Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Pane, vy jste nebezpečný šílenec. Jen doufám, že se podobní exoti nedostanou u nás k moci.

22 4
možnosti
VR

dnes jsou tam mnohem horší:-)

1 6
možnosti
HC

H29a93n38a 57C58u31r96r39y

18. 3. 2020 18:42

Zpravy o vakcine na ktere tu pracuji jako urcite vsechny zeme take, by mohla byt do roku. Je to urcite velky zavod!!

2 0
možnosti

Japonci ji mají, předali ji ji Číňanům, ti měsíc klinicky testovali a v pondělí oznámili, že lék nasazují. Lék se jmenuje favipiravir.

0 0
možnosti
HC

H54a90n48a 32C18u37r71r51y

18. 3. 2020 18:39

Po cteni zde psanych nazoru jak UK bojuje s Cov 19 chci jen rici ze mame denni zpravy jak vlada pokracuje aby byl kazdy dobre informovan co se deje a nikdo nerika ze 20,000 lidi zemre. Je to mozne pri nejhorsi situaci ale take se to nemusi stat v coz vsichni doufaji. Bylo by dobre kdyby novinari tam u vas davali o situaci v GB lepsi zpravy, anebo kdyz napisou nejakou hruzu, aby pak pokracovali se zpravou jak to skoncilo.

A zadna "herd immunity" o cem se tu povida orgnizovana Borisem neni na programu.

1 0
možnosti
MK

Přirovnal bych to k válce.....statistici spočítají,že zemře cca tolik lidí...není lepší se vzdát a zastřelit je předem? To je ale blbost,co autore článku....a že to je jen zamyšlení neomlová vaši tupost.

8 2
možnosti
JB

Strategie boje proti COVID-19, kterou preferuje Boris Johnson je z mnoha důvodů

(i zde v diskusi uvedených) velmi riskantní. Čas ukáže, zda to bylo od britského premiéra správné rozhodnutí.

Na rozdíl od autora článku se ale domnívám, že vakcína proti koronaviru bude připravena relativně brzy. Špičkové vědecké laboratoře na celém světě s podporou klíčových farmaceutických koncernů na ní pracují nonstop. Rychlost přípravy vakcíny není akcelerována nějakými humánními důvody, spíše je hnána perspektivou astronomických zisků, jak je to u farmaceutických gigantů obvyklé.

4 0
možnosti
JS

Dočetl jsem k "naše populistická vláda" a dál to ani tím pádem nečtu.

Jinak málo kdy je jen jedna správná cesta, většinou život nabízí více alternativ.

Ta britská je správná tak jedině z ekonomického hlediska, staří zemřou, mladí a produktivní až na pár výjimek přežijí, důchodový systém ušetří a tím pádem bude více peněz na restart ekonomiky, takže ano z tohoto pohledu je to skvělá cesta jak získat stádní odolnost za minimum nákladů, ale já zrovna nejsem jejím zastáncem, jelikož je chladnokrevně cynická.

27 3
možnosti
JS

J10a85n 17S59k57ý33p38a17l65a

18. 3. 2020 17:38

Vzhledem k tomu, že virus má dosti vysokou úroveň znovu-nakažení (uzdravený člověk nezíská imunitu a může znova onemocnět), tak je to kravina.

Nehledě na to, že to není žádná britská strategie. Britové nikde oficiálně neřekli - tohle je způsob, jak chceme Covid19 překonat. Akorát pořád říkají, situace není tak vážná, abychom přijímali razantnější opatření.

13 2
možnosti

Nebyl doposud prokázán jediný případ opakovaného nakažení.

1 0
možnosti

Jaká je správná to skutečně zjistíme až po bitvě.

Zatím ale reálně hrozí, že už tak špatné britské zdravotnictví zkolabuje a budou umírat ti, kteří klidně mohli ještě 20 let žít. Protože se to bude třídit. A když pošlou jinak celkem zdravého šedesátníka domů umřít protože mají plná lůžka, budou mít problémy.

3 1
možnosti
RK

R50a32d22e10k 48K37o14h66u50t

18. 3. 2020 17:20

Mám návrh jak řešit peníze a ten poměr výdajů k HDP: na všechny co nastoupí důchod použít lopatu. Samozřejmě se to nebude týkat těch, co důchod nenastoupí - např. chráněných neviditelných, ti důchod samozřejmě nedostanou, bo nemají nárok... Proč čekat až je sklátí nějaký ten virus či jiná škaredá breberka.

0 0
možnosti
KV

Sdělil jste rodicum, ze se nemaji ceho bat, ze tak jako tak zemrou, kdyz ne ted, tak treba za pul roku na beznou chripku? Ja se jiz 20 let nechavam ockovat proti chripce, nikdy jsem pochopitelne za tech 20 let tu chripku nemel, Vy si asi do sebe nenechate pichnout, nebo jo? Myslim, ze byste mel chodit na nejake lekce empatie, podobne jako B. Johnson, to je jeste vetsi exot nez Trump, treba si Vas nekdo z nich vybere jako poradce

7 1
možnosti