť a citování mudrců, z nikoho ještě moudrého člověka neudělalo ... to je prý lepší mlčet;-)R^ Zdravím Jiří a měj pěkné dny:-)R^

16 1
možnosti
Foto

... a obracíš oči v sloup - ještě že se neozývá cinkání ;-D;-D

4 0
možnosti
DP

R^ Je zcela mimo realitu, a jeho okolí ho v tom ještě podporuje.

11 0
možnosti
KP

Traparna jako obvykle. Svůj stín neprekrociteRv

2 15
možnosti
Foto

Svůj stín, pane Pěnkavo, nepřekročí nikdo. Pokud vás pan prezident Miloš Zeman přesvědčoval, že ano, nevěřte mu, prosím, je to opravdu, ale opravdu nemožné. :-)

11 1
možnosti
LL

Podle mne dobrý a slušně podaný rozbor chování prezidenta

17 0
možnosti
Foto

Děkuji.:-)Ta vámi deklarovaná "slušnost" je asi výsledkem mého mimořádného sebeovládání. Vůbec nevím, kde se to ve mně vzalo. :-)

5 0
možnosti
DR

Doufejme že po ukončení jeho funkčního období všichni ti pisálci (myšleno všeobecně) co ho nemají rádi začnou, namísto tohoto kolovrátkového tématu které snad kromě nich už nemůže bavit nikoho, konečně psát něco rozumnějšího.

3 9
možnosti
Foto

Já zase doufám, že po ukončení jeho funkčního období my všichni pisálci, kteří ho nemáme rádi, potažmo všichni občané, kteří ho nemají rádi, stejně jako všichni občané, kterým nevadí, stejně jo všichni občané, kteří ho rádi mají, ztratíme s osobou nového, slušného a svéprávného prezidenta téma a inspiraci, že nebudeme mít najednou důvod psát takové články, o něčem takovém si povídat a něco takového řešit. Bude to ztráta, ale určitě se s tím nějak vyrovnáme:-)

17 0
možnosti

Autore, zkuste odběhnout do prvního lesa a tu frustraci ze sebe vykřičet. Už jste moc čitelný a tedy nezajímavý.

3 11
možnosti
Foto

V lese jsem takřka pořád, a to ne proto, že bych cítil jakoukoli frustraci. Jen je mi občas blbě z toho, jakou kreaturu máme za prezidenta.

16 0
možnosti
VF

Těším se na diskusi.

2 0
možnosti
Foto

R^:-) Pokud k tomu přistupujete jako k absurdnímu dramatu, je to taková libůstka

4 0
možnosti