Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozhovor s Andrejem jsem neviděl, neznám "Hlídací pes" :-) a nevím co je Newsroom ČT 24. Prostě a jednoduše proto, že to k životu nepotřebuji.

Ale proč raguji? S posledním odstavcem souhlas a karma :-)

0 0
možnosti

Píši Vám dodatečně, protože i přes silnou kritiku premiéra, lze ve vašich textech zaznamenat značnou dávku vlastního přemýšlení. Nejen lacinou honbu za karmou jako u jiných ověnčených blogerů. Teprve na základě Vašeho blogu jsem dnes věnoval trochu času a přečetl "týdenní hlášení" pana Babiše, které se aktuálně týkalo jeho pobytu v Americe. I kdybych zavřel obě oči a polovinu z toho co píše zapomenul jako nafouknutou reklamu nelze než přiznat, že máme mimořádně schopného premiéra s rozsáhlými mezinárodními styky. Veškeré popsané jednání se týká programů, prosazovaných ve prospěch naší republiky. To se mu musí připsat jako kladné body i přes bezuzdnou domácí kritiku. Tak jako jiní lidé není jen černý nebo bílý. A jak uvedl v inkriminovaném rozhovoru snaží se "na stará kolen" splácet morální dluh z dob budování velké společnosti vidím, že se mu to v náš prospěch daří.

5 0
možnosti

Zkuste zadat do Googlu "čro xaver". Prvních pár linků ČRo a pak už inkvizice jede - Hlídací pes, Forum24...

0 0
možnosti

Tak to teď na mě vybaflo na Youtube a Veselý si tu koktající Mařenku solidně namazal na chleba.R^;-D Zoufalost Newsroomu ve zkratce. Bylo zjevně jasné, kdo tam přednáší naučenou básničku z notiček a kdo mluví "od srdce".

7 1
možnosti

Koktající Mařena? To je odporné, co píšete. Tvrdíte, že si ji namazal na chleba, ale to je váš pohled. Já jsem viděl a slyšel zřejmě slušnou holku, která chtěla dělat svou práci, ale (mám napsat tlusté prase, abych se vám přizpůsobil?) Veselý se do ní nabořil tím nejnechutnějším způsobem. Veselý mluvil "od srdce"? Já bych řekl, že jeho demagogická slova, kdy mluvil zcela nesmyslně o věcech, s nimiž téma nesouviselo, vycházela spíš z jiného orgánu, který leží na konci tlustého střeva.

1 3
možnosti

Objektivitu ve vysílání ČT může vidět tak jedině chovanec ústavu na vycházce. Ta TV jak tak zpolitizovaná, že to musí bít do očí každému soudnému člověku. Vysílání kolem prezidentských voleb v USA, pak následně i těch našich, jednostrannost byla neskrývaná a jednoznačná, kdo tohle je schopen obhajovat, tak nemá všech 5 pohromadě. Veselý je kontroverzní osoba a tak se tu dá vymýšlet, ale na faktu bídné kvality ČT tohle nic nemění.

6 3
možnosti

Koukám, že to nějak znáte v těch ústavech. Proč tady však prezentujete své pomatené názory na ČT a ty, kteří mají jiné dopředu urážíte? O tom článek, pod nímž diskutujete, nebyl. Za takových okolností - vydáváte své pochybné názory za správné a píšete mimo téma - nemáte ani to nejmenší právo vytýkat komukoli, že je neobjektivní.

Mimochodem napsat slovní spojení "objektivita ve vysílání ČT" může jen naprostý zoufalec. ČT vysílá na několika kanálech pořady nejrůznějších typů a charakterů. Jo, kdybyste napsal, že zpravodajství ČT není objektivní, šlo by to brát jako váš názor. To, co jste napsal vy, může podle mého vyplodit jedině vámi zmiňovaný chovanec psychiatrického ústavu na vycházce.

0 3
možnosti

Paní redaktorka udělala velkou chybu v tom, že na L. X. Veselého vytáhla nějakého “Hlídacího psa”, což je čokl, který má evidentně hryznout každého, kdo naruší území svých pánů. Ti jsou ze stejné kategorie morálních elit jako takzvaní “elfové”, což je pouze líbivější termín pro obyčejné cenzory. Redaktorka přišla za Veselým se schváleným obviněním, a po Veselém chtěla, aby to obvinění vysvětlil. A pan Veselý se zachoval jako správná blecha v kožichu všech samozvaných hlídacích psů, které tím donutil, aby se honili za svým vlastním ocasem. Dobře jim tak.

13 2
možnosti
Foto

To je zajímavý výklad.

Představte si, že někoho zkritizujete váš rozhovor (a je docela jedno, kdo to je, jde přeci o to, jestli je ta kritika oprávněná) někdo vaši kritiku zveřejní a pak vás požádá o vyjádření a vy mu místo toho vyjádření hystericky vyjmenujete své zásluhy a ceny a také vyzvracíte urážky toho na adresu toho, kdo se dovolil zeptat. Jak byste si připadal? Jako hrdina?

3 6
možnosti

Hnusák Xaver Veselý vůbec do veřejnoprávního média nepatří. ČRo by měla vystačit s vlastními zaměstnanci a pokud si někdo chce poslechnout bulvár a tajtrlíky, ať si zaplatí soukromou stanici. Hnusák Xaver rovněž přitáhl do ČRo Jana Saudka, aby národu sdělili, že Václav Havel byl na funkci prezidenta dosazen západními rozvědkami. Ano, toho Saudka, který pro veřejnost, aby mu lépe šly kšefty, zfalšoval svoji story o tom, jak byl jako dítě v koncentračním táboře.

3 2
možnosti
Foto

Veselému sluší XTV, což je soukromé médium, kde může dělat to, co vyhovuje jemu i jeho vlastníkům.

1 0
možnosti

Luboš Veselý nepatří do veřejnoprávního média. Není to jeho parketa. Když už chtěl pryč z F1, měl jít na Impuls.

2 1
možnosti
Foto

Také mi to tak přijde. Sledoval jsem pár jeho rozhovorů na XTV a to je jeho parketa. Moje však ne.

1 0
možnosti
Foto

Umíte moc hezky "kreslit". Umíte stejně pěkně i psát a přemýšlet. Pokud ano, doporučuji to někdy zkusit.

1 0
možnosti

D22a17v69i34d 30V30l40k

29. 9. 2019 7:16

To musí být člověk opravdu sadomasochista, aby si pustil zábavný pořad s Babišem.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS