Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28o18s97e42f 54B20á44r84t19a

7. 11. 2019 10:49

Ostatní - blok poražených to musí vydržet do voleb a pak další 4 roky.

0 2
možnosti
JZ

Otázkou je, jestli si člověk jako vy je vůbec schopen uvědomit, kdo všechno "zrazuje ideály, které byly před třiceti lety nosné". Podle mě jsou to mimojiné ti, kteří podporují zavádění cenzury pod krycím názvem "politická korektnost" nebo ještě lépe - "obyčejná slušnost". A takové vy ve svých blozích běžně podporujete.

1 1
možnosti
Foto

:-) Myslíte, že jsem vyjádřil někdy podporu někomu, kdo je podle vás politicky korektní, cenzury chtivý a neslušný? To zcela určitě. Bylo by zajímavé si místo takového neurčitého plácnutí od vás přečíst, koho a kdy jsem v tomto smyslu podpořil, abychom měli jasno.

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvěle, Jiří R^R^R^

Pan Babiš prý avizoval, že se uchýlí na Slovensko a Miloš Zeman ohlásil, že se oslav 17. listopadu nezúčastní. Patrně se dosud na jejich úmyslech nic nezměnilo.

Dělají asi dobře. Za první přesně vědí, že by byli vypískáni a za druhé, ať raději ani svojí přítomností den 17. listopadu nehanobí. Oni to v ulitě přežijí... A máte pravdu, že budou dál pokračovat v bagatelizacích zla předchozí doby, ve znevažování občanů, kteří projevili statečnost odporem proti komunistickému režimu a ve zpochybňování všeho dobrého, co přinesla svoboda.

1 1
možnosti
KT

To se vám to tady sešlo, snad dorazí, kromě pana Matušky, i někdo, kdo nemá prázdno mezi ušima.

2 0
možnosti
KT

KarmaR^

Proč je vše ušlechtilé většinou zesměšňováno? Přeci proto, že vůči špinavostem si kdekdo umouněný, může připadat čistší.

2 0
možnosti
Foto

To jste vyjádřila přesně.

0 0
možnosti
JH

J83a42n 38H97a76r67v13a22n

6. 11. 2019 15:07

A co my ostatní ...? Doporučuji pochody - na trestně stíhaného premiéra to mělo vynikající účinek, tak jistě i teď se výsledek dostaví. A kdyby ne, tak pohyb je zdravý, doporučují všichni dobří lékaři R^:-)

1 0
možnosti
JN

ale je třeba vyzdvihnou ty, kteří ze svých zásad neslevili tehdy, a nečiní tak ani dnes.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=734509

pokud někoho takového znáte, tak vyzdvihněte.

já vím o jediném.

2 0
možnosti
DR

My ostatní také přežijeme, poněvadž se toho 17.11. určitě zabavíme smysluplněji.

2 0
možnosti
JN

Zrovna dneska pan Ziegler vzpomněl, jaký opruz bývala povinná účast na prvomájové manifestaci. To období naštěstí už máme za sebou.

2 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore, Vám se současná vláda a president nelíbí? Mně ano a moc! Nikdy se lidé v naší republice neměli lépe, než v současné době. Staré přísloví praví....dobrý bydlo pálí! Myslíte, že ti manifestanti v čele s jakýmsi hnědým nácíčkem by dovedli naši republiku k prosperitě? Já si to nemyslím!

Pamatuji hodně.....jak jsem už několikrát psal, narodil jsem se před druhou světovou: Když pominu 50. léta, kdy jako synek kulaka jsem si svoje užil, následující roky, kdy jsme žili v míru, což považuji ze nejdůležitější, to byly je drobné problémy.

Současnost je moc pěkná ! !!!!!!

3 4
možnosti
Foto

8-otak sakra proč nám furt zvedaj daně???

Dnes zase!!!

3 0
možnosti
MM

S obsahem tohoto článku souhlasím, R^

4 0
možnosti