Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Podle dnes zveřejněného průzkumu lidem sice je víceméně jasné, proti čemu Chvilkaři protestují, nicméně si myslí, že protesty k dosažení cílů neprospějí. Přitom většina považuje vyjadřování svého názoru účastí na demonstracích za obecně důležité. Suma sumárum, Chvilkaři nejspíš svůj svého času velký potenciál prokoučovali.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milion-chvilek-pro-demokracii-spolek-protesty-demonstrace-pruzkum-cvvm-podpora-cesi.A200224_163859_domaci_pmk#anketa-progress-A20200224_remy_533

3 0
možnosti
Foto

Ráda bych Chvilkaře pochválila, že si své požadavky řádně sepsali, aby je snad náhodou nezapomněli.....;-D

12 1
možnosti
JK

Milion chvilek pro demokracii nesouhlasí s výsledky voleb ani s výsledkem volby ombudsmana.

19 1
možnosti
Foto

A vy chcete znovu vládu komunistů.

4 10
možnosti
AN

A41l52e97š 73N44o53v44á55k

24. 2. 2020 17:18

Až budete na té demonstraci, zeptejte se Mináře, proč nechce přijít do xtv. Prý ho pan Veselý zval.

10 0
možnosti
ZJ

Vy to s námi nemáte lehké. Volíme blbě a chceme slyšet od toho, kdo má huť bourat i to, co chce postavit.

Vaše noční můry bych nechtěl mít.

10 0
možnosti
Foto

S vámi to má lehké akorát Babiš. Toho se neptáte, co chce stavět. :-/

3 6
možnosti
Foto

Myslím si, že změnou otrokáře se v otrokářském systému nic nezmění. To samé je to i dnes. Změnou vládnoucích hlav nedojde v tomto systému k žádnému zlepšení. Jediné co se může stát pozitivního, že zpomalíme na cestě do státní totality. Kromě Svobodných, nemá žádná strana ve svém programu rušení státních privilegovaných funkcí a úřadů. Dnes si vlastně už nejsem ani jistý, jestli to tam ti Svobodní ještě mají.

Takové demonstrace pak mají za úkol zbavit lidi určité frustrace, protože alespoň na chvíli jim dá pocit volnosti a sounáležitosti. Bohužel to bude jen po dobu těch demonstrací a určitě těch chvilek nebude milion.

4 0
možnosti
VF

Ze všeho nejkrásnější je užívaná zkratka "michprd" - čeština je prostě úžasná. Až pojedu do Phy tak si zajdu na Staromák zademonstrovat proti triumfální obnově mariánského sloupu. Taky mi to bude platné jak mrtvému zimník, že jo, pane michprdí organizátore ?

5 1
možnosti
MV

Některým lidem stačí fakt málo - třeba "srandovní" zkrátka, že jo?

2 2
možnosti
Foto

A k tomu to větrné počasí.

1 0
možnosti
JU

J62a92n 22U92l87r10i87c12h

24. 2. 2020 15:41

Klidne demonstrujte petkrat denne, mate na to pravo a nikdo vam ho nebere. Ja zase budu kritizovat to ze jsou tyto demonstrace o nicem a v konecnem dusledku pouze nahravate Babisovi. Jedine na cem se shodnete je to co se vam nelibi. Az prijdete s necim konstruktivnim co muze clovek podporit tak dejte vedet, treba se pak pridam.

Vecne nespokojeni lidi kteri sami nejsou ochotni prevzit zodpovednost a radeji budou neustale prudit, nikam tuhle spolecnost neposunou.

10 0
možnosti
Foto

Demonstrují z frustrace z vlastní neschopnosti a vede je nedostudovaný nýmand.

12 4
možnosti