Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A95l68e79š 42N73o93v91á93k

24. 2. 2020 15:41

"Kontrolovat nezávislost veřejnoprávních médií chtějí lidé, kteří jsou přímo či nepřímo napojeni na politiky. Hrozí nám, že se veřejnoprávní televize a rozhlas postupně stanou hlásnou troubou vlády..." (http://www.miloinchvilek.cz)

...

-takže čt má být hlásnou troubou opozice, jako je tomu dosud?

-členy Rady čt volí poslanci... takže kdokoli bude zvolen, bude záviset na hlasech poslanců...tedy politiků. Jak konkrétně chce MiChviPrD tuhle závislost odstranit?

6 1
možnosti
AL

Skvělé Jiří. I z některých diskusních příspěvků je zřejmé, že mnozí ani po přečtení Vašeho blogu nechápou nic„ :)

Mikuláš Minář:

-------------------- My nemáme problém zvládnout klidně i tři demonstrace za den. Dopoledne zaplníme Václavák proti Křečkovi, po obědě zaplníme Staromák proti Babišovi a večer zaplníme třeba zase Letnou proti Zemanovi. My opravdu nemáme problém zaplňovat libovolné prostory. Lidé za námi jdou.

---------------------

Jako ovce. :)

:-)

10 2
možnosti
AL

A není těch demonstrací trochu málo?

:-)

6 2
možnosti
ZZ

vždycky se najde důvod proti něčemu demonstrovat, jde jen o protagonisty, něco tak nedůvěryhodného jsem od jakeše neviděl

9 1
možnosti
Foto

Pokud chcete něco, nebo někoho, přirovnávat k Jakešovi, tak zaměřte pozornost na Andreje Babiše. To je Jakeš šmrncnutý Husákem, což je asi ta nejhorší kombinace, jaká může být.:-)

6 9
možnosti
Foto

Důvody k demonstraci jsou naprosto nepodstatné - aby se udržela popularita hnutí, musí Česká televize odvysílat další seriál o jeho činnosti - jinak by byly vložené prostředky znehodnoceny. Důvodem demonstrací vždy byla, je a bude nenávist k vybraným osobám, jimiž jsou premiér Babiš a Miloš Zeman

10 5
možnosti
Foto

Chvilkaři jistě mají jasno proti čemu chtějí demonstrovat, není však jasné, v čí prospěch budou demonstrovat. V horším případě to nevědí ani oni sami.......

13 0
možnosti
Foto

A Vy jasno máte? Asi jako ve všem ostatním. A víte vše'? ;-D;-D;-D

3 9
možnosti
Foto

Je to demagogieRvRvRv

2 0
možnosti
Foto

Skvělé Jiří. I z některých diskusních příspěvků je zřejmé, že mnozí ani po přečtení Vašeho blogu nechápou nic.

Ale třeba...za pár let budou právě takoví Andrejovi zvonit klíčky na náměstích....už to známe.

Karma.

11 12
možnosti

Co máte furt s náměstími?

Budou volby - doufejme, že vyhraje někdo přijatelnější.

13 0
možnosti
Foto

Karma, máte naprostou pravdu. R^R^R^R^R^

Je zajímavé, že komunisté v 89. také naprosto nechápali, proč se proti nim demonstruje. :-)

9 10
možnosti

Vy snad máte pocit, že Babiš byl zvolen na kandidátce Národní fronty (a nikdo nesměl postavit opoziční kandidátku)?

12 2
možnosti
KL

Myslím, že to vidíte dle mého osudu nesprávně černobíle. Situace totiž nestojí tak, že buď je člověk nespokojen s Andrejem Babišem, a pak je mu účel demonstrace "chvilkařů" jasný a v případě možností se do ní i aktivně zapojí. Nebo je s panem Babišem spokojený a pak zvolí, nebo přispěje ke zvolení "stejných amorálních kreatur."

Zapomínáte totiž minimálně na ještě jednu skupinu a troufám si říci, že možná nejpočetnější ze všech - těch, co sice nejsou s Andrejem Babišem spokojeni, ale v naskakování na "chvilkařské" výstřelky zkrátka řešení nevidí.

26 2
možnosti
KL

Probůh, co jsem top napsala... Žádné "...dle mého osudu..", ale "...dle mého soudu..." :-)

2 0
možnosti
PK

Myslím, že program je znám, bo marketing má tato společnost zvládnutý výborně. Ne pane Turnere nepřipadá mi to nejasné .Problém je, že jen někteří nechápou proč je třeba demonstrovat.

Nemám nic proti demonstracím, jen pokud bude stoupat vliv takzvaných nevládních organizací – míněno těch politických – v rozhodovacích procesech, převracíme se do něčeho, čemu komunisté říkali „lidová demokracie“, a Němci „národní socialismus“, tedy do diktatury.

Komu je demonstrace určena, vládě, parlamentu, lidu? Čí zájmy jsou zde hájeny? Jestliže by poslanci měli brát zřetel na vyjádření této společnosti, jestliže by měli brát na zřetel jejich kandidáty např, na ombudsmana, jinak že se vystavují emocím a protestním akcím, tak se tímto způsobem zároveň říká, že zde nemáme demokracii, ale skrytou totalitu. A doporučuje poslancům, aby byli zbabělí a báli se skryté síly, za níž stojí kdosi, kdo usiluje o vládu, aniž by absolvoval volby...

Ale na druhou stranu, Vám pane Turner nikdo nebrání tam dojít a posléze napsat své dojmy, i když si myslím, že ČT to zvládne lépe.

10 2
možnosti
Foto

"ANO" začalo také jako nevládní hnutí. No, a nyní je to vládní hnutí.

2 0
možnosti