Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

A nějaký gulag by bodnul, bo práce přece osvobozuje.

Jak to řekl Uljanov když nechal obsadit námořníkem parlament? 8-o

1 1
možnosti
TB

No jo, když ze sebe předseda michprdu udělal profesionálního revolucionáře, tak musí vyvíjet nějakou činnost..... takže teď kvůli v podstatě nedůležitemu postu vyhrožuje zase plnou ulicí....

25 2
možnosti
JF

J70i95ř23í 39F86o38g45e54l

12. 2. 2020 13:05

Je smutné, že z těch 3 špatných kandidátů je Křeček nejlepším.

Matys je naprosto nevýrazný člověk.

Schorm je bruselská loutka včetně jeho zcestných názorů.

35 7
možnosti
JB

J18a91n 11B80u44r58d85a

12. 2. 2020 15:57

Bruselská loutka kvůli tomu, že v Praze dělá práci týkající se soudu ve Štrasburku, který spadá pod organizaci se sídlem taktéž ve Štrasburku? Jak do toho zapadá Brusel?

Jeho "zcestné názory" vyplývají z toho, že je především právník a úředník, nikoliv politik, takže říká věci tak, jak je podle české ústavy a českých mezinárodních závazků vnímá, a neplete do toho zbytečně a přílišně politiku.

6 11
možnosti
JP

Pan Křeček je naprosto tragický. Mám s ním vlastní zkušenost právě z úřadu Šabatové. Neuvěřitelný paskvil.

7 3
možnosti
MJ

Tak on tam nešel kvůli pomoci lidem, ale aby si na stáří přilepšil ke svému důchodu. Prostě ukázkový případ karieristy a prospěcháře, který kde může, tam škodí.;-(

1 1
možnosti
Foto

J12o40s21e82f 62B20á42r65t17a

12. 2. 2020 12:51

Závidím lidem, kteří mají jasno. Akorát se z toho stalo politikum. A to není dobře. Snad zvolí toho nejlepšího.

7 0
možnosti
ZS

Pan Křeček by měl být sám natolik soudný, aby ve svém věku důstojně a se ctí odmítl takové nabídky.

12 5
možnosti
JB

J65i18r88i 66B41o87r

12. 2. 2020 12:40

Předem říkám ,že Aktivity pana Křečka sleduji již nějakých 20 let a nemám ho rád.To je ale celkem jedno.Práce ombudsmana vyžaduje plné pracovní nasazení. To není čestná funkce.Panu Křečkovi je 82 a na konci období mu bude 88(sic). Není to nesmysl?Starci, šáhněme si do svědomí.

18 3
možnosti
Foto

R^ Karma. Po dosavadních, žel už bohatých zkušenostech s naší "scénou" jsem rovněž velice podezíravý. Bratrství Hradu s komunisty a SPřD, to je fakt vysvědčení...

6 7
možnosti
PJ

Já tedy nemám rád ani Bimba ani Pitomia, a ani Putina ;-D, ale tady ani tak nejde o to kdo je kandidát, ale o to, kdo nechce demokracii.

A demokracii dnes, na Západě, odmítá LEVICE!

9 0
možnosti
SB

Já se pozastavím nad tím, že pan doktor Křeček je předseda Sdružení nájemníků ČR.

Není mi jasné, jak vůbec jakýkoli člověk k takové funkci přijde.

Já bydlím ve svém, takže ten problém se mě netýká, ale do takové funkce by člověk měl být zvolen. A protože není možné nechat volit všechny lidi, co bydlí v nájmu, mělo by to být klasickým systémem. Místní organizace zvolí delegáty na okresní sjezd, okresní delegáti na krajský sjezd, ti zase na celorepublikový a teprve tam mohl být zvolený pan Křeček za předsedu.

Nevím o tom, že by vůbec nějaké takové hyerarchické uspořádání existovalo.

Když ministrem zdravotnictví byl Julínek a jeho mluvčím velice nepopulární Cikrt, nějaký předseda údajného Sdružení dárců krve České republiky pohrozil, že když bude schváleno to či ono navrhované opatření, tak dárci krve budou na jeho pokyn organizovaně odmítat dávat krev. Já už jsem v té době měl zlatou Jánského plaketu za čtyřicet bezplatných darování krve, ale nikdo se mě nikdy neptal, koho volím za předsedu. A vůbec si neumím představit, že by takové sdružení existovalo. Přijdeme na stanici, udělají nám vyšetření, my pak tu krev darujeme a jdeme zase domů nebo na pracoviště. Děláme to zadarmo a máme na mysli to, že jiní lidé naši krev potřebují. I kdyby jakýkoli ministr zdravotníctví dělal jakékoli nesmysly, tak já jsem byl připraven tu krev darovat. Když ji potřebuje chirurg pro záchranu operovaného nebo zraněného pacienta nebo gynekolog pro záchranu rodičky, nemá to souvislost s tím či oním opatřením ministra. To má dělník, jenž utrpěl pracovní úraz na stavbě, umřít jen proto, že jsem odmítl dát krev kvůli nějakému ministrovi? Děláme to každý dám za sebe a vůbec se neznáme a nemáme žádnou organizaci, ba dokonce ani si neumím představiat, na co by taková organizace byla. Proč bychom se organizovali, když po nikom nic nežádáme?

Pokud vím, tak nájemníci si to sjednávají s pronajímateli každý sám. Takže čeho vlastně je pan Křeček předsedou a jak tu funkci dostal, to mi není jasné.

6 2
možnosti
Foto

Předsedou Sdružení nájemníků ČR je ing. Milan Taraba a jeho místopředsedou pan Jan Vozárik. Pan Křeček tuto funkci kdysi zastával, ale už s touto organizací nemá nic společného. Jinak Sdružení nájemníků ČR je nový název Sdružení na ochranu nájemníků (SON). Je to organizace, která poskytuje poradnu pro všechny lidi, kteří jsou nájemníky jakýchkoliv bytů.

12 0
možnosti
JS

Současné postoje pana Křečka nějak znám. O ostatních nevím nic. Křeček asi vadí pro své současné postoje: IMIGRACE, NEPŘÍZPŮSOBIVí atd.

20 4
možnosti
SB

Na Vámi mám příspěvek v neprospěch pana Křečka.

Ale v téhle souvislosti s vámi naopak souhlasím.

3 0
možnosti