Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní ing. Hana Lipovská uvádí ve svém životopise, že v letech 2015 - 2019 pracovala v IVK. Čili má stejnou kvalifikaci na jakékoliv důležité místo jako pánové Klaus, Jakl a další. Dříve to bylo ještě podmíněno výučním listem z VUMLu.

Jakoby nestačilo, že v Radě byla před nějakým časem i skalní členka KSČ(M), asi aby to bylo pořádně vyvážené.

Copak si IVK nemůže pořídit vlastní TV a řídit si ji podle svého?

R^

6 8
možnosti
Foto

Že by třeba Kellner Tv požádala Senát a Poslaneckou sněmovnu o sestavení občanské rady, kontrolující její provoz? ;-D

1 0
možnosti
LH

Rozumím tomu správně že do Rady mohou jít jen příznivci ČT a odpůrci, kteří také zastupují část veřejnosti tam nemají co dělat jinak s nimi zatočíme, zostudime?

8 1
možnosti
JV

J59a65n 71V93i43j71a94n

6. 2. 2020 11:23

Uvědomte si, že v dnešní demokratuře má veřejnost pouze právo držet hubu a povinnost platit a na nic se neptat.

Rozhodovat mohou pouze samozvanci, kteří si s pomocí medií kam ostatní nemají přístup, vybudují mediální proslulost, zmocní se vedení a prohlásí se za jediné způsobilé.

3 2
možnosti
MJ

Pane autore ,naprostý souhlas a karma R^

7 1
možnosti
JH

Pane Turnere, je zábavné, když političtí školitelé používají v titulcích otazníky, namísto vykřičníků, které k nim tak pasují:-)

2 3
možnosti
MM

Pane Havránku, vy jste směšný i se všemi vašimi otazníky a vykřičníky, politické školení jste transformoval do negativismu ke všemu, co vám v životě nevyhovuje, bez ohledu jestli si to můžete sám. :-/

7 2
možnosti
PS

Dobrá rozhodnutí vždy vzejdou z diskuse. Dobu jednohlasného hlasování máme naštěstí za sebou. Pokud zřídíte komisi pro výběr barvy laviček v Praze a jediné kritérium pro výběr člena komise bude že se mu líbí zelená barva tak lavičky budou zelené a basta. Bez diskuse bez argumentace prostě budou zelené. Jinak řečeno pokud má komise fungovat potřebujete rozdílnost názorů to je správná cesta a ne klub 15 lidí co se jen formálně sejdou na kafe poplácají se po zádech a jdou domů. Odpověd proč by tam měla sedět Lipovská bude znít asi takto. Měla by tam sedět jako protiváha lidem jako je tento:

Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie"

Michal Jankovec, člen rady ČT

PS: ten výrok pana Jankovce. Jak ještě po tomto může někdo tvrdit že je ČT nezávislá??

10 1
možnosti
Foto

Je nezávislá na Rusku,narozdíl od Sputniku, kde šíří lidé kolem IVK a spol. ty údajně správné názory....

7 7
možnosti
Foto

Karma.Presne tak,pokud se někdo pohybuje v blízkosti obou Klausu,tak to není žádná získaná kvalifikace k čemukoliv a určitě ne žádná přednost před ostatními kandidáty...

6 1
možnosti
Foto

...To ovšem ještě neznamená, že nositelé určitých názorů mají mít apriori tímto umetenou cestu do orgánů, kde je sice názorová pestrost žádoucí, ale především je zde žádoucí určitá odborná erudice...

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=744638

Lipovské se nikdo cestu do Rady umést nesnaží. Rozruch způsobilo to, že určití "demokraté" ze Senátu se jí snaží vůbec upřít právo se o tuto práci ucházet. A odborná erudice ekonomky ji také nechybí. Přijde mi, že veškerá snaha senátorů byla směřována tak, aby vůbec nedošlo na to, aby Lipovská tu svoji erudici mohla prokázat, protože tam by se jim argumentovalo podstatně hůře.

11 3
možnosti
Foto

Sepisování teoretických blábolu je nějaká zkušenost...?

3 3
možnosti