Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozor, v tom Vondrově textu byla jiná rovina. Tam nešlo o to, strefovat se do Grety, ale že se část vedení europarlamentu chová jako zelení aktivisté. Vondra také chtěl pozvat některé odborníky (Drábovou), ale nebylo mu to umožněno s odkazem na koronavirus. Gretě to však umožněno bylo. Toto porušení vlastního nařízení je ukázkový zelený fanatismus, který silně degraduje veškerou zelenou politiku EU - vždy je totiž možné ptát se, co je v návrhu doopravdy racionální opatření a co je jenom projevem tohoto fanatismu.

1 0
možnosti

Je zajímavé, že všichni se ohánějí tím, že je potřeba snižovat emise, zlepšovat životní prostředí a pod.ale nikdo nehoní výrobce aby dělali výrobky s delší životností.

Za komunistů nám vydržely výrobky dvacet a více let, dneska do těch dvaceti musíte mít alespoň tři, protože víc jak sedm let nevydrží.

A to je více surovin, více elektřiny, více vody, více odpadu, více benzínu a nafty na dovoz komponentů, více benzínu a nafty na rozvoz hotových výrobků, více papíru na návody a letáků na propagaci těchto šmejdů, více folie na zabalení výrobků, více dřeva na výrobu palet atd atd.A tohle nikdo neřeší.

A pokud někdo namítne, že by přibyla nezaměstnanost, tak...také jsme si na začátku šedesátých let nedokázali představit, že se nebude v sobotu chodit do práce.Takže proč by už nemohly být pátky volné a nebo pracovat jen šest hodin denně (a tím by se také výrobky zlevnily).Popř.kde je potřeba dělat na tři směny proč by nemohly být čtyři směny po šesti hodinách?

Zkrátky všichni budou jen klapat pusou a nařídit výrobcům dělat kvalitnější výrobky, to už nikoho nenapadne.

0 0
možnosti

Nejde o nezaměstnanost, ale prudce by vzrostly ceny.

0 0
možnosti

Souhlas, taktéž nejsem vůči Grétě imunní. Když někde zahlédnu fotku toho jejího obličejíčku, tak mi okamžitě naskakují mi pupínky a roste krevní tlak:-(

4 1
možnosti

J23i95ř26í 74F76o72g35e89l

6. 3. 2020 12:35

Jak si o ministrování pana Vondry myslím své, v tomto mu dávám za pravdu.

Aby představitelé EU panáčkovali před tou hastroškou (podívejte se jak tam je nahastrošená), to je na složení funkcí. Její prohlášení "Kvůli vám jsem obětovala své vzdělání" je na lékařské vyšetření.

Zajímalo by mě, zda jsou tak mpřipokadění i před svými dětmi.

10 1
možnosti
Foto

Imunní vůči koronaviru jsou samé divné existence. Greta, zřejmě celé Turecko (ač obklíčeno všemi státy, které už každá nějaký ten případ má, zůstává prý stále čisté...), Severní Korea a další, kteří mi nejsou nějak moc sympatičtí...

4 1
možnosti

P58e37t30r 18T23o93m81e37k

6. 3. 2020 11:10

Svět zešílel a vy zjevně taky. Vy opravdu tu protěžovanou, nemocnou ubožačku berete vážně? Vzpamatujte se.

7 1
možnosti

J33a41n 95R62á36ž

6. 3. 2020 11:18

Celý svět naštěstí ještě nezešílel. Zešileli, a to nejenom tím, že před tou psychopatkou padaji na zadek, jen ti, kdo se za představitele obyvatel celého světa považují a jejich "hlásné trouby"

3 0
možnosti

Tento článek je v dokonalém souladu s Vaším loňským článkem (25. 6. 2019), který jste nazval "Moje kamarádka Greta" a uvedl jej těmito slovy, cituji: "Je mezi námi značný věkový rozdíl, ale spojuje nás jeden cíl: chceme zachránit tuto planetu. Na Gretě se mi líbí, že mluví, jenom když má co říci, a že její ambice se týkají celého lidstva."

Vážená slečno Greto, vážený pane Turnere a další vážení zachránci planety s ambicemi pro celé lidstvo. Bohužel musím s poslancem Vondrou konstatovat, že je to fakt divná doba.

5 0
možnosti

J68a64n 93R66á68ž

6. 3. 2020 11:11

Je to opravdu divná doba, když nevolený orgán kdesi v Belgii něco rozhodne a náš demokraticky zvolený zakonodárný orgán je povinen to bez protestů odsouhlasit a uvést v život jako zákon. Je to opravdu divná doba, když přijede do sídla evropské pseudovlády psychicky anomální holka ze Švédska, povyprávi tam své utopistické představy, všechny seřve a tamní bafuňáři se předhánějí v tom jak její nápady zakotvit do směrnic a nařízení, aby se jí zavděčili. Tak takovou absurditu by ještě před krátkým časem žádný autor sci fi do svých románů neměl odvahu vložit.

9 0
možnosti