Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O30t78a83k41a67r 35S41e51k53l

16. 10. 2019 5:58

Tak mne napadá , jak by pana Ondráčka mohla využít poněkud (chválabohu) uvadající KSČM. V rámci předvolebního boje si dovedu představit plakát s ním + soudružkou Semelovou. Dva krásní , usměvaví a pozitivní lidé , prostě kvintesence pokrokové strany , bojující...už ani nevím za co;-D

0 0
možnosti

Pane Turnere, většinou s Vašimi názory příliš nesouzním, ale za tento blog velký palec nahoru.

1 0
možnosti
Foto

Nikdy by ale neměl nikdo tepat do někoho jenom proto, že vyznává nějakou víru, v tomto případě uhlířskou. A navíc myslet si naivně, že nějak tuto ideologii poškodí, když se zaměří na zástupný cíl.

0 0
možnosti

Na Policejní akademii titul JUDr. získat nelze.

0 0
možnosti
Foto

Na slovenské ano (alespoň to možné bylo), proto ji pravděpodobně Ondráček studoval.

odkaz:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/tituly-ze-sporne-bratislavske-skoly-maji-i-elitni-cesti-policiste-160948

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti

P17e77t64r 17V79o13s86t90r19ý

9. 10. 2019 17:49

Akademický titul je pouze Ph.D. To ale samozřejmě nic nemění na tom, že je zarážející jakým způsobem se k titulům Ondráček dobral...

2 1
možnosti

"...jestli se chci Ondráčka opravdu zastat, nebo je to čirý sarkasmus. Sám nevím."

Já, pane Turnere, na rozdíl od vás, vím.

0 0
možnosti
Foto

:-)Vy to víte, no to je skvělé, tak mi povězte, jak jsem to myslel, ať mám taky jasno.

To já je tak...:-) myslím, že se v závěru článku vyjadřuji docela jasně:

Nespatřuji problém v tom, že někdo udělá v mládí nějakou blbost, že věří něčemu, co později přehodnotí, a nějaký zkopírovaná bezvýznamný text je marginálie, ale problém vidím v tom, že neprodělal sebereflexi a hlásí se stále ke zločinné ideologii.

3 0
možnosti
Foto

J49a20n54a 10M54a91j61o81v97á

9. 10. 2019 15:04

V akademických pracech se prostě opisovat nesmí.

2 0
možnosti
Foto

Opisovali jsme kdysi, nyní se kopíruje:-)

0 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč tak utočíte na novináře Novotného, který jen dělá svou práci.

0 1
možnosti
Foto

Myslím si, že není těžké poznat, že o Novotném mluvím v té části článku, ve které by měl být patrný onen sarkasmus a určitá nadsázka. Je ovšem pravdou, že Novotného jako vzor fajnové žurnalistiky opravdu nevnímám, a to obecně bulvár respektuji.

1 0
možnosti

Já jsem taky v diplomce opisoval. Musel jsem na začátku jedné kapitoly uvést asi jednostránkový překlad čehosi z jisté anglické knížky, jenomže se mi to s mojí poměrně chabou angličtinou nechtělo, tak jsem to obšlehnul ze stažené diplomky nějaké studentky z jiné školy, která ten překlad použila v práci taky. Navíc jsem měl tou dobou státnic a diplomky už plné zuby, takže jsem si prostě trošku vypomohl. A popravdě - ani se za to dnes nestydím, nepovažuju to za velký přečin.

Jinak titul Ph.D. je pokud vím v podstatě mezinárodní, používá se pro mnoho oborů, snad i pro medicínu, psychologii apod, proto se uděluje na mnoha různých univerzitách myslím si, to je asi v pořádku.

Pokud se jedná o Ondráčka, já osobně ho po shlédnutí jeho vystoupení jakožto "vyslance" za Česko v tom jakémsi Novorusku nebo jak se ta oblast teď jmenuje, tituluju výhradně tituly z oblasti zoologie a veterinářství, konkrétně ze sekce chovu zemědělského dobytka.

9 0
možnosti
Foto

Doktorantské studium, po jehož ukončení získá dotyčný titul Ph. D. má mezinárodní charakter ( je to titul poněkud zavádějící, protože to vlastně znamená doktor filosofie, a to v tom nejširším možném smyslu slova). Pro normální lidi je podstatou doktorantského studia rozšíření si své vědecké erudice, specifická studijní problematika či úkol. Pro jiné je to jen prestiž, která ovšem jako v případě Ondráčka naráží na to, na jakých školách tyto tituly získal.

Policejní akademie má připravit na zaměstnání policejního důstojníka, ne žádného vědce, což do jisté míry platí i o pedagogické fakultě v případě učitele.

Celé to působí směšně.

8 0
možnosti