Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když mi bylo -náct, vždy mně vytáčelo, jak bolševici v zaměstnání na mně útočili s tím, že jsem moc mladý a nevím co to byla válka a že mám tedy držet hubu a neútočit na komunisty. Pan Zálom je mnohem, mnohem starší než jsem tehdy byl já, řekl bych že je dostatečně stár na to aby si pamatoval hrůzy socialismu. Ovšem i kdyby nebyl, odkazovat na něčí věk není argument.

1 1
možnosti
Foto

Ani na nutnost studovat...?

5 0
možnosti
Foto

Až ta banda kolem Gréty dotáhne svou šílenost k dokonalosti a nebude co jíst, jak se dopravovat a do čeho se oblékat, tak byste vy a všichni vám podobní zasloužili pořádnou čočku...

14 0
možnosti
Foto

Přijde mi docela smutné, že i snad jinak docela rozumní lidé propadají hysterii a spojují si zcela reálné problémy, na které je třeba hledat reálná řešení s tím, že tváří klimatického aktivismu je jakási autistická holčička s vidinami. Jak jsem již uvedl, přijde mi smutné i to, že se někdo takový tou tváří stane a není to laureát Nobelovy ceny v příslušném oboru, ale to ve své podstatě nic němí na tom, že je nutné, aby se těmi problémy politici a vlády zemí začali seriózně zabývat. Určitou podmínkou je, aby měli podporu občanů. Asi tušíte kam mířím. Když budou lidé ignorovat problémy na základě toho, kdo a jak na ně mimo jiné také poukazuje, dostanou tu vaši "čočku" všichni a já to nepřeji ani svým dětem (a vnoučatům) , ani těm vašim. :-)

2 0
možnosti
Foto

Karma. Výborně napsáno. Spousta lidí má uplně hrůzu z toho,že by je chtěl někdo v jejich spotřebě omezovat a jaksi si neuvědomují,že zdroje nejsou nekonečné a naše planeta nemusí nekonečnou honbu za ziskem,chlebem a hrami vydržet.Po nás potopa....a pokud někdo myslí víc než pár let dopředu, je to najednou špatně.Copak nikdo nemyslí na své děti nebo vnuky,kteří zde budou žít za padesát let? To tolik lidí myslí jen na svou zábavu a vykrmený pupek...?

4 2
možnosti
Foto

Děkuji. Nemyslím si, že jsou všichni takto bezcitní, ale jako v jiných případech (třeba u té půjčky - státní i osobní) si říkají, že to nějak dopadne, nějak se to vyřeší, tak nějak sámo. Sámo, jak známo ale nevyřeší nic:-)

0 0
možnosti
MD

hrozně se mi líbí, jak klimaskeptici posílají studenty z demonstrací do škol, aby se vzdělávali, ale zároveň klimatologům, tedy těm, kteří příslušné vzdělání mají, pak nevěří ani slovo. Vám karma.

4 1
možnosti
Foto

Děkuji. To je hezký postřeh. R^

0 0
možnosti
Foto

Já jsem hóódně starý také srovnávám enviromentalismus s komunismem, obě ideologie mají hodně společného takže pan Zálom, ač mlád a vesel má pravdu.RvRv

16 2
možnosti
Foto

Děkuji za informaci, že jste stár, i že pan Zálom je mlád a vesel (to víte, nebo si to myslíte:-)?), ale možná by bylo nejen pro mě užitečnější, kdybyste nám objasnil, co vás vede tomu, podstatu těchto pojmů srovnávat.

2 0
možnosti
JS

Doba se mění. Heslo za komunistů "poručíme větru dešti" je dnes každému k smíchu. Dnešní výzvy zachraňte planetu tím, že nebudete jíst hovězí, nebudete létat, ale chodit pěšky a tím poručíme větru a dešti jsou IN. Je to zajímavý vývoj.

6 1
možnosti
Foto

Podstatou komunistických režimů, tím méně jejich zločinnosti nebylo chvástání, ale zcela jiné skutky. Podstatou ekologického aktivismu nejsou nějaké výkřiky radikálů. Tak ekology a klimatology prezentují jen hlupáci, kteří si nechtějí třeba kvůli své pohodlnosti připustit, že reálné problémy jsou a je třeba je řešit.

2 0
možnosti
JJ

J42a35n 37J85a18n81u88š98k70a

19. 9. 2019 13:16

Pane Turnere, neraďte

4 2
možnosti
Foto

A jak si myslíte, že se dá jinak vyjádřit to, že se mi nelíbí, že někdo hloupě radí?:-) to mám jet do sídla strany, které je pan Zálom členem, a jednu mu tam fláknout, nebo co?

1 0
možnosti
ND

Mno, nechci se pouštět do diskuse jejich formy protestů, ani do významu jaký to má či spíše nemá, ale mladí mají v popisu práce rebelovat, s cim mám ale velký problém, že to nedělají ve svém volném čase ale fakticky bojkotují vzdělávání, které jim poskytuje stát (soukromí je něco jiného). Vyučující platí z daní občané, takže se k jednání studentů mají právo občané vyjadřovat i tak, že se to autorovi tohoto článku nelíbí.

8 0
možnosti
Foto

To mi přijde jako marginální problém. Tak mohou protestovat místo výletu na Kokořín. Dnešní studenti se reálně ve škole učí tak málo dní, že pár hodin to nijak neovlivní.

4 2
možnosti
TG

Po přečtení Vašeho blogu a pana Záloma, dávám R^ R^R^ - panu Zálomovi.

20 2
možnosti
Foto

Tak to "nakreslete" pod článek pana Záloma a neotravujte s tím mě. :-)

1 10
možnosti
JK

R^ .......... Tihle chytrolíni mají hned ve všem jasno, vždy mě rozesměje, jak pracně vypočítávají, v čem všem se Gréta chová neekologicky a úplně je slyším, jak chrochtají blahem, když na něco přijdou... :-)

3 0
možnosti
Foto

Když někdo mele nesmysly, je třeba na to upozornit. A to pan Zálom dělá. Že se to určitým lidem nebude líbit je normální a tak si o tom napíšou svůj článek.

7 2
možnosti