Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČT a ČRo je jsou plné nekritických rozhovorů,ale pouze s představiteli takzv.demobloku/to je ten,co nemá s demokracií nic společného/.....;-D

27 7
možnosti
TG

Myslím, že máte v blogu jeden drobný překlep. Už v nadpisu. Nechtěl jste spíš napsat Kdo je veřejnosprávnější?

2 1
možnosti
Foto

:-)Teď nevím, jestli to má narážka na můj vyjádřený postoj, nebo že se vám nelíbí stupňování přídavného jména "veřejnoprávní", nebo si myslíte, že jsou obecně média veřejnoSprávní a ne veřejnoprávní. V tomto ohledu je správný výraz "veřejnoprávní", což souvisí i s logikou věci, protože ta média veřejnost nespravuje, ale ta by měla obecně stít práva veřejnosti na informace.

1 0
možnosti
JK

Veselý se v rozhovoru s mladou redaktorkou choval naprosto hystericky a skákal jako bodnutý vosou. Škoda, že ho ta holka nedokázala odpálkovat tak, že ji nezajímají jeho otázky, nýbrž odpovědi. Místo rozhovoru to vlastně bylo deset minut Veselého sebechvály a zároveň útoků na Newsroom. Pár rozhovorů s L. X. Veselým na X talk jsem si poslechl (tedy spíš protrpěl), protože ten chlap mě tak do dvou minut zcela otráví. Nyní se už jeho rozhovorům vyhýbám.

3 27
možnosti
Foto

R^Ano, to je přesně ono, co jsem chtěl vyjádřit. Jeho vedení rozhovoru s AB na ČRo je téma k diskusi, ne k oněm hysterickým výlevům křivdy, že snad on nemůže být kritizován.

2 8
možnosti
JH

Namísto toho aby Xaver provedl soudružskou sebekritiku, zastyděl se, tak promluvil do duše téhle veřejnoprávní redaktorky:-)

Každému plátci koncesionářských poplatků vřele doporučuju vygooglovat si tenhle mimořádně poučný rozhovor!

33 2
možnosti
Foto

Zdravím... ač zdaleka ne ve všem mám s Xaverem shodný vkus, jeho reakci tleskám.Myslím si, že Newsroom sakra hodně přestřelil.A jestliže Xaver vedl s Babišem hovor zcela nekonfliktní a neutrální u Newsrom 24 se o neutralitě mluvit nedá.A co se děje na XTV do toho jim nic není.

33 2
možnosti
Foto

V čem myslíte, že Newsroom přestřelil? V tom, že zveřejnil názor Hlídacího psa nebo , že se L .X. Veselého zeptal, co si o tom myslí?

A proč si myslíte že L. X. Veselý nepřestřelil, naopak mu tleskáte, když označil z výše uvedeného důvodu za Newsroom za "nejodpornější bulvár, který existuje", což je emotivní výkřik, který nemá s realitou nic společného.

5 8
možnosti