Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gotta by ti inkvizitoři také nepozvali.

1 0
možnosti

Osobně to vše považuji za další vyznamenání pana Nohavica. Nechci už se v životě setkávat s dalšími kadrovaky. Ona ta láska ne a ne zvítězit nad nenávistí. Prostě řečeno slovy " kohosi " - nejsme jako oni.

2 0
možnosti
Foto

Asi jako by nějakou akci organizoval Ortel, a veřejně dal vědět Klusovi, že ho nepozvou.

1 0
možnosti
Foto

R^ a hodně sil do debat s demagogií. :-/

0 0
možnosti

Nac slavit vyroci republiky, ktera dvakrat padla a uz neni?!

2 0
možnosti

Najdete si jací "umelci" tam budou a kdo tam bude mluvit. A musí vám být jasno co to je za sebranku.... :-P se mi chce z toho zvracet

4 1
možnosti
Foto

Ve skutečně demokratické společnosti by pozvání na koncert se řídilo uměleckými kvalitami zpěváka, nikoliv jeho politickým přesvědčením, natož pak tím, že dostal nějaké vyznemání od někoho, respektive tím, co se dělo před více než 30. lety.

4 0
možnosti

A máme tu nový Festival politické písně! Angažovaní umělci nam zapějí angažovanou tvorbu a snad se ty správné tóny dostanou k těm správným uším.;-D

Teď už chybí jen lustrace těch uší...

13 2
možnosti

Já to plně chápu, vystupovat s Nohavicou ve společném programu není vůbec snadné.

Slyšel jsem jak před 30 a něco lety vyvádělo publikum na Vizovickém trnkobraní, když Nohavica po svém třičtvrtěhodinovém programu a půlhodinové děkovačce skončil a po něm měla následovat jakási dechovka.

A o něco později jse byl v Olomouci na koncertu jedné dosti dobré skupiny, který byl zároveň křtem jejich nového cédéčka. Jako komotr byl pozván Nohavica. Někteří diváci si na plakátu přečetli jméno Nohavica a ostatní (a hlavní) je nezajímalo. Taky tam na místo slíbených tří písniček měl více než hodinové vystoupení.

Představa, že někde v jednom programu vystoupí např. Hutka a po něm Nohavíca je komická. A kdyby měl Hutka vystoupit po Nohavicovi, asi by se na pódium nedostal. Proto rozhodnutí pořadatelů schvaluji.

16 2
možnosti
Foto

Já na megakoncertu k výročí republiky, pořádaném Pamětí národa, také nemám co dělat. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Pokud to tak cítíte, tak tam nechoďte. :-)

2 0
možnosti