Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pohraničník zakoupený v Chebu bude stát na soukromém pozemku a s tím město Dubí nemůže prý dělat nic. Je to obdobné, jakoby si někdo postavil na pozemku souchu vojáka wermachtu za doby nacismu. Stavět sochu těm, co stříleli po vlastních lidech a nechali je roztrhat psy je zrůdnost a ještě tyto lidi oslavovat je hnus.

12 0
možnosti
MB

Doba špatná není a bojuje se pořád. Pak k ní patří i pomníky. Máme prezidenta Osvoboditele, po Kájínkovi se dočkal i Andrej. Lité úsilí jej zcela vyčerpalo. Tak k zápasu o pomník totality - Koněva, vyslal úředníka. Ve volných chvílích se Miloš věnuje tvorbě. Zaujaly jej Hyeny. Stvořil si tedy obrazec Bakaly a už má i Polčáka ! Plastika je docela hezká, tedy se musí někam vystavit. Na státní hranice se pak hodí! Chodové se znakem psa byli naprosto zaostalí. Oni hlídali hranici, aby nebyla nějakým narušitelem překována směrem do vnitrozemí. Pokrokoví Rudohlavci to dělali přesně naopak! Ti si pomník naprosto zaslouží ! ... :-)

11 1
možnosti
JH

J96a31n 60H45a72r38v31a40n

24. 9. 2019 11:34

Ano, když tak už raději lavičky. Za cenu jednoho pomníku velikosti Koněva by mohly být 2 - a možná i 3 ony slovutné lavičky. R^

2 8
možnosti
MM

Co jste tím chtěl říct, nebo se jen vztekáte jako malý žáček při dopadení po rozbití okna ?8-o

8 1
možnosti