Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsem si ještě jednou prošel komentáře, podivil jsem se, proč tolik diskutujících je tak akcemi Chvilkařů pohoršeno a znepokojeno, když na druhou stranu titíž říkají, že jejich akce jsou bezvýznamné, nicotné, zbytečné atd.

Kdežto jiné akce, jako např. oslava prvního máje naší báječnou KSČ(M) nechávají bez povšimnutí.

3 1
možnosti

P20e43t22r 12N42e70d94v61ě10d

26. 2. 2020 12:04

Jestli si nepletete znepokojenost s údivem z jejich snažení. KSČM slaví 1. Máj? To je přeci v pořádku, vždyť to přišlo z USA, od našeho spojence a garanta demokracie. Už asi v roce 1888 s tím začali, nebo tak nějak.

0 0
možnosti

Podle volebních preferencí, to vypadá, že na ten jejich netransparentní účet přispívá i Bába.

1 0
možnosti
Foto

Díky tempu stávek ve městech a vískách, jež mají v plánu chvilky, otráví i mladé do 25 let a skončí jako vyhašené vápno. Povíme si na podzim.

6 2
možnosti

Btw, nazvat demokraticky zvolené osoby zločinci či kreaturami je fakt síla. Není už té nenávisti příliš?

"Ti budou v klidu a pokoji žít do příštích voleb, kdy opět zvolí nebo přispějí k volbě stejných nebo podobných zločinců či amorálních kreatur."

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746072

7 1
možnosti

Ale prdlajs, demonstruje se proto, ze jsou od koryt odstavování ti co se tam dostali v době oposmlouvy a mysleli si, že to mají na věčné časy.

Když Ťopka s odéeskou vyměnila po uchopení moci všechny všude včetně nejvyššího státního zástupce či TV rady, bylo to demokratické. Dnes je totéž jen ve prospěch jiného zcela nedemokratické. Ryzí pokrytectví.

8 2
možnosti
Foto

Hlupáci nechápou, že demokracie není pouhou otázkou voleb a účasti na nich. To přeci uměli i komunisté, udělat volby a nahnat k nim občany. A dnes to umí kdekterý despota, Putina nevyjímaje.

Svobodná společnost si vyžaduje každodenní, trvalý a aktivní zájem lidí o dění ve vlastní zemi a ve světě.

6 5
možnosti

A53l83e11š 36N15o19v74á79k

25. 2. 2020 7:07

nikdo vás k volbám nenahání, je to vaše svobodné rozhodnutí.

3 1
možnosti

Jsem starší ročník a celá situace u nás mi připomíná období normalizace. Společnost se pomalu sžívá s tím hnusem, který se u nás děje. Mám na mysli Zemanovu bolševicko - buranskou provýchodni politiku, spolupráce s STB stává pomalu kladem. Hlavní problém však vidím v Babišovi, žádné zákony asi nikdy nepočítaly s tak velkou prolhaností,drzostí a neomaleností. Co se zdálo dříve nemyslitelné, je dnes běžné. I díky jeho vlivu jsou najednou nepostižitelné podvody dnes už v řádu set miliónů. Celá státní správa pak pracuje pro něj a vynakládá veškerou energii na jeho obhajobu v Bruselu. Je to jako dříve, morálka a právní vědomí jde stranou, pro většinu je rozhodující kus žvance. Jenže ten žvanec už začíná - jako dříve - pomalu docházet.

8 6
možnosti
Foto

Naprosto přesně popsané, pane Procházko

4 2
možnosti

Hesla a osoby jsou jistě každému jasné. Nejasné jsou zdůvodnění:

1) P.Křeček má sice slavně pomluvenou minulost, ale osvědčil se za poslední léta jako svobodný nezávislý soudce, který nepracuje podle not žádné ideologie. Co mu vyčítáte, jste normální?

2) Nezávislost medií je věcí nastavení parametrů. Našim i EU mediím se nelíbí nastavení v Polsku a Maďarsku. Zdůvodnění jsou tupá - že nejsou prý veřejnoprávní. Naše média jsou veřejnoprávní, ale pracují vysloveně podle ideologické objednávky. Kde je jejich nezávislost a vyváženost. Asi v další propagandě, kde vám řeknou, že pokud disponujete jiným názorem než oni, sledujete fake nebo Rusy.

Pro mne je ta spol.pana Mináře naprosto zmatená, dokáže shromáždit lidi proti skutečné demokracii a svobodě. Jejich liberální demokracie už nesnese sebemenší odchylné názory, pokud s nimi nesouhlasíte jste ...

14 3
možnosti

..... ;-D;-D,- máte neskutečnej smysl pro humor! ,- nóóó, a nyčko teda vysvětlite 99% populace v ČR proti čemu bude ten Milionovej chlívek v Praze vlastně demonstrovat?!

4 2
možnosti
Foto

99%, to vám zůstalo z komunistických voleb, co?;-D

5 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS