Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A42l66e74š 68N48o36v22á68k

8. 2. 2020 16:06

Že různá média prezentují různé názory je ok. horší je to u ČT, ta prezentuje jen jednu barvu duhy. A ani se nestydí za to, že je to podle eurosměrnic.

1 0
možnosti

Váš blog na titulní straně média vlastněného oligarchou je jasným důkazem, že nepíšete pravdu. Plivete tady na redaktora iDnes, na doménu - kde můžete svobodně pomlouvat a ani slovo o opaku (Reflex a Respekt ...) nebo veřejnoprávní ČTV, Čro a pod. - kde se se jede jedna jediná nenávistná linie stále dokola...

8 1
možnosti

Především forum24., kde publikuje i opozice a šéf ODS Fiala...to je jeden jednolitý tok nenávisti vůči babišovi a Zemanovi....Reflex je taky neuvěřitelný - Steigerwald, Mertlík, atd...Aktualne. cz - Honzák, Just atd. třba na blozích sprška vulgarit a frustrace vůču zemanovi a babišovi, respekt, atd. atd

3 0
možnosti

Tak ona ta média jsou všechna poněkud v nějakém tom politickém vleku, ovšem jen veřejnoprávní dělá propagandu a předvolební kampaň za peníze všech jen jedné politické skupině a to je to špatné, co by se dít nemělo. Znamená to totiž nerovné podmínky.

6 2
možnosti

Oboje media stoji za vykal :-P

1 0
možnosti

K33a65r13e72l 35B45o34k

3. 2. 2020 23:33

Zase zde perlí pan Řezník a pan Danda.

2 2
možnosti

Tak je to dobře, jsou blogeři, kteří buď nemají diskuzi vůbec nebo každý byť jen trochu kritický příspěvek mažou a na dotaz na důvod smazání, následuje smazání dotazu.

1 0
možnosti
Foto

Trus, nic nez trus. Tady, v CT... i jinde.

6 2
možnosti

K28a63r62e77l 89B38o73k

3. 2. 2020 23:30

Nemáte jej náhodou v hlavě?

0 0
možnosti

Tak že se sem prokliknu z homepage iDNESu mě příjemně překvapilo!

3 0
možnosti

To je ten paradox, kdy se autor tak trochu střílí do vlastní nohy. Oni i ostatní kluci z jejich party si zde totiž dávají dostaveníčka.

2 0
možnosti

Příšerné médium, které není zřízeno státem kvůli "veřejnému zájmu", bude vždy lepší než příšerné médium zřízené státem kvůli "veřejnému zájmu". Bobošíková nebobošíková.

6 1
možnosti

To je trefné vyjádření, když si navíc vedení televize (ne stát) vezme za úkol, vychovat nového člověka. Už si nepamatují, že to tady bylo a neslavně skončilo? Nebo se někteří té myšlenky nemohou zbavit dosud ?

2 0
možnosti

Proč pane Turnere píšete text na blogu vlastněném oligarchou? proč ne třeba na foru 24, kde nejsou jiné články než proti babišovi a zemanovi..tam by vás vítali, naopak blogy opačného názoru mám dojem, že tam snad nejsou povoleny...prtože tam je to jedna linka -- amtibabiš, antizeman 90% obsahu.....

11 5
možnosti

Nezapomeňte na lidi, kterým jsou amorální poklesky vedoucích představitelů prý jedno. Do těch si pan autor také nezapomněl čutnout. Je úsměvné sledovat, kterým "osvědčeným" jménům se jeho text zalíbil.

2 1
možnosti

V tomto článku jste ustřelil asi zatím nejvíc co Vás čtu. Okecávání neokecatelného - je výraz který mne jako první po přečtení napadl. Snahu jste měl - text je značně dlouhý. Diskusi jsem zatím nečetl - určitě se ale najdou ti, kteří Vám dají karmu. Jsou to ale jedni a titíž - pořád dokola. Článek mi připadá, že se chcete zalíbit právě té jedné úzké skupině místních známých jmen.

Pro mne je aktuální blog zklamáním, rezignujete na základní demokratické principy v rámci Vámi stanovených "vyšších principů mravních".

10 8
možnosti