Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nenapsal Ivan Mládek, že "železniční vlečka porazila křečka" ?

3 6
možnosti
JF

J18i85ř97í 85F22o53g45e90l

12. 2. 2020 18:55

Ale dnes platilo, že opoziční smečka nepřejela Křečka.;-)

20 0
možnosti
ZD

Konečně, ke své radosti zjišťuji, že se do Vašich politicky zaměřených textů vrací duch přemýšlivosti a pokusu o pohled z výše. To je známka velkého kluka - zachovávat zdravý odstup. Ostatní (viz pan Pavel) se stále motají v jednom a tom samém blátě do kterého vkročili na cestě z louže.

4 0
možnosti
ZD

Ještě malou poznámku. Osobně neznám ani jednoho kandidáta a je mi bohužel jedno koho zvolí - právě proto, že nikoho neznám. Kdybych znal alespoň jednoho, snad bych se zorientoval. Takto to musím nechat osudu. Nicméně nadhled a vědomí, že jsme všichni především lidé s chybami - zůstává.

2 0
možnosti
RC

Nazyvat podvod klukovinou?

3 7
možnosti
Foto

Pana Křečka podporuje Václav Klaus. To snad stačí. ;-(R^

7 8
možnosti
ZD

Zjevně jste nepochopil psaný text. I o vás je diskutovaný blog.

5 2
možnosti
VB

No, je zde neoprávněné používání titulu JUDr.

Po sčítání lidu 1991 se zjistilo, že je 500 000 bytů údajně neobsazeno. Jeden poslanec ČSSD začal meditovat, že by obce měli mít možnost dosídlit volné byty. To je houby proti kauze kvót na 1500 uprchlíků.

Nemohu dohledat pachatele, bylo to vlevo dole, tak nejmenuji.

No tento pán nemá profil na ombudsmana, to musí být někdo, kdo bude nastavovat většině zrcadlo a štvát ji. To by rovnou mohli zvolit Pitomia.

7 8
možnosti
LH

Četl jsem včera odpovědi kandidátů na funkci na Idnesu a řeknu jediné.... No nazdar;-D když je Křeček nejlepší.... ;-D

19 1
možnosti
LB

Se Stanislavem Křečkem mám osobní zkušenost z první poloviny 90. let. Tehdy majitel domu nabídl jednasedmdesátileté nájemnici z našeho města, aby na dva týdny opustila byt, že jí v té době zmodernizuje koupelnu. Paní odešla s malou taškou s nejnutnějšími věcmi k dceři, ale když se vrátila, do domu se už nedostala.

Kam byl vystěhovaný její nábytek a další věci se víc než rok nedozvěděla, z celého majetku jí zůstalo jen to, co měla na sobě a pár věcí v příručním zavazadle. A majitel se obrnil mlčením.

Zdejší pobočka Sdružení na ochranu nájemníků (SON) tehdy požádala S. Křečka, aby vystěhovanou nájemnici zastupoval; ve skutečnosti pro ni nehnul prstem a nedostavoval se ani k soudním jednáním. A to byl téměř o 30 let mladší než dnes...

18 2
možnosti
LH

A jak pomohli ostatní včetně Vás?

7 5
možnosti
AM

Úřad k ničemu. Trafika.

7 1
možnosti
Foto

Osobně mám ten názor, že po současné ombudsmance Šabatové, už v tom úřadu může být i nafukovací kačer s pravým peřím zastrčeným do pozadí...

30 3
možnosti
VB

Může to být ještě někdo horší než "nafukovací kačer s pravým peřím zastrčeným do pozadí...". Vy.

3 8
možnosti