Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PI

Jen snůška blábolů...

13 2
možnosti
FS

Stoprocentní pravda, pane Turnere! To, co se tak kritizovalo na komunistických médiích, to by dnes chtěli všichni, kterým ČT v některých publicistických pořadech šlápl na kuří oko či nepustil jejich páchnoucí sebechvály. A že těch kuřích ok je, o tom nemůže být diskuze. Hradu i Agrofertu by vyhovovali "takoví novináři" typu Ovčáčka, Soukupa či Xavera. Tatáž místa se mohou zbláznit nad "troufalými otázkami" o dotacích, čínském poradci a či čínských pseudoinvesticích do naší ekonomiky, které jsou podle Ovčáčka "dávno vyhořelé". A můžou se zbláznit např. nad tou troufalostí, když ČT přinesla záběr jak prezident republiky při jednom z nejhonosnějších a nejváženějších ceremoniálů se klátí pod náporem virozy. To by si ty "ochočené tv stanice a agrofertní média" nikdy, ale nikdy nedovolily a přinesly by něco např. o výborně pokračující výstavbě dálnic (no prostě jako v Rudém právu).

Bolševické heslo zní: "ČT je třeba ochočit, dát jim náhubek anebo rozpustit, zadupat do země!". Soudruh Filip jistě poradí jak na to jít......

4 22
možnosti
Foto

neříkají li media, co chcete slyšet, nemusí být nutně chyba v mediích

7 7
možnosti
JK

J78a73n 63K59o16z90á24k

18. 2. 2020 0:08

Nepodávají-li objektivní informace, je chyba v médiu.

4 1
možnosti

A teď tu O červené Karkulce.

Přesně jak to popisujete (citace níže) to udělala před lety parlametní většina ODS a TOPky. Tehdy OK, dnes ohrožení demokracie. To je ryzí pokrytectví, pane Turnere.

a proto mnohým z nás asi nebude ani vadit, když se veřejnoprávní média dostanou pod kontrolu lidí, které vybere na základě svých mocenských zájmů ona parlamentní většina.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=745744

26 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
51 2
možnosti
Foto

Nějaký příklad něčeho neobjektivního a "stranného" by nebylo?

3 13
možnosti
Foto

Informace předkládané Českou televizí považují za objektivní a vyvážené více než dvě třetiny obyvatel Česka a více než 70 % ji vnímá jako důvěryhodnou.

Zdroj: https://www.parabola.cz/zpravicky/30357/programova-nabidka-ceske-televize-loni-oslovila-nejvice-divaku/

A pokud by chtěl někdo tuto informaci zpochybnit, tak se rád nechám poučit, kým je čistě odborný technický server parabola zkorumpován.

10 32
možnosti
Foto

A ještě pro šťouraly - nejde o tu programovou nabídku, jak je nadpis onoho článku, ale obecně o informace. Stačí si ten článek přečíst.

5 15
možnosti
ZZ

jestli Čt zanikne, tak díky tomu co předvádějí witovská, moravec, takač, pisaricova, tvaruzkova, fridrichova a další reportéři v poslední době (nejmarkantněji od posledních voleb amerického prezidenta), takže, jářku žádná škoda

44 4
možnosti
LB

Můžete vyjmenovat pár redaktorů tuzemských soukromých televizí, kteří dosahují alespoň takové profesionality, jako vámi uvedení redaktoři ČT?

8 5
možnosti
ČP

Vy máte pocit, že naše veřejnoprávní televize je apolitická a objektivní? Tak to já již dlouho nemám. A takovou veřejnoprávní televizi nechci a nelíbí se, že ji musím platit. Resp.rád bych měl přehled o jejím hospodaření, byť je zprostředkovaně.

57 0
možnosti
Foto

Nezbývá, než abyste si založil vlastní TV. ;-D

1 17
možnosti
PK

Já jsem s ČT a její programovou strukturou na rozdíl od vás autore nespokojen a to raději nemluvím o “nezávislých a vysoce objektivních politických diskusí a výběru jejich obsazení“. Tento předmět diskuse má i zde jistě mnoho zastánců ČT ale i jejich oponentů .....

Předesílám, že mi je ganz egal, jestli ČT kritizuje stávající, či minulý establishment a hrad, naopak, ale ať je pak dodržována věcná kontinuita..

Opět respektuji vaši nespokojenost s privátní TV, já tam vždy, kromě TV Barr. najdu vhodný pořad.

Tak co s tím, ať mediální odborníci navrhnou možné změny, privatizovat, zrušit KP, otevřít pro ČT plně vstup na reklamní trh, nebo další varianty, lepší a vhodnější...

V současné době si totiž řada lidí platících KP a nesledujících ČT musí například vystačit s Netflixem a Youtube..a to bez poplatků...;-O

38 1
možnosti
MN

Veřejněprávní média jsou u nás i v Británii politicky angažovaná, často se také chovají aktivisticky. Z určitého pohledu to lze pochopit. Problém těchto médií je v tom, že svobodu a pluralitu názorů nahradili korektností a různorodé názory nahradili jediným správným názorem. Takové médium není příliš velkým přínosem. Progresivismus je bohatě dotován napříč celým mediálním prostorem, není nutné, aby byl speciálně propagován ve státní televizi, placené z povinných poplatků. Zánikem takového média nic neztratíme.

42 2
možnosti