Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1/ Zmýlit se je lidské

2/ Omluvit se je lidské a normální

3/ Neomluvit se je v některých případech směšné nebo trapné, ale když někdo zatrvzele odmítá omluvit se, ztrácí normálnost i lidskost.

2 0
možnosti
Foto

Karma, a zdravím Jiří;-)R^ toho kašpara na hradě, už nikdo normální nemůže brát vážně.;-)

7 4
možnosti

Tedy nevím, stejně jako autor, jak to opravdu bylo v tomto případě, ale je naprosto jisté , že většina lemplů, odchází z úřadů, firem - v drtivé většině dohodou, neboť je to jednodušší, nežli u soudů obtížně dokazovat, že šlo o lemply.

Ale, kdo chce psa bíti, politizovat, ten si hůl.......:-)

4 6
možnosti

p. Havránek, plně souhlasím. Miloš si našel hůl svou a Sobotkovi ukázal směr. Držel ji v levé ruce a fakt ukazoval doleva ! Proto na Hradě nedlí žádný pes a byla vyšlechtěna nová věrná odrůda - Jiří Ovčáček a Milošovi Melody Boys :-)

9 1
možnosti

Miloš sedí v chalupě a nad hlavou má vlajku. Je tam napsáno = "Pravda vítězí" ! Taky je členem národa, kterému Jan Hus dal odkaz. Pravdu = Hledej, slyš, drž, braň - až do smrti. Ona tě osvobodí od hříchu a ďábla, (Výklad víry, 1412, první z trilogie) ...

Tož Miloš šel a pravdu hlásal. Soudy mu 8x řekly, že je lhář a recidivista. Pokračuje v naplňování svých slibů - o pokornosti a vstřícnosti. Nedovedu si představit, jak by to bylo, kdyby slib nedal ! Všechno zlé je k čemusi dobré - Dvorní Kašpar měl svou roli - Beztrestně, bavit panovníka. Miloš inovoval = Baví sám sebe ! Minule se mělo omlouvat Ministerstvo financí, dnes to vypadá na Karla Havlíčka - Borovského. Omluva padne buď od silnic, nebo od průmyslu ... Osobně to chápu tak, že Miloš , dle J. Husa je ve spárech ďábla ! ... :-)

6 1
možnosti

Pravda vítězů. Řekl bych...

0 0
možnosti

J47i58ř21í 95F48o42g35e27l

12. 2. 2020 17:00

O výpovědích z pracovního poměru dohodou si myslím svoje, pane Šarapatko.

Asi tak.

To, že když se dohodli to měl držet Zeman pod pokličkou je také fakt.

1 0
možnosti

P86e29t95r 55L39o20r16e19n85c

12. 2. 2020 16:56

Jen ať si pindá, na to my jsme zvyklí..., šup, šup, šup.

(Zřízenci odvážejí Uko Ješitu k doc. Chocholouškovi)

1 1
možnosti

bez obalu, tak jak to dela on sam: uz mu proste hrabe

4 2
možnosti

Opravdu a používám to i do blogů - Byly doby ... Zkoušel jsem to - nejde to ! Pana Zemana neberu vážně . Pouze registruji, co zase vyved. Za nejlepší kousky zatím považuji Klenotnici, Vykouření 3 patra hotelu v Olomouci. Obětoval se, aby se nám žilo lépe a pravda zvítězila ! ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Za Zemanův výrok se musí omluvit stát, konkrétně ministerstvo financí. Proč zrovna ministerstvo financí a ne třeba ministerstvo zemědělství, to nechápu.

Výrok soudu lze tedy chápat tak, že prezident Zeman je nesvéprávný. Prostě, děti, blázni a prezident republiky Miloš Zeman si mohou říkat, co chtějí. :-P

5 0
možnosti
Foto

Kdyby byl náš pan prezident ještě moudřejší než je, tak do toho vstoupí, prohlásí, že se unáhlil a že se omlouvá a požádá p. Šarapatku aby to považoval za vyřízené.

Ale obávám se, že sice velmi úspěšně vyléčil všechny choroby svého těla, jen ta hlava. Ta hlava.....

12 0
možnosti

P21e23t63r 93L34o27r67e48n57c

12. 2. 2020 16:58

Ale tak by to udělal někdo jiný, např. rozumný chlap.:-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS