Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J58a39n 29D85v67o91r87a16k

5. 1. 2020 22:00

Ach Bože , Jandová

3 0
možnosti
RS

Z průzkumu tedy vyplynulo, že čtenáři Sputniku si myslí, že se falšují dějiny, protože o tom Sputnik neustále píše.

15 0
možnosti
Foto

Otázka zní, zda-li bychom získali nějakou absolutní či komparativní evoluční výhodu bychom získali, kdybychom si mysleli opak, nebo nic. Mlha přede mnou, mlha za mnou.

1 1
možnosti
SN

:-).......dámy a pánové, dikutérky a diskutéři!

Je to lépe vypovídající o smýšlení lidí, než průzkum proti kterému se řada diskutujících ohrazovala.......

Nožička.....44,87, Vracovský 26,36, Turner....25,92 ! Současný stav! Líbí se Vám to? Mně moc ! ;-D;-D;-D;-D;-DV

11 19
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
Foto

Tak jsem před léty letmo šel s jedním historikem po ulici, takže jsem se ho ptal, proč nezkoumá to či ono. Už přesně nevím, co to bylo, ale něco o oprávněnosti nároků sudetských Němců: Odpověď: Na to bych nedostal grant, to je mimo mainstream.

A jindy snad, zda vhodné citovat autora nikoliv pro slabost jeho díla, ale co když náhodou nějak nezkompromitoval za komunistů.

Stačí vytvořit atmosféru, kdy se něco považuje za nepřijatelné, i když je to neudržitelné.

A nebo zda jistá bloggerka, novinářka, přiznala zde v diskuzi, že o nějaké informaci nalezené v archívech považovala za nutné pomlčet, protože by s ní mohla narazit.

5 3
možnosti
Foto

No nevím, zda Zdeněk Nejedlý je ta správná osoba, která toto může posoudit.:-)

2 2
možnosti
AN

A40l76e37š 66N52o94v18á69k

5. 1. 2020 13:50

Průzkum měl jasnou otázku i jasné odpovědi. Nemusí jít o manipulaci státní (i když i BIS sehrála svou roli).

5 6
možnosti
TH

Už jsem dlouho nedostal mínus od Standy Nováka, tak jsem si sem pro něj přišel.

A co se toho průzkumu týká, tak já bych ho tím procentuálním vyjádřením viděl jako reálný. Zeman řekne, že útoky na SSSR jsou fuj a horšolidi bez jakéhokoli bližšího poznání faktů jako jeden muž zvednou souhlasnou pravici. Celkem nic nového.

14 4
možnosti
JU

To já si přišel pro mínus od Dvořáka, Trizuljaka, apod...už jim to nějak trvá...;-D

7 2
možnosti
JU

"Věříme léčitelům více než lékařům, astrologům více než astronomům, klimatologům amatérům více než klimatologům profesionálům, pseudonovinářům z podezřelých webů více než seriózním žurnalistům a vykladačům historie více než slušným a kvalifikovaným historikům, kteří se většinou ve svém hodnocení historie alespoň o ten vyvážený přístup pokouší." - za sebe můžu s klidným srdcem prohlásit, že to takto nemám. Nicméně problémem dnešní doby je "závadný mainstream". Byly doby, kdy kdokoli namítal něco proti církvím, byl špatný. Prostě byl takový mainstream a odsuzovat "neznabohy" bylo normální. Byly doby, kdy odsuzovat kapitalisty bylo normální, vždyť kapitalisté jsou přece zlí vykořisťovatelé, kteří myslí jen na sebe a svůj zisk. Byly tyto dva postoje objektivně blíž realitě nebo byly mimo? Zatímco v 90. letech byl západní svět ještě v pořádku a u nás vládla sice svoboda, ale zároveň divočina (nejen co se kriminality včetně hospodářské týče), tak poslední desetiletí již v západní Evropě a USA vládne diktatura politické korektnosti a pseudohumanismus...A zase se to bere jako normální, i když je to zrůdné a zhoubné. Je jasné, že i tato doba jednou odezní tak, jako padl nacismus, komunismus i další politické směry. A já si jen přeji, aby to bylo co nejdříve.

9 0
možnosti
JP

Pane Tome, proč se nepobavit nad bláboly rádoby inteligenta.

0 0
možnosti
Foto

Pana Nožičku nečtu, ale Vás Jiří rád. Napsáno skvěle. R^

20 0
možnosti
JN

Pane Vodvářko, já pro změnu zase nepatřím k té většině zdejších čtenářů, která nečte Vaše blogy. Ovšem na rozdíl od Vás nemám potřebu tuhle skutečnost tak často jako Vy v různých diskusích zmiňovat.

Co se týká pana Turnera - toho občas čtu, zvlášť když tak často reaguje svými blogy na ty mé (což je samozřejmě v pořádku).

2 3
možnosti
Foto

Karma R^, dobře zpracované.

12 0
možnosti