Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Jako obvykle je celý článek založen na vynechávce; čili je to blábol. Polčák tím svým výrokem ohraničil Zemanovi konec jeho bytí ještě před skočením mandátu a to je pro normálně chápající přání brzké smrti. I spolustraníci se od jeho výroku distancovali, jen Turnerovi to připadá v normě. Fuj!

13 1
možnosti
Foto

I kdyby to tak opravdu myslel, může to vadit těm, kterým nevadí "střílení novinářů", "zabíjení ekoaktivistů" a pod? Asi jsem přehlédl váš článek nebo komentář, kde se distancujete od prezidentových výroků. :-)

Na hrubý pytel hrubá záplata.

7 6
možnosti
Foto

Je zvláštní, že nevadí těm, kteří jinak politickou korektnost vyznávají.. Aneb každý jak se mu to hodí.

7 0
možnosti
Foto

Asi tak, komu nevadí výrok o střílení novinářů, nemůže mít problém s vyjádřením skutečnosti, že nějaký spor vyřeší až prezidentova smrt ( což navíc není ani uvedeno, ani se to z toho komentáře nedá jednoznačně usuzovat)

6 3
možnosti
Foto

Zemana určitě jednou vyřeší příroda, ale s jeho odchodem naše politická scéna nebude lepší, vstanou noví Zemanové! Zemana nosíme v sobě, v čem jsme lepší než on, když vzýváme vyšší moc, aby za nás vyřešila to, co jsme si během prezidentských voleb mohli vyřešit sami? Ač TOP 09 nemusím, byla to jediná strana, která se jakžtakž obou prezidentských voleb zúčastnila, ostatní rádoby demokratické strany s volbou Zemana neměly problém.

0 0
možnosti
Foto

Je známá věc, že bojovníci roti politické korektnosti ještě víc než politickou korektnost nesnáší když je někdo politicky nekorektní vůči nim.

Vám karma.

6 6
možnosti
JZ

Zcela vyjimecne s Vami nesouhlasim. Naznacovat, ze neci smrt je resenim (dokonce zadoucim) neci politicke nebo nazorove nespokojenosti s nekym, neni eticke. Fakt, ze smrt ceka na nas vsechny, na tom nic nemeni. Protoze fakticita, byt pravdiva, nemuze legitimovat jakekoli vyroky namirene proti zakladnim lidskym hodnotam, pokud tedy verime, ze nejake zakladni lidske hodnoty existuji. On by totiz pak jakykoli fakt opravnoval k jakemukoli vyroku o komkoli, aniz by se musel ohlizet na zakladni city. Tak treba bychom mohli vyjadrit nadeji, ze nekdo snad bude zavrazden, znasilnen ci se mu stane jina katastrofa, pricemz by nas k takovemu vyroku opravnovalo lakonicke tvrzeni, ze i takove veci se bez pochyby stavaji a nemuzeme za to, ze by se zrovna staly tomu, komu to prejeme. Na svete je hodne veci faktem, ale nesouhlasim, ze s jakymkoli faktem muzeme libovolne zachazet. Verim ve smysl neceho jako pieta.

4 0
možnosti
JZ

Psal jsem už jinde.

Ten Polčákův bonmot není zrovna elegantní a vkusný. Dá se říci, že je takový Zemanovský.

0 2
možnosti
BK

Vy, pane Turnere, tu svou nenávist jen těžko potlačíte. Ta z vašeho textu čouhá ze všech stran. Buďte opatrný - život je jako bumerang.

14 7
možnosti

...v tom případě je třeba předem litovat Zemana:-)

7 2
možnosti
Foto

Je to tak, boží mlýny melou, a to všem, což je úžasné. Semlely Václava Havla a nebýt reziduí typu České televize, máme od jeho režimu pokoj. Tak tomu je a bude vždy, není třeba o tom pochybovat.

3 8
možnosti

Kolotočář by rád zpátky reálný socialismu, mám pravdu?:-)

3 2
možnosti
SN

:-)........................pane autore, nemusíme mít současného presidenta rádi, ale....já jsem ze staré školy, kdy president, který se nám třeba nelíbil byla mu alespoň formálně projevována úcta.

Jste jistě přilepený na netu, tak byste měl vědět, že Francouzi při protestech proti Macronovi posbírali jeho obrazy za škol a úřadů a nesli je hlavou dolů! Co si myslíte, že udělala policie? Zavřela je. U nás nějaký dobře placený hlupáček, hnědokošiláč, roztrhá za potlesku diváků Ústavu a ČTV z toho má Vánoce! Vám se to líbí? Mně rozhodně ne, máme zřejmě rozdílné vychování a rozdílný pohled na svět !

Pokud se týká Polčáka....ač akademicky vzdělán, je to spodina společnosti, stejně jako HUtka! RvRvRv

15 14
možnosti

...a jako Zeman, že jo Srando?

9 3
možnosti
JK

J27i84r54k21a 35K67o52r60n

22. 9. 2019 20:11

O panu Polčákovi Zeman mluví jako o hyeně, přitom tento pán použil jen velmi mírná slova...jak potom nazvat samotného Bumbála, který otevřeně mluví o střílení novinářů, zabíjení ekologistů atd....jen se mu vrací to, co sám produkuje už dávno a stále....Rv

10 3
možnosti
MB

Každopádně jsem zmaten ! Hyena je přece Bakala ! Teď zase Polčák ? Vypadá to tak, že na hradě si Miloš zřizuje jakýsi kynologický klub ! ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Možná jste to nepostřehl, ale jmenuji se Jiří.

Teď mě napadlo, reagujete vůbec na tento článek? Jste při smyslech?

0 1
možnosti