Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

PS VB mi mnohem více připomínají tzv. "Elfové". Ti jsou také tak zapálení chránit ideologii před diverzí, jako tehdejší "pomocníci".

29 10
možnosti
LB

Elfové nechrání ideologii, ale pravdu proti dezinformacím a manipulaci. Je s podivem, kolik se najde lidí, kteří si rádi a s chutí nechají věšet na nos bulíky.

5 2
možnosti
PK

Práskání a udávání asi nevymizelo z pomocníky SNB a stále hraje určitou roli v beznaději politických stran,,,,zejména jedna v tomto oboru vyniká;-D

4 0
možnosti
JK

Autore, ve Francii tito pomocníci policie funguje řadu let spolehlivě. A Francie je západně vyspělejší než my.

3 4
možnosti

A nejen ve Francii. Pomalu každá vyspělá západní země má lidi kteří dohlíží na klid v oblasti kde bydlí. A nestydí se zavolat policii. Akorát u nás lidi blbnou že je to bonzáctví.

3 2
možnosti
Foto

Společnost si musí dát velký pozor na podobné jevy. Připomíná mi to Kotlebovy gardisty na Slovensku, kteří pod záminkou "ochrany občanů" dokonce jezdili jako hlídky ve vlacích. A navíc oblečení černě, s jasnou narážkou na Hlinkovy gardy.

Největším bezpečnostním rizikem pro naši zemi patrně jsou paramilitární "gardy". Lidé, kteří se kdesi na soukromých pozemcích promenují v maskáčích a pořádají střelecký výcvik atd.

13 6
možnosti
ML

Kotlebove "hliadky" stále vo vlakoch jazdia. Nie po zámienkou ochrany občanov, ale ako prevencia voči kriminalite. Keď to nevie zabezpečiť štát... Chodia oblečení v zelených tričkách, nie v čiernych. (Takže jasná narážka na Stranu Zelených;-D)

Mimochodom vadia vám aj organizácie typu GNWP (s násilníckym logom) alebo Antifa (v USA na zozname teroristických organizácií)? ;-)

10 1
možnosti
VV

Nvim jestli mame to same na mysli, ale byval i takovy, my mu rikali sedy mor. V zime u vas po osme zazvonili a celkem slusne oznamili ze byste si mel uklidit chodnik. Nebo take panicka v parku upozornili, ze by mel ty pozustatky po svem milackovi uklidit.

Ty soucasni o kterych mluvite neznam, takze nekomentuji.

1 1
možnosti
Foto

Kdyby to byla PS VB, tak by to ještě nebylo tak špatné. Já se obávám, že tyto skupiny budou mít mnohem blíž k Hirlerjugend, než k "žalovníčkům na čtyři." Vám karma, pane Turnere.

10 4
možnosti