Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I42v22a70n 36M59i88n57á21ř

15. 9. 2019 18:40

Na odklonu středoevropské společnosti od kdysi - tolik obdivovaného "Západu", není v současnosti vůbec nic divného. Můžeme jen s údivem sledovat, jak jsme ovlivňováni novodobou a velmi nebezpečnou - levičáckou ideologií, provázenou vnucovaným multikulturalizmem, vyhroceným feminismem s genderovou "vyvážeností" a nekritickým pochlebováním - k veškerým menšinám.

15 5
možnosti
Foto

A jak se náš komunismus stavěl k jisté naší menšině? ;-D

4 2
možnosti
Foto

Nemělo by být spíše tématem blogu, zda ano, nebo ne, nebo v jakém smyslu ano, ne.

Co já vím, tak genderismus a LGBT ideologie jsou spíše záležitostí až sklonku 20. století, takže komunismus nás nemohl chránit před něčím, co neexistovalo. To už spíše před AIDS.

0 2
možnosti
Foto

Až napíšete svůj blog, tak si rozhodujte o tom, co bude jeho tématem Jinak jste obyčejný troll

3 3
možnosti
PL

P52e81t96r 11L34a10n74g50e27r

15. 9. 2019 18:26

To, co jste napsal, pane Turnere, není již kritika, ale zášť a nenávist z vaší strany.

7 9
možnosti
Foto

To,co jsem napsal, je můj pohled na VK na základě toho,jak se prezentuje. To, co jste napsal vy, je váš zcela subjektivní pocit.

8 3
možnosti
Foto

Pan Klaus je inteligentní člověk. Chcete-li o něm psát, či dokonce kritizovat jeho názory, musíte se lépe připarvit. Hloupé slinty jsou nepřesvědčivé Rv

3 9
možnosti
Foto

To ovšem neznamená, že je OK, Heydrich byl také inteligentní a navíc klavírní i houslový virtuóz. :-P

8 1
možnosti
JT

J77i51r98i 37T36i70c84h56y

15. 9. 2019 18:08

Vas clanek by uspel v levicacko-liberalnich novinach "zapadu". Tam jsou nazory, nesouhlasici s multikulturou, 'diversity", uprednostnovanim nesmyslnych naroku malych mensin, islamofobii a homofobii nejen netolerovany, ale mnohdy I trestany za sireni "nenavisti"

10 3
možnosti
Foto

Zapomněl jste ještě "neomarxistiký" Nevím, z čeho jste tento text opsal,ale můj článek vyjadřuje můj pohled na VK na základě jeho sebprezentace.

6 0
možnosti
TB

Tak jste si zase plivnul, ale žádný argument neuvedl..... když už píšete nadpis, tak byste měl tu citaci uvést správně a ne záměrně pokroucene čili Klaus uvedl, že nás komunismus paradoxně chránil před genderismem. Z toho i průměrně inteligentní člověk pochopí, že ten komunismus nijak neobhajuje, jen konstatuje, že to byl jeden vedlejší pozitivní efekt jinak samozřejmě zcela negativního režimu...

24 3
možnosti
Foto

Název článku není citát (což je zjevné) a tudíž nemusí být doslova uvedeno, co řekl, ale pouze co vyjádřil. Tím, že jsem nenapsal "paradoxně" jsem evidentně nic nepokroutil.

Neuvedl jsem ohledně tohoto žádný argument, protože nevyvracím to, jestli nás před něčím, co VK uvádí, komunistický režim ochránil, nebo ne.

Znovu jsem si poslechl ten rozhovor a není tam ani náznak toho, co uvádíte.

Bazírujete na jednom slovu a vkládáte do úst VK větu, kterou ani nevyslovil ani nevyjádřil:

"...jen konstatuje, že to byl jeden vedlejší pozitivní efekt jinak samozřejmě zcela negativního režimu".

Naopak VK kritizuje nějaké poměrně neurčité společenské jevy v tom kontextu, že dnes před nimi nejsme chráněni, aniž by jakkoli vysvětlil, co je na těchto jevech nebezpečné, a proč bychom před nimi být chráněni měli být.

Čánek tedy vyjadřuje nejen na základě tohoto rozhovoru můj náhled na Václava Klause a na jeho dřívější i aktuální aktivity.

Pokud máte na něho jiný pohled, můžete ho vyjádřit, stejně jako si ho můžete nechat pro sebe.

2 10
možnosti
Foto

Naopak, za komunismu se s genderismem začalo! Viz ženy jeřábnice a kombajnérky atd. A vzpomeňte na písničku Šel chlapeček na procházku. Končí " holčička si hraje s míčem, chlapeček má mašli ve vlasech". Typická propagace LGBT!

Obávám se, že analyzovat názory obou Václavů se rovná zkoumání vlivu slunečních skvrn na růst zubů moudrosti.

Ale - karma! R^

3 4
možnosti
Foto

Jak už jsem tady v komentářích uvedl, mám takový nepříjemný pocit, když ospravedlňujeme minulý režim a hledáme u něho nějaká pozitiva na základě toho, že nás před něčím chránil, něco zabezpečoval a něco řešil. Klaus si vybral navíc cosi těžko uchopitelného, jednoznačně nedefinovatelného.

Tak jak píšete, určité principy genderu se u nás normálně rozvíjeli již od první republiky. Nebo má Klaus na mysli nějaký jiný genderový aspekt?

Náhled na LGBT komunitu se obecně v civilizovaném světě posouvá, Československo však bylo i v minulém režimu v tomto vcelku liberální zemí. Před jakou LGBT ideologií nás chránili komunisté, před faktem, že homosexualita není nemoc, před postojem, že LGBT komunita má mít stejná práva jako majorita? Potřebujeme být před něčím takovým chráněni?

1 0
možnosti
Foto

Nejsem žádný fanda Klause, spíše naopak, ale autor Klausovi st., ze kterého dělá dementa, nesahá ani po kotníky. Za socialismu jsme tu byli zavření jak králíci v králíkárně a tím jsme byli skutečně ušetřeni od těchto novot.

7 6
možnosti
Foto

Máte zapotřebí, pane Bicero, mě srovnávat s prezidentem Klausem?

Máte pravdu, nebyl jsem ministrem financí, premiérem, ani prezidentem, což asi čtenáře nepřekvapí. To však neznamená, že nemohu nějakého politika kritizovat za to, co říká. Kdyby to totiž mohli dělat jen ti, co jsou "úspěšnější" či v něčem objektivně lepší, byla by spousta lidí zcela nekritizovatelných, což je zcela absurdní.

Obrátím-li to žertem na vás. Máte dostatečné vzdělání, inteligenci a praxi, abyste mohl kritizovat mě? Jste si tím jistý?:-)

6 4
možnosti
LH

Opět tragický blogísek sluníčkem ozářeného komunisty s plackou TOP09 na prsou? Ta topka je jen odhad...

Gender a lgbt je naprosto nesmyslně uchopené a vidí to celkem slušná skupina lidí. Klause nevyjímaje.

Boj za globální ochlazování nám elitami nadiktovaným způsobem je už čistě víra a nesmyslný počin, který je především způsobem, jak lidem zdanit i to, co se před nedávnem zdálo zcela směšným - vzduch

28 2
možnosti
AM

Na Tobě se demence projevuje už teď.

10 1
možnosti
Foto

Nepamatuji se, pane Mahovský, že bychom spolu někde pásli krávy. Možná si mě s někým pletete a možná neznáte význam slova demence. Nevím. Na každý pád by měly být názory v článku podepřeny nějakými argumenty. Já jsem tak učinil:-)

5 2
možnosti